Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát én 2013-ban építettem X79-et, és ugye addigra volt BIOS bőven, kiforrt az egész szépen
Valaha volt legstabilabb rendszerem volt a 3930K-val, 3970X-el kicsit gyengébb volt a stabilitás, de az is 10/8-as értékelést kap tőlem. Ez a mostani R5E+5960X 10/3. Ugyanakkor érdekes a teljesítmény... A CPU alapórajelen veri a 3970X-em, ami 4,7-en járt
(#167) helkis: Hát láthatod, hogy ezt nem csak itt csinálják, hanem mindenhol máshol is. Talán a legnyilvánvalóbb, és láthatóbb az a játékipar, ott is a Ubisoft oldaláról
És érdekes, az AC: Unity-ből készült fél évvel ezelőtti gameplay bugmentes volt, míg a végső változat, amit kaptunk, részemről a valaha látott legbugosabb játék, még akkor is ha, ezeket valamennyire félre tudom tenni, mert a történet teszik, és leköt. R5E is szépen ment, míg meg nem jelent... A kérdés, hogy ezt hogy csinálják? Bűvészek, vagy mik?!
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Warships
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest