Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Na, nagy nehezen beuzemeltem. Sajna a CLU elfogyott, holnap kapom a masik adagot, szoval most a Gelid-el raktam fel.
Nem kezdodik jol, VID 0.952v, ami kozepes, igaz elnezve az eredmenyeket, ez meg semmit nem jelent, vagy talan nem is szamit. Memoriakezelesre kivancsi vagyok.Mar faradt vagyok, de talan meg nekiallok bibelodni vele.
Jol raszivtam a beszerelessel. Gondoltam, kicsit megdontom, az eleg lesz. Jo is volt, amig a blokk egyik rugoja be nem esett a deli hid hutese ala, ahonnan mar nem jott ki. Gepet kiszed, aztan elkezdtem forgatni. Vegen fejteton kijott... Kozben imadkoztam, hogy a tartaly, meg a fittingek kibirjak.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- iPhone topik
- Yettel topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gyúrósok ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest