- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07
üzenetére
Nincs ra szuksegem okkal. Van return, 14 napos. Csak a postaert kell fizetnem. Ellenben ha ok, akkor toroljuk a tranzakciot, es ebayt es paypalt kihagyva elosztjuk a dijakat.
Kb. 20 item -et kuldtem mar vissza, reszben azert, mert meggondoltam magam, reszben azert, mert nem olyan volt, mint amire szamitottam. Rutinom mar van benne... De ahogy nezem, annyira rossz nem lehet az eredmeny.Ez UK, itt mashogy mukodnek a dolgok, de ezt tudnod kellene. Scanben sem kerdeznek. Haveromal visszavitettem az EVGA 980Ti-t, mert mondtam neki, hogy olyat vegyen, ami 2x8pin-es. Nem foglalkoztak vele, egybol visszavettek, pedig 1 hetet hasznalta. Ma a Tescoban voltam, egy ledes izzot vittem vissza, mert nem tetszett a fenye. Kaptam helyette masikat. Mellettem egy no, Warburtons-os szeletelt kenyeret hozott vissza, amibol talan maximum ha a 1/3-ada megvolt hagyva. Visszateritettek neki az arat, mert a szavido elott peneszfoltos volt. Tegnap meg a B&Q -ban volt egy korom, mert amit vettem fuggonykarnis, tul hosszu lett. Annak is visszakaptam az arat, nem is kerdeztek, miert akarom refundolni. 14 napon belul barmikor elallhatsz a vasarlastol. Es itt ez kobe vesett dolog, amiert otthon vert kell izzadni.
De van lehetoseg: Changed my mind, Ordered mistake, Just did not like it, etc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest