Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Nos egykis problémába ütköztem.Mostanában mikor a gépet bekapcsolom és felál a bios furcsa hoszzú sípolást hallok,utána néztem állítólag a proci ventilátora miatt van és igaz mivel bekapcsolom azonnal felpörög lassan utána leáll kapásbó sípol a gép mint atom kb3sec és utána bios csippan eggyet felál és a venti is elindúl.Kb amíg a venti 4-5sec ig nem pörög fel addig csinálja ezt a kerregős csipogós dolgot.A procihűtőm egy Sytem Mungen 2-es,lap EP45DS-4. ProciQ9550ami már hálistennek jól megy 3.7GHZ-en ezer köszönet a segítségeteknek(főleg Lipinek).A sipogást eddig nemigazán érdekelt azt gondoltam eddig ,hogy a fsb húzás miatt csinálta ezt,Nos ha valakinek volt hasonló godja pl a Mungen2 venti azonnali felpörgetése miatt léci segítsen mert még ilyet nemigazán tapsztaltam és nem szeretném,hogy a venti haldokolna megáljon és a gépem elfüstöljön.Talán lehetséges ,hogy nemelegedet be a proci és emiatt vár indítás után kb 5sec et a Mungen2 gyári ventije?Segítségteket előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest