Új hozzászólás Aktív témák

• Legyes

tag

válasz interstate76 #685 üzenetére

Szerintem asztali gép helyett egy $29-os MK808b Plus is jó lehet, ha naponta 1x megnézed a horoszkópot a Nők Lapján és elolvasod a napi 2 e-mailed. Én mindig, mindenkinek azt mondom, hogy nem kell megörülni a számok láttán és megvenni az elsőt, ami megtetszik. Mondd el mik az igényeid, keresünk arra megfelelő ár/érték arányú eszközt. De tudnod kell, ha pikk-pakk irodai munkára veszünk gépet, azon nem fogod tudni nyomni a Battlefied 4-et a munkatársakkal. Ha meg olyan gép kell, ami mindenre jó, ott fogadd el, hogy vagy új autót veszel, vagy gépet.
    Az aktív hűtéses 65eFt-os "laptopok" is produkálnak ilyen hőmérsékleteket és belassulásokat és azokat is meg lehetne tuningolni, hogy használhatóbb legyenek: rendes SSD, több RAM, jobb hűtés viszont akkor már nem 65eFt-ba kerülne.
    Ha valakinek meg nincs arra pénze, amit az igényei megkívánnak, akkor kompromisszumokat kell kötni. Én sem azért járok Suzukival, mert annyira tetszett. A V8 hangját jobban szeretem. Csak a lehetőségeim szűkebbek. A sor4 is elvisz oda, ahova a V8, csak kevesebb élvezettel és lassabban :D

Új hozzászólás Aktív témák