- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
interstate76 #685 üzenetére
Szerintem asztali gép helyett egy $29-os MK808b Plus is jó lehet, ha naponta 1x megnézed a horoszkópot a Nők Lapján és elolvasod a napi 2 e-mailed. Én mindig, mindenkinek azt mondom, hogy nem kell megörülni a számok láttán és megvenni az elsőt, ami megtetszik. Mondd el mik az igényeid, keresünk arra megfelelő ár/érték arányú eszközt. De tudnod kell, ha pikk-pakk irodai munkára veszünk gépet, azon nem fogod tudni nyomni a Battlefied 4-et a munkatársakkal. Ha meg olyan gép kell, ami mindenre jó, ott fogadd el, hogy vagy új autót veszel, vagy gépet.
Az aktív hűtéses 65eFt-os "laptopok" is produkálnak ilyen hőmérsékleteket és belassulásokat és azokat is meg lehetne tuningolni, hogy használhatóbb legyenek: rendes SSD, több RAM, jobb hűtés viszont akkor már nem 65eFt-ba kerülne.
Ha valakinek meg nincs arra pénze, amit az igényei megkívánnak, akkor kompromisszumokat kell kötni. Én sem azért járok Suzukival, mert annyira tetszett. A V8 hangját jobban szeretem. Csak a lehetőségeim szűkebbek. A sor4 is elvisz oda, ahova a V8, csak kevesebb élvezettel és lassabban
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest