Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
Némi tapasztalat megosztás, hátha valaki hasznát veszi. Az én telóm 1.08-cal érkezett, majd a német GPS-fixet használtam sokáig gond nélkül. A kitkat megérkezésekor rászántam magam, és felraktam a Kevin féle romot, de mint mások is írták, a GPS az istennek sem akart fixálni, így pár napos próbálgatás után gyalulás következett. Mivel nem volt belakva a telefon, kipróbáltam az előző verziók közül néhányat, nekem a Marsapa ROM V5 jött be leginkább, korrekt, nagyon jól megcsinált ROM, és a GPS is jól működik benne. Aki esetleg nincs beájulva a KitKat féle romoktól, azoknak ajánlom, próbálják ki ezt. Jelenleg a Wilsey féle V3 1.0.13 deodex ROM van a telefonon, ez úgy látszik jó lesz. Megy a GPS, jó a töltés, egyedül a pop3 kukával nem tudok mit kezdeni, mivel nagy mennyiségű levelet kapok folyamatosan, ráadásul több mail fiókba, és kicsit macerás állandóan duplán törölgetni. Erre esetleg tud valaki valami beállítást? (A szerverről nem lehet törölni, mert PC-ről is olvasom a leveleket, tehát ez nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest