Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
Némi tapasztalat megosztás, hátha valaki hasznát veszi. Az én telóm 1.08-cal érkezett, majd a német GPS-fixet használtam sokáig gond nélkül. A kitkat megérkezésekor rászántam magam, és felraktam a Kevin féle romot, de mint mások is írták, a GPS az istennek sem akart fixálni, így pár napos próbálgatás után gyalulás következett. Mivel nem volt belakva a telefon, kipróbáltam az előző verziók közül néhányat, nekem a Marsapa ROM V5 jött be leginkább, korrekt, nagyon jól megcsinált ROM, és a GPS is jól működik benne. Aki esetleg nincs beájulva a KitKat féle romoktól, azoknak ajánlom, próbálják ki ezt. Jelenleg a Wilsey féle V3 1.0.13 deodex ROM van a telefonon, ez úgy látszik jó lesz. Megy a GPS, jó a töltés, egyedül a pop3 kukával nem tudok mit kezdeni, mivel nagy mennyiségű levelet kapok folyamatosan, ráadásul több mail fiókba, és kicsit macerás állandóan duplán törölgetni. Erre esetleg tud valaki valami beállítást? (A szerverről nem lehet törölni, mert PC-ről is olvasom a leveleket, tehát ez nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...