Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McAdam6
üzenetére
KDE alatt a KDE energiakezelője simán megoldotta ezeket nekem. Bár nem ennyire bonyolultakat, hogy ha letölt, akkor menjen, de pl. ez megvan úgy is, hogy ha 220-on van, akkor nem alszik el, stb. Azt meg esetleg a t0rrentkliens is tudja, hogy nem engedi aludni, ha letöltés van.
Linux topicokban is kérdezhetsz. -
laci1128
tag
-
radamsky
senior tag
válasz
McAdam6
üzenetére
hááát ez eszembe se jutott, na mindjárt lerántom és felrakom. Ha megoldja a problémámat akkor ... örülni fogok

eszembe nem jutott volna, már mindenfajta driverrel szoftverrel probálkoztam, na akkor reménykedek és ezer köszi ha jo lesz

van egy ujabb hibám
ilyet még nem láttam sohaugye wifin csatlakozom, eddig szuper is volt. Most nézem azt irja ki a wifi hogy nincs kapcsolat és ugye piros x van a wifi jelzőn. Ez érdekes mert pl most is itt vagyok
csak a gyári windows wifikezelőjét használom .
Nem semmi ez a thinkpad, ilyet se láttam még

-
bwoay
nagyúr
-
McAdam6
aktív tag
válasz
McAdam6
üzenetére
Na megtaláltam: Switchable Graphics Driver
(Izgulok, mert elindult a W7-em angliából
) -
hcpeter
tag
válasz
McAdam6
üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)
Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra

-
Napfénysüti
nagyúr
Valóban egyforma a gépünk.
Viszont az enyémben nem a gyári vinyó van így sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Meg nálam WIN 7 64-bites oprendszer van fent, ezzel elégedett is vagyok(bár az ujjlenyomat olvasó sajnos nem megy de ez nem fontos
).
Vista alatt gyors a gép, mennyire vagy elégedett vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bizony még nagy szükség lehet rá!

Viszont az enyémben nem a gyári vinyó van így sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.