- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
X230 gépen Win10 alatt lehet valahogy a fan profile-t állítani?
Ha jól tudom, Win7 alá volt gyári Lenovo XY szoftver, amiben ehetett hűtési profilokat állítgatni. Viszont ez a szoftver Win10 alatt elérhetetlen/nem működik.
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
longwild
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor 1600MHz low voltage lesz... (Tudom, hogy nicns értelme 1800 v még nagyobb frekivel ramot venni, mert az alaplap oldalon döl el a sebesség, így érdemes az alaplap által támogatott max sebességre törekedni...)
-
longwild
aktív tag
X230 gépek mennek low voltage ramokkal?
1600MHz a max, amit bele lehet rakni?
-
longwild
aktív tag
X230-on Win10 alatt a ThinkVantage v milyen csodagomb feléleszthető valahogy? Egyáltalán mit tud ez?
-
longwild
aktív tag
válasz Tikakukac #87716 üzenetére
Talán megúsztam...
Másik gép aksiját is betettük, rányomtuk a töltőt, nem indult újra. Visszacseréltük a saját aksijára, töltő lehúz, visszadug, hibátlanul tölt... Egyelőre...
Létezik, hogy valami más baja volt, ami gyógyult az aksi le-fel művelettel?
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem, egy X230-as i7-es gépet.
Edig a saját töltőjével töltöttem, elvileg jónak is tűnt.
Ma egy másik, X230-as (cégnél sok ilyen gép van) 90W-os töltőjét dugtam rá. A csatlakoztatás pillanatában újraindult a gép és a BIOS idő rossz beállítására panaszkodott. Beállítás után simán bebootol...
Mi lehet a baj? 90W-os táppal miért indul újra?
-
longwild
aktív tag
válasz Dhampir #78469 üzenetére
Ez egyértelmű. A hardver minőségével tisztában vagyok, de az esztétikai hibák miatt kérdeztem, mivel eddig volt egy t400-am meg a környezetemben volt egy x220. Azaz nem tudom, hogy a műanyag rész javítható és kell is vagy úgy lehet hagyni és használni kell. Ugyanez a screenre is...
[ Szerkesztve ]
-
longwild
aktív tag
válasz Dhampir #78467 üzenetére
Nem tehetségtelenség kérdése, hanem egy notirol kerdeztem, amirol a kollega meg a hirdetes megjelenese utan bő 1 órával is "kritikusan" nyilatkozott. Majd egy esti hozzászólása alapján megvette a felkerülés után 7 perccel - lényegében. Akkor a f**szért nem szól, hogy már lecsapott rá ne is gondolkodjak rajta.
Szóval ez nem tehetségtelenség kérdése, hanem... mindenki gondol amit akar.[ Szerkesztve ]
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
T400-as notim megérett a cserére. Nézelődök x220 és x230 környékén.
Most láttam meg egy hirdetést, ami esztétikai hibáról és kicsi piszokról szól. Valóban ennyi lenne a nyűgje?
-
-
longwild
aktív tag
válasz FoxiestFox #77210 üzenetére
Szia!
Köszönöm, de a kényelmes hordozhatóság is szempont lenne és sokszor olyan érzésem van, hogy a T400 kategóriába tartozó súlyúak sem az igaziak már erre.... ettől nagyobbat már végképp nem hurcolnék. :p
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo laptopokat nézegetek, amik használtan elérhető árban vannak és teljesítményben pedig megfelelőek lehetnek munkára (programozás, szoftverfejlesztés).
Fontos lenne a sok memória, ssd, és a processzor. Ahogy elnéztem a legtöbb esetben az első kettő egyszerűen cserélhető, tehát a választásnál nem ezek lennének a feltételek - marad a CPU.
Melyik típusokat kellene nézegetnem az alábbiakon kívül?
T420, T430, X220, X230szoftver szakmabeli && Beverly250
-
longwild
aktív tag
válasz Francia91 #77080 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Valószínűleg a 2. megoldást fogom választani.
Ha jól olvastam, először a gyári 3.23 biost kell felrakni a gépre (ez elvileg rajta is van), majd utána szabad nekimenni a moddolt verzióval.
Kérdések:
- mi az a 3.24-es bios? Ha jól emlékszem az utolsó ehhez a típushoz 3.23...
- a letöltött zipben van elég sok futtatható file. Melyikkel mit kell kezdenem?szoftver szakmabeli && Beverly250
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
T400 lenovomban wifit kellett cserelnem. A mutet jol sikerult de a beteg szive nem indult. 1802-es hibara van itt is fix?
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbiakban:
Van egy Lenovo t400 gépem, melyen az oprendszert (win7 x64) újra telepítettem. Minden működik, kivéve a Intel Wifi Link 5100.BIOSban nincs tiltva, az előlapi kapcsoló aktívra van húzva, de akármilyen drivert töltöttem le eddig a Lenovo/Intel support oldalról, sehogy sem akar életre kelni.
Egyszer már jártam ebben a cipőben de nem emlékszem a megoldásra....
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest