Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Másodszor olyan problémával járt náluk, hogy kikapcsolt az lcd random időközönként, bekapcs gombbal ha lement szundiba, majd vissza, akkor 20-ból egyszer visszajött a kép. Driverhibára gyanakodtam (win 8.1), de pendriveról futtatott linux alatt és a biosban is elment a kép, úgyhogy beküldtem. Ezt kb rekordgyorsasággal küldték vissza (kb 1 hét), pedig leírtam hogy van hogy napokig nem jelentkezik a probléma, van hogy bekapcsolás után pár percen belül. Véleményezéssel jött vissza, hogy mindenféle tesztet futtattak, meg valami tesztmerevlemezzel rendszert is futtattak rajta, és nem találtak semmi hibát, szoftveres gond lesz. Újratelepítettem win10-zel, persze jelentkezett utána a probléma ismét... Két hete telepítettem egy ubuntu-t, azt egy hétig nyüstöltem, és semmi gond, most win 7 megy rá, remélem jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest