- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #81481 üzenetére
T500 LG-ből is két fajta van, de típusra azonosak. Egyiknél teljesen lila homogén beütésű a fekete, mint az IPS-eknél, másiknál szürke "felhős", foltokban van.
Ezzel kapcsolatban nagyon örülnék, ha lenne még tapasztalat, mert akkor jól alátámasztva tudnám beleírni a készülő összefoglalóba. (Így is bele fog kerülni persze.)
Ezt az optimus 510-et meg sztem hozzánk nem szállították, eggyel csak találkoztam volna már ha igen. Legutóbb szinte csak 2011 utáni gépeket teszteltem be, volt 2011.05-ös is, de optimus sehol.
Tekintve, hogy elég gyakran kerülnek be itthon más EU-s országokból származó T510-ek is, nem tudom megmondani, mi az esélye annak, hogy fel-felbukkanjanak Optimus-os modellek is, ezzel kapcsolatban még csak találgatásokba sem bocsátkoznék.
Minden ritkaságuk ellenére arra akartam korábban rámutatni, hogy nem "mítosz", hogy léteznek, ezért is kapartam elő konkrét modellszámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest