Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Tim82 #71851 üzenetére

Működhet. A probléma: ezt nem damilozgatod le csak úgy, mert neked az nem kell rá. Alul végig drótozás van. Azt le kell vagdalni de nagyon ügyesen mert nem fér be majd a zsanéroknál.
    Utána: ez körben ívesre hajtott plexivel egyben lévő műanyag keretes. Nem mint az AFFS. Na és itt nem húzod bele a damilt.Hanem eltöröd a keretet, amit nem könnyű. Közben törik majd a panel is, csuda anyag ez. Aztán mikor már befér a damil le kell küzdeni. Majd végül de nem utolsó sorban kiderül, hogy hiába írja a panelook azt amit, a tabletes verzió vastagabb és szét kell karistolni a fedlap belsejét, hogy belemenjen, mert gyárilag ugye itt vannak szivacsok. Grátiszban a feszítés miatt ami még ezután is benne van lesz backlight bleed, mint a legtöbb tabletnek alapból. És a javított tuti verzió is tud ghostot.

Ezeket honnan tudom? Elvégeztem mindenki helyett a munkát és ebből már hozattam kettőt :B Amit sikerült eladni, az fedezte a másik árát meg a sajátját, éppen. Ne kísérletezz vele, én azt mondom. Kell rendes panel, nem táccs meg nem izébizé meg nem nem létező verziós. Én már annyit qrva anyáztam eladókkal ebayen is meg alin is, hogy mondjad meg mit akarsz küldeni, de nem. Matrica sem feltétlen jelent semmit, azt ragacsolnak rá szerintem amit mondasz.

rgeorge: Mindegyiken lesz lyuk. Csak az egyikre csavarozni kell a keretet, a másik gyárilag öntve van. A harmadikban csak 4 lyuk van az Dellekbe való, de belemegy TP-be is, csak nem lesz annyira fogva a helyén.

Mondom, a témát kitúrtam, hetek-hónapok mentek bele :B Most másik projekt van, januárra majd hozok be 2-3 kijelző még, legyen a munkának eredménye is :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák