- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #53099 üzenetére
Nekem pl teljesen rendben van.
Bár nekem Windows telepítéskor a második lépés a .NET 4.0 telepítése, eztán teszem fel a drivereket
(Első lépés a vírusirtó)"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #53097 üzenetére
Én azért kezdetnek feltennék egy 4.0-s verziót belőle...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
soldi3r
veterán
-
veterán
Hmm.. memtest alatt a wifi modul ugye elvileg nem is megy, és mégis forró alatta a burkolat -.-"
Everybody lies.
-
Chaser
legenda
TP-hez mostanában kérnek itthon számlát vagy valami papírt vagy elég type/SN, esetleg szerviz függő?
x230 mennyire vállalható? hiányzik a tépéfiling'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #53091 üzenetére
Talán a gép szériaszáma megmondja, ami az alján van
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Shatterstar
aktív tag
válasz Francia91 #53090 üzenetére
& donjohnson:
Kösz a segítséget! Még annyit áruljatok el nekem,hogy tudom leellenőrizni azt ha az alaplapot közben cserélték és nem a gyári van benne? Azért vagyok erre kíváncsi mert a T500-on nem hajlandó az istenért sem feltelepülni a system update.
[ Szerkesztve ]
Why are you wearing that stupid man suit?
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #53088 üzenetére
ADIDA-ban nem találom, de CPU-Z pl kiírja az alaplap revízióját, abból talán ki tudsz indulni, azt hiszem
szerk:
donjohnson: Tényleg
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Shatterstar #53088 üzenetére
számítógép / dmi / alaplap / sorozatszám
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Shatterstar
aktív tag
Az alaplap sorozatszámát hol találom meg az Everest-ben?
-
veterán
Hmm, mostnár ilyenem is van, mmint a win is észrevette, hogy nem volt épp szabályos a leállása..
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 9f
BCP1: 00000003
BCP2: 84DDE560
BCP3: 8292AAE0
BCP4: 8622F810
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1Everybody lies.
-
_q
addikt
Köszi a segítséget Sensei és Francia91
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #53075 üzenetére
Ha olvastad a linkelt thinkpads.com-os topikot, ott az egyik, amúgy gurunak számító fórumtag (RealBlackStuff) szerint igen, akár az is lehet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
Ebből leszűrve támogatja a SATA III-at...
"One of the biggest reasons to upgrade to a new notebook right now is the support of SATA 6.0Gb/s drives"
mSATA drive slot = 3gb/s
primary bay = 6gb/s
ultrabay with 43N3412 adaptor = 3gb/s[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Sziasztok!
W520-ba tervezek venni SSD-t. Az eredeti winchester helyére szeretném betenni. Az lenne a kérdés, hogy az SATA2 vagy SATA3? Illetve van e egyáltalán SATA3 a W520-ba? Talán más csatlakozás, ahol a leggyorsabb lenne az SSD? Köszi.
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #53078 üzenetére
-
Shatterstar
aktív tag
válasz inferno88 #53076 üzenetére
Köszi,de nem engedi leszedni mert regisztrációt kér tőlem! Volt itt a PH-n egy hozzászólás amit néhanapján le szoktak porolni ha valakinek ez a cucc kell. Abban úgy emlékszem nem ez a link van megadva.
Más: Hogy tudnám működésre bírni a BT-t? Ja, és felraktam a LSC-t ami csodával határos módon sikeresen feltelepült (és valahogy a power manager is) De a system update továbbra sem hajlandó beadni a derekát
-
őstag
-
Shatterstar
aktív tag
Nahát ez egyre jobb lesz! Az Imént akartam kipróbálni a Chakra Linux live módot,de ez a geci azt sem engedi Jó, mondom akkor lefuttatok egy memtest-et ha már az is ott van a telepítőben. Mit gondoltok sikerült? Lófaszt Akkor már csak a lenovo solution center maradt és a thinkvantage toolbox (utóbbit ha linkelnétek azt megköszönném)
Van ezen a gépen elméletileg bluetooth is,de én sehogy se tudtam beállítani Sőt,még a biosban sem találtam sehol...
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Mostnában néha azt játsz a T530-am h ha kb 1-2 percig nem nyúlok hozzá, magától elalszik, mindenzt ráadásul úgy h be van dugva konnektorba.
A Power Manager-ben egyértelműen be van állítva h ne csináljon semmi akkor se ha a lid le van csukva stb.
Van vkinek 5lete h mitől lehet ez mégis? (Nem állítottam át semmi és korábban nem így viselkedett.) -
xcds
őstag
válasz Shatterstar #53057 üzenetére
Net framework 3.5 vagy újabb fent van?
-
Tim82
félisten
Ha betöltődött a Windows, Win gomb + P kombináció után ki tudjátok tenni a képet külső monitorra, vagy akár Fn + F7-tel ugyanígy.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Próbáljátok ki külső monitorral is, ha azzal nincs gond, akkor az alaplap/GPU rendben van. Ebben az esetben lehet inverter, szalagkábel, maga a kijelzőpanel - ebből az utolsó lehet drágább tétel.
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
A családban van egy T61-es gépezet.
A következőt produkálja: bekapcsolás után a képen függőleges színes csíkok, melyek árnyalata, mérete folyamatosan változik. Néha gondol egyet, és betölt a windows (de ekkor is marad meg három vastag függőleges csík). De ugyanezzel a lendülettel néha (pl. zenehallgatás közben) elhallgat a gép, és újra előtörnek a csíkok. Erről töltök fel nektek két képet:
1.
kép12.
kép2Mi lehet vajon a gép problémája? És vajon ezt mennyiből lehetne orvosolni?
Válaszaitokat köszönöm.
Üdv.
Gábor -
Dhampir
félisten
válasz Shatterstar #53061 üzenetére
A neten.
-
Dhampir
félisten
válasz Shatterstar #53059 üzenetére
Vista x32 és x64, valamint W7 x64 alatt nálam működött. A Microsoftos hibaüzenetre érdemes volna rákeresni.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz Dhampir #53058 üzenetére
Mármint a google-ben milyen találatokat hoz fel? Igazából fogalmam sincs és ennél a pontnál én frankón csődöt mondok, mert más egyéb tippem nincs,hogy eztán mi a teendő Arra is gondoltam, mi van ha alaplapot cseréltek benne és azért nem működik a system update. Mindenesetre várom a többi kolléga válaszát, mert ha ők se tudnak vele zöld ágra vergődni akkor tényleg gáz van
Egyébként az összes lenovo-s programra ezt a hiba üzit dobja, függetlenül attól,hogy a power manager-t vagy épp rescue and recovery-t akarok telepíteni! Mondjuk azon meg elcsodálkoztam mikor a hotkey features-t minden szó nélkül engedte installálni[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Shatterstar #53057 üzenetére
Milyen találatokat ad a 0xc0000018 hibaüzenet?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz Dhampir #53042 üzenetére
Ahogy elnéztem, mostanában már nem igazán választják el a kettőt hanem olyan minden az egyben megoldást alkalmaznak: [link]
Ma újra megpróbálkoztam a system update-tel,ezúttal már a 64 bites Win7-et raktam fel,de ugyanúgy viselkedik mint a 32 bites verziónál
Egyébként az a vicc az egészben,hogy a T500-zal párhuzamosan szintén új rendszert tettem fel a T61-re, és láss csodát minden program,driver stb gond nélkül felment rá! Gondoltam én kis naiv,hogy ha egyenként rakom fel a lenovo-s progikat akkor majd nem lesz gáz...nos, rosszul hittemMindig ezt a hibaüzenetet dobja, miután újraindítom a gépet a programok telepítése után
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz kraftxld #53055 üzenetére
Nálam is majdnem annyi volt...Egyelőre megtartottam, de csak akkor fogom törölni ha nincs gond az update-el...mert MS-nél kb minden második esetén elmókolnak valamit...aztán pár nap és jön rá a tapasz, addig meg hullik a gép. Viszont most úgy tűnik eddig nincs gond.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kraftxld
félisten
A dism-es varázslás csak akkor működik ha SP nélküli Win7-re telepítettél SP1-et, és annak a maradványait pucolod ki. A KB amit linkeltem pedig elég új, ez az SP1 utáni frissítések által összehordott szemetet tudja kigyalulni a WinSXS-ből, ami az én gépemen több mint 4GB volt.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Francia91
veterán
A beleintegralas sem lehet nagy dolog...
Nemtom, ˝gyari˝ Lenovo Windows-zal nem volt meg dolgom.
Nem vesztesz semmit sem ezzel a modszerrel sem, a lenyeg, hogy a betoltendo kepet erdemes a Windows gyokerkonyvtaraba tenni, es onnan betolteni
2-3 kattintas ez az udvozlokepernyocsere, a gyari telepitobe is bele lehet integralva, amit nLite-tal kb Te is meg tudsz csinalni.Szo, mi szo: valoszinu, hogy bele van integralva, de nem olyan eget rengeto hatalmas dolog, amit ne tudnal Te is megcsinalni
A T500-asomon is ugy nez ki teljes mertekben a Win7, mint ha eredeti Lenovo Win lenne[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz kraftxld #53029 üzenetére
köszi úgy döntöttem, hogy leszedem a 8.1 enterspájzot, ez most 11,2gb-t foglal ohne hiber és pagefile.
nemtom fenn volt-e a patch a win7-en, de erre a dism winsxs dologra mindig azt írta ki, hogy nincsenek sp fájlok telepítve.
kíváncsi leszek mennyiért vesztegetik majd, elsőre van olyan jó, mint mondjuk egy xp béta... eddig a flat ui-ig meg szépképernyőig már ott eljutottak.
-
Tubi2
senior tag
Honnan lehet ilyen Windowst szerezni?
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Tim82
félisten
válasz simonjoe #53045 üzenetére
Power Manager -> Battery fül -> Battery Maintenance -> Charge thresholds
Itt értelemszerűen a Custom opciót bepipálva tudod beállítani.
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
Vásároltam egy új 9 cellás akksit a T410-esemhez. Kell-e valamit tennem mielőtt használni szeretném? Vagy valami extra beállítás? Érdemes a notiban hagyni, vagy vegyem ki és csak akkor tegyem vissza, ha használni akarom?
Üdv:
Joe
-
Dhampir
félisten
válasz Shatterstar #53041 üzenetére
32 vagy 64-bites System Update, passzol az oprendszerhez?
A Vista matrica nem számít, megy az Win 7-tel is.
Egy BIOS-frissítés sem ártana.
[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
válasz Dhampir #53038 üzenetére
Az oprendszerhez illő az olyan ami egyaránt magába foglalja a win7-8-at is! Korábban mindig ezt szedtem le, és sose volt vele gondom a T61-en Erre a hibára pont nem egy T500-nál számítottam.:
A gép sarkában ott díszeleg egy Vista matrica. Lehetséges,hogy gyárilag ezzel lett telepítve és ez kavart be most?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #53039 üzenetére
Annak próbálj utánajárni, hogy LG gyártmányú-e a panel, amit találsz, mert az a jobb. A Samsung paneleknek rosszabb a fényereje és a betekintési szögei is.
-
Dhampir
félisten
válasz Shatterstar #53037 üzenetére
Az oprendszerhez illőt szedted le?
Például Vista alatt a legújabb Access Connections 6 sem működik, csak a funkciókban szegényebb régebbi verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Shatterstar
aktív tag
System update telepítésnél miért dobja ezt a hibaüzit?
Amúgy a legújabb, 5.03-as verziót szedtem le.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #53033 üzenetére
Ha otthon leszek, előkotrom az eBay-es linket.Bocs, megvan, de már nem él a hirdetés.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz FoxiestFox #53034 üzenetére
Valószínűleg az lesz, de kicsit hülyén néz ki majd ha ügyfélhez kell kimenni Lehet veszek inkább valami USB-s VGA akármit, úgyse játék fog rajta menni.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
-
kraftxld
félisten
Tudsz küldeni egy linket a panelről, hogy honnan szerezted? Lehet vennék egyet a T61-be.
Bár ennek a VGA kimenete is meghalt nemrég, majd arra is ki kell találjak valami népgazdaságos megoldást.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #53031 üzenetére
Egyszer kipróbáltam egy 4 GB-os so-dimm DDR2 modult a T60-amban, az alapján az ilyen gépek, mint T60, Z61p stb. el sem indulnak 1x4 GB RAM-mal.
Az a kijelző gyönyörű, a legjobb TN, amit eddig láttam. Viszont bele lehet tenni a panelt 15,4" T61-be / T500-ba / R61-be / R500-ba / W500-ba tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #53028 üzenetére
Van hozzá modbios, de az csak arra jó, hogy a mini PCI-e slot-okra vonatkozó whitelist-et kiiktassa.
Nem lehet beletenni 8 GB RAM-ot (3 a maximum, amit teljesen lekezel), valamint SATA 2-t sem fog tudni, mivel ugyanaz a chipset, mint a T60. Bár én a chipset hardveres limitációját nem hívnám "betegségnek". Ennyi erővel minden számítógép "beteg".
-
-
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
T42 bios jelszót kér ,lehet ezt házilag resetelni? -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Csináltam már mindenhogyan. Jövő hónapban lesz egyszerre 5 gép nálam, 3 fajta SSD-vel. Na akkor bizony én megcsinálom a teszteket mindenhogyan. Ha utána sem lesz igazolva a win8 az állat szisztéma, akkor kénytelen leszek azt hinni, hogy bizony sokan kamuzgatnak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
xcds
őstag
-
Tikakukac
titán
Nyugi. A HP-m 12 másodperccel kezdett. 3 hónap után alsó hangon dupla lett. Rendszertől, progiktól, mindentől függ. Win8 1 giga patch felrakása után szívott 3 másodpercet. Az MS pedig nyugodtan kampányolhat a kamu bootidejével ahol akar, én továbbra is chrome-ig mérek, ott meg a difi win7-hez képest kb. semmi
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
rgeorge
addikt
A legegyszerűbb, ha eleve a saját Lenovo-s cuccal csinálsz mentést a recovery-ről, pár DVD lesz. Ezzel bebiztosítod magad, de elméletileg a boot és a recovery partícióból készítve egy image-t is visszaállítható lesz az eredeti rendszer.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
lapa
veterán
nem tudom mennyire hülye kérdés: úgy kaptam az x200 tabletet, hogy win7 pro x64 van rajta.
azaz 8 gb partíció "system" (majdnem full), és további ~20 giga a c:\-n.
namost ez így nagyon sok. a 20 giga az a level 1 trükkök bevetése után (dism blabla, no pagefile, ho hibefil, installer mappa tömörítve) ennyi.
a 20 gigával még ellennék, de ott a 8 gigás "system". ahogy néztem ez egy restore imaget vagy mittoménmit tartalmaz.
ahogy nézem a c: a boot, ez a rejtett restore partíció meg csak úgy van. van valakinek tapasztalata mi történik, ha csak a c: partíciót rakom rá egy új lemezre? úgyértem amellett, hogy a gyári visszaállítás nem lesz elérhető?
és amúgy ha ezt a 8 gb partíciót valahova lementem, lehetséges marad a gyári visszaállítás használata (valami nem túl körülményes módszerrel)?
bocs, valszeg volt már róla szó.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Shatterstar #53010 üzenetére
Mondjuk én előtte szívesen megnéznék egy 1600*1050-es panelt, hogy fényerőben mennyivel gyengébb.
(#53011) YumeD: Ha test data: 0fill-el mérsz, még jobb lesz. Én ink a boot időre lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Shatterstar #53008 üzenetére
Ezt vetted? Nekem ilyen van és én is gondolkozom egy kijelzőcserén. Ha van vmi jó forrás...
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv! Tegnap óta egy T500 boldog tulajdonosa vagyok Alfa kolléga jóvoltából Még nem volt időm alaposabban nekiugrani,de a gép külseje egyszerűen mesés!!! És még laptoptáskát is kaptam mellé
Tehát meg vagyok elégedve. Már csak a komplett kijelzőt kell kicserélnem 1680x1050-re és minden fasza lesz!Why are you wearing that stupid man suit?
-
cildren
tag
válasz simonjoe #53006 üzenetére
Ha 8.1-et akarsz felrakni akkor alapból van benne ujjlenyomat olvasós funkció és én nem tudtam felrakni semmilyen másikat csak a Windows-ost tudom használni T61-nél. A gépházban tudod beállítani az ujjlenyomatodat bejelentkezéshez.
Ha nem 8.1-et használsz akkor a Szolgáltatások között keresgélj, hogy van-e ilyen nevű szolgáltatás kikapcsolva.
Remélem tudtam segíteni. -
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
A tapipad melegedése nagyban csökkent, ne kérdezzétek, h miért nem tudom. Viszont segítséget szeretnék kérni a T410-esre nemtom Win8-alá feltelepíteni a zujjjelnyomatost. Valami érthetetlen hibát ír. Nektek ez biztos mond valamit de nekem sajna nem sokat, egyszerűen nem találok semmi kézzelfoghatót, pedig a gúgli nekem is barátom.
Ez a hibaüzi: "To use this product, Windows Biometric Framework must be enabled"THX!!!
Joe
-
Chaser
legenda
Azért néha less rá..jártam úgy, hogy kijött a csomag, de az okos postás nem találta a cjmet.."címzett ismeretlen" státusszal visszaküldték oda ahonnan jött. Ezt másnap vettem észre, már nem tudtak csinálni semmit...a csomag még 1 hétig mo-n volt de nem tudták kiadni még aznap 0001-kor vissza státuszba került, csak a feladó tudott volna reklamálni, de nálunk nem ilyen a feladószelvény..nevetséges amit leművel ithon a posta de már a csájna se jobb...
szerk: Dhampir: Volt hogy sz@ros telefontok megjött 6 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
chab7
addikt
válasz Dhampir #52999 üzenetére
Azt írja az oldal hogy nov első két hetében valamikor ér ide. Van track szám is, de majd csak ideér, nem fogom én azt lesegetni, attól még nem gyorsabb
(#53000) adorjant: Hű de klassz. Kár hogy csontra le van kopasztva a bankszámlám (ebben a hónapban is).
(#53001) Dhampir: Kékkel van az ikon felfestve tehát FN gombbal kombóban biztos.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest