- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
mutyuru #40194 üzenetére
Szerintem erősen túlzóra sikerült ez a kritika, 90%-ban nem tudom alátámasztani amit írsz, volt T510-em és T500-am is, de vegyük sorra:
"design nagyon leegyszerusodott - hianyolom a sok szep villogo jelzest"
Abszolút ízlés kérdése, szerintem korábban volt pár felesleges LED, érthető, hogy kicsit kigyomlálták, talán 1-2 maradhatott volna még, bár hiányérzetem nincs ezzel kapcsolatban.
"muanyag gagyi fajta es ugy nez ki, mintha mindjart torne"
Egyáltalán nem volt ilyen érzésem, sőt minőségre nekem egyértelműen jobbnak, masszívabbnak tűnt az elődnél. A T500 inkább recsegős/nyekergős, de az sem vészes. Ami viszont feltűnt, hogy izzad rajta a tenyerem, ami valóban nem pozitívum, szóval a tapintása jobb/kényelmesebb a T500-nak.
"nehez"
Pedig könnyebb mint a T500, 9 cellással nyom kb annyit mint a T500 6-ossal.
"billentyuzet indokolatlanul osszenyomoritott, holott meg boven lenne hely - sokszor felrecsapkodtam gepeles kozbe, ami nagyon idegesito. Tudom a hangszoronak ott a helye, de mehetett volna mashova."
Pár óra alatt meg lehet szokni, hogy sűrűbben vannak a gombok, de utána már nem fogsz visszavágyni a régire, szerintem a legjobb klavi ami valaha notebookhoz készült.
"touchpad szamomra egy kin volt kezelni, sokszor nem erzekelte, amikor iranyirani probaltam"
nekem ez is jobban bejött mint a régi, jobb a tapintása, a felülete is nagyobb, igaz egyiket sem használom gyakran, inkább a pöcök
"szallithatosaghoz pedig egy '90es evek elejei aktataska (amibe a portasok es gyari munkasok utobb szendvicset hordtak) szuksegeltetik"
ezt végképp nem értem, nem is tudom másképp értékelni, mint szimpla hülyeség
"Tobbi jobban sikeredett itt gondolok az 520ra pl?"
T520 felépítésben szinte egy az egyben egyezik a T510-zel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest