Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz Chaser #31362 üzenetére

a történet röviden annyi, hogy az apróm politikai célú hirdetés volt. gazdasszony kitalálta, hogy csak akkor vehetek x-et, ha azt eladom. végül 70-ért lett volna a minap egy érdeklődő, úgyhogy neki szegeztem még egyszer utoljára a kérdést: tényleg szükség van-e arra, hogy elbarmojuk a belefeccölt pénzt (pláne első saját notim), pusztán elvi okból. megmutattam, hogy tényleg nem rajtam múlt. végül belement az x vásárba eladás nélkül.

ezzel szegény vevő előtt szép kis segget csináltam a számból, mert előtte már levelezgettünk és gyak az átvételi időt egyeztettük. végül frappánsan lebeszéltem róla (bga hiba), és ha minden igaz rábeszéltem egy x200 vagy tabletre. nem tudom végül sikerült-e neki a bolt, de szerencsére megértette a helyzetet és hogy igazából a nők tehetnek mindenről.

most kuncsorgok a cégnél pár alkatrészért (slc corestore meg ilyenek), aztán ha rábólintanak akkor nézek valami jóárasított x200s-t munkagépnek. szeretnék tabletet de félek is tőle. majd valamelyikbe csak beleszeretek.

Új hozzászólás Aktív témák