Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Én már ott tartok, hogy az se lepne meg
Gondolom többen is láttátok ezt a cikket, az írótól vettem meg a gépét és továbbra sem kételkedek a szavában. Egyrészt egy kamugép nem fog ilyet írni, másrészt mikor említettem neki a problémát úgy állt hozzá ahogy én is, megoldást keresett, nem elzárkózott miután megkapta a pénzt, mint sokan mások. A gépet ő hálózatról használta elmondása szerint, akkor meg nem vehette észre azt, hogy lemerül a gép ha nincs töltőn, meg azt se hogy kikapcsolva nem tölt. Hogy előtte ki volt a tulaj és mit csinált azt nem tudom, de a T41 keret láttán el tudok képzelni sok mindent
Ismétlem postázási gond kizárva, szépen szivacsban csomagolva, doboz sértetlen, még kibontás után is, le tudom fényképezni. Nem szoktam eldobálni a dobozt, mert abban postázok majd tovább mást.
Kell valami laptop, de egyelőre se a mérettel se a többivel nem vagyok tisztában, átmenetnek meg jó lenne éppen az R60, amennyiért veszem annyiért el tudom adni, max pár k bukta, de az belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gondolom többen is láttátok ezt a