- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Notebook hibák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #20764 üzenetére
Én már ott tartok, hogy az se lepne meg
Gondolom többen is láttátok ezt a cikket, az írótól vettem meg a gépét és továbbra sem kételkedek a szavában. Egyrészt egy kamugép nem fog ilyet írni, másrészt mikor említettem neki a problémát úgy állt hozzá ahogy én is, megoldást keresett, nem elzárkózott miután megkapta a pénzt, mint sokan mások. A gépet ő hálózatról használta elmondása szerint, akkor meg nem vehette észre azt, hogy lemerül a gép ha nincs töltőn, meg azt se hogy kikapcsolva nem tölt. Hogy előtte ki volt a tulaj és mit csinált azt nem tudom, de a T41 keret láttán el tudok képzelni sok mindent
Ismétlem postázási gond kizárva, szépen szivacsban csomagolva, doboz sértetlen, még kibontás után is, le tudom fényképezni. Nem szoktam eldobálni a dobozt, mert abban postázok majd tovább mást.
Kell valami laptop, de egyelőre se a mérettel se a többivel nem vagyok tisztában, átmenetnek meg jó lenne éppen az R60, amennyiért veszem annyiért el tudom adni, max pár k bukta, de az belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Napelem
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest