Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargas0502

    tag

    válasz Tikakukac #121129 üzenetére

    Igaza van Tikakukacnak, de nekem eddig pl. csak jó tapasztalatom volt mindegyik utángyártott aksival. Most kb. 15db-nál járok különböző gépekbe. Eddig greencell és patona volt a nyerő nálam.

    Néha még belehet itt szerezni régebbi gépekhez egy-két jó original aksit hardveraprón, de hát tudjuk, hogy azokra kb. hányan repülnek rá egyszerre. :O

    Eddig egy rossz tapasztalatom volt anno, T61p-be rendeltem ebay-ről original bontatlan aksit, de az meg sem akart "moccani" annyira rottyon volt már. De normális volt a forma mert visszautalta a lovettámat mindenféle hercehurca nélkül.

    De pl. mostanában belefutottam két magyar cégnek is a honlapján false hirdetésbe.
    Ez egyik W701-hez árult utángyártott aksit a másik pedig W700-hoz.
    Ez elsőnél még kaptam visszaigazolást, hogy sikeres volt a rendelés stb., igaz, hogy az is bele volt írva, hogy 3 hónap mire ideér. Még fel is hívtak rendelés után, hogy lattam mennyi idő mire megjön..? :O mondtam, hogy persze nekem nem gond kitudom várni. Aztán 2 hét múlva hívtak újra, hogy nem tudnak szállítani. :O

    A másik egyből hívott, hogy sajnos az a termék már nem kapható, én meg mondtam, hogy akkor sürgősen le kellene venni a webshopból... picit már elkanyarodtam a témától, sorry.

Új hozzászólás Aktív témák