Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunabouzu
csendes tag
válasz
modeller #11915 üzenetére
Köszönöm, ez működik! Összefüggést azt nem látok, de működik és kész.
A többieknek mondanám, hogy a drivereket először felrakattam a lenovo system updaterrel vagy mifenével, ő úgy gondolta kész. Probléma: él. Windows update talált frissítést hozzá, felette.Probléma: él. Leszedtem az inteltől a legfrissebb gm45 chipset drivert, de az átszabott csipet érzéelt, és forduljak a lenovohoz. Fordutam
Leszedtem tőlük a legújabb t500hoz való gm45 drivert, és láss csodát, semmi nem javult meg. Aerot kikapcsolva teljesen normális, de érzékeli is a system center, hogy nincs bekapcsolva az asztal-ablakkezelő (persze) és visszakapcsolja (ha hibakeresésre teszem). Elég hülye egy helyzet, de hála modeller kollégának, megoldódott az ügy, egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia