Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Halál, halál.
-
rumos14
nagyúr
a mérete meg a súlya adott, szóval én nem aggódnék hogy 140 gramm lehúzza a zsebemet.
hordani lehet egyrészt úgy, hogy maga a lejátszó zsebben, és a távirányítót csipeszeled az ingedre vagy övedre vagy a gatyád zsebére. vagy lehet úgy hogy a lejátszó a hátizsákban marad, és csa a távirányító van ''kézközelben''.
tok van hozzá alapvól, jó darab.rázkódást ugyanúgy bírja mint az összes merevlemezes lejátszó. azaz bírja. -
Pá
addikt
M3 ról gyakorlati vélemény kéne:
Megnéztem élőben és kicsit nagyobb volt, mint amire számítottam, így elgondolkoztam, hogy inkább U2-őt veszek, de az 1 giga zene meg nagyon kevésnek tűnik.
Kérdés: a mindennapok során milyen cipelni, nehéz? elfér? van hozzá tok, ugye? azt övre lehet akasztani? úgy kényelmes? ha nem akkor hoyg hordjátok?
mert télen/tavasszal/ősszel, tudnám kabát/dzseki zsebben, de így nyáron egyedül az övreakasztás tűnik jónak.
esetleg farzseb?
szóval mennyire húzza le a szebed, meg úgy egyáltalán, nem macerás egy ilyenennel mászkálni? ja és hogy bírja a rázkódást? -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a válaszokat!
''...de sztem ennek nincs jelentősége...''
Azért én furcsálom ezt egy kicsit. Az iAudio kisebb készülékeiben normálisan működik az EQ, és csak az M3-ban valamint az X5-ben találkoztam idáig ezzel a faramuci megoldással.
Egyébként én 1kHz környékén szinte mindig beállítok kisebb nagyobb csillapítást (fülestől függően). Nem tartom kizártank, hogy e nélkül is szépen szól az M3, de ez akkor is nagyon különös. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #116 üzenetére
igen. de sztem ennek nincs jelentősége, annyi beállítási lehetőség van, hogy kizárt hogy nem találod meg a neked tökéletes hangzást.
mondom, iszonyat jól szól, egészséges basszus, meleg, telt hangzás, minden részletet hallasz, pedig csak egy 2e ft-os sony twin turbo-val használom. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #114 üzenetére
nekem is egy ilyen lejátszóm van kb. egy hónapja, szóval megpróbálok válaszolni
1. Nem. Viszont lehet állítani a tekerés sebességét, ami elég hasznos sztem.
2. Nem. 1 Bookmark/track. Sose használom ezt a funkciót. Van viszont resume funckió. Azonban ha usb-re kötöd, elfelejti, hogy mit játszott le utoljára.
3. 100 v. 200 asszem. Ezt sem használom sosem.
4. Igen, be kell tenni a playlist könyvtárba és kész. Bár még nem használtam ezt a funkciót)
5. Nem.
6. Nincs ogg file-om, passz. Letöltök egyet és kipróbélom. Csak Neked, csak most
7. Kb. 5-7 mp. alatt bebootol, most 5 giga zene van rajta. Sztem nem befolyásolja hogy mennyi van rajta, ugyanis ez nem csinál id3 database-t, mint az iPod meg a Zen stb.
8. A fülesben nem hallasz semmit. Maga a lejátszó hdd-je persze ad ki hangot amikor felpörgeti, de egyáltalán nem zavaró.
Amúgy ez egy k. jó lejátszó, sztem nagyon szépen szól, az effektek hasznosak és valóban javítanak a hangzáson, nem ilyen kamu az egész. Gyors az áttöltés (bár nálam ingadozik a sebesség 3 és 10 mb/sec között, gőzöm sincs mi alapján). Kicsi, nekem tetszik hogy van távirányítója, bár a sok kábel kicsit zavaró néha. A tokja is nagyon pöpec. 10 órát bírja gyakorlati használat során, (tekerek és tracket ugrok elég sokszor, effektek bekapcsolva) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
néztétek már az ebayt? 200 ojrójért lehet m3-at venni, ami elég olcsónak hangzik. Az a baj, hogy sosem rendeltem mégsemmit az ebay-en, így nem tudom, ezek mennyire megbízhatóak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jesusbro #113 üzenetére
Szia jesusbro!
Először is grat. a lejátszóhoz!
Volna egy-két kérdésem a lejátszóval kapcsolatba:
1. Tekerés közben hallható a zene?
2. Egy adott track-en belül lehet-e döbb bookmark-ot is használni?
3. Dynamic playlist-ből hány hozható létre?
4. M3U-t (WinAMP playlist) rendesen kezeli?
5. Számváltáskor hallható-e bármilyen apró zaj (G3-nál tapasztaltam ilyet)?
6. 96 kbps-os OGG-nál, ha hagyod végigmenni (ne tekerj bele) a számot, akkor végigjátsza? (G3-as 1-2 sec-et lecsíp a végéből)
7. Lassul-e a beindulás, és ha igen, akkor mennyit ha telepakolod számokkal?
8. Hallatszik-e HDD zaj (természetesen a fülesben) zenehallgatás közben?
[Szerkesztve] -
jesusbro
csendes tag
No.
Csak nem bírtam ki, és vettem egy iaudio M3-at.
Extreme Digitalba bementem, kértem, ideadták. Ez az egy volt nekik, látszott rajta, hogy már babrálták, mert fordítva volt visszatéve a dobozába. Az eladó először közölte, hogy nincs garjegy és magyar leírás, aztán talált garjegyet, de magyar leírást nem. Mind1, elhoztam, kell a bánatnak magyar nyelvű leírás. Garancia két év, plusz helyben 3 nap.
Legújabb fw volt rajta. Feltöltöttem, nekiestemKb 5-6 perc zenehallgatás után elkezdett ugrálni és olyan volt hallgatni, mintha cds tekerést hallgatna az ember. Ezt minden mp3-mal eljátszotta minőségtől függetlenül.
Egyszer lefagyott az egész gépem miközben zenét másoltam rá.
Visszavittem a boltba 3 napon belül, megmutattam a hibát, visszacserélték, de mivel nem volt másik, ezért visszakértem az árát. Ha vesztek valamilyen lejátszót, egyből nyúzzátok, mert ha van valami hiba 3 napon belül kötelesek kicserélni!
Az összes iaudio cuccot az infopatikán keresztül terjesztik és javítják, és a garanciális átvevőhely a korner audio bolt. Elmentem oda, vettem ugyanannyiért egy bontatlant magyar kézikönyvvel.
Azóta semmi bajom sincs vele, imádom, nagyon jól működik, jól szól stb...
Gyors mint az állat: 5000 kbyte/seccel másolok rá, és 16-17000-el szedek le róla cuccokat. Folyamatosan hallgatva kb 12 órát bírt ki, bár pontosan nem mértem le.
Hurcolászom vele a filmeket, mindent, mp3akat másolgatok ide oda, pont olyan könyvtárszerkezetben van, ahogy felteszem, ez kellett nekem.
jesusbro -
p a s s e r
őstag
Velem lehet beszélni, tényleg nem olvasgatok ilyen cikkeket, csak futólag.
-
AGE-T
őstag
rumos, nézd meg a saját topikodat...
-
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #108 üzenetére
azért, mert abból adtak el a legtöbbet.
pl. a középkategóriás autókat is a VW Golfhoz hasonlítják.
az iAudio-ról mindenhol azt írják, hogy jobban szól mint az iPod, ergo az iPod nem etalon, csak viszonyítási alap. Persze biztos nem fox velem egyetérteni.
[Szerkesztve] -
p a s s e r
őstag
Ja. Általában, ha mp3 lejátszó tesztet olvasok, a legtöbb esetben az iPod hagzásához mérik. Godolom azért, mert az az etalon (?).
-
p a s s e r
őstag
Lehet, hogy félreértem, de attól, hogy több zene van rajta, még nem merül le az aksi hamarabb... Nekem mellesleg egy huszas példányom van, problémamentes, és általában a felét használom zenére, a másik fele mint hordozható vinyó üzemel.
A szervízhálózat télleg pöpec. Különösen ajánlom a Gránátalmát. -
rumos14
nagyúr
khm... nekem van egy eladó 1,5 GB-os Creative MuVo2 lejátszóm... ha esetleg érdekel. hangminőség terén sztem a legjobb lejátszó. aksi bírja 10 órát, ráfér kb. 16 órányi zene 192 kbps-sel.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=162109
ezzel jobban jársz mint a kijelző nélküli ipod shuffle-lel. -
AGE-T
őstag
Szerintem nem érdemes 20-60gigás cumót venni, Zenei tartalom... 2000++szám, marha ''gyorsan'' lemerülnek a lejátszók, Én beérném egy 1-6G-s háttértáras lejátszóval. Ezért is érdekelne, hogy mennyire képvisel minőséget egy Ipod shuffle pl. 1G 28e pénz,.. nem pénz
-
N.Y.P.D.
tag
Sztem Az iPod és hozzá az iTunes egy normális dolog. Feltöltöd a zenéket az iTunes lib-be majd szépen kiadja,előadó szeritn emg stb,illetve ösztönöz arra h normálisan be legyenek tagelve a számok,ugyanis a nem normálsian tagelt számokat nem is rakja be pl: az artistba,ha nincs artist a tagben,hanme akkor all songsnál kell megnézni,sztem ez logikusabb h belemásolja a FF könyvtárakba,ami rejtett könyvtár. Eleinte ha pl feltöltezs vkináél vmi számot és otthon le akarod szedni az ipodról,akkor kellemes dolog a fileok áthuzogatása,főleg ha az ember még nem vágja az itunest és könyvtárból akarja
mert ilyen téren van az itunesban gagyiság.
Ami a kiakasztó az ipodba,nekem minim van,h nem hozza a 8 orát,már behalt egy ipodom,és ez se képes hozni a 8 orát,nemto mh az uj ipod minik hopzzák e ténylehes a 16 orát,arra kiváncsi lennék. A másik dolog,mintha fireware kábellel avgy usb vel pc ről töltve az aksi tovább birja mint hálózati töltővel,de lehet h én vok a balf*sz
ipod mellet még az az előny,én se MO-n vettem,minden nagyobb városban van Apple bolt,beadod a cuccot,mellé a szmlát,és kb 4-5 hét mulva kapod is az uj ipodod,ha vmi baj volt.Sajnos én is egy szériahibásat fogtam kiDe most van egy új,nemtom meddig fogja birni,de az biztos h a szervizhálózazt megoldott és nem függ a kiskereskedő hülyeségeitől.
Ami még ipod mellet szól,h sztem külsőre designosan letisztultSemmi gagyiság rajta.
Sztem egy tok ajánlott mellé,ugyanis azértt karcolódik,ha nem is vészesen,de mint designb*zi idegesitő tud lenni
Röviden: iAudio vagy iPod,nehéz,ha felső kategoria akkor iPod photo(irreális kategoria sztem),ha felső közép,akkor iAudio,ha pedig szerényebb és tudsz olcsón Minit szerezni akkor az ipod mini. Izlések és pofonok
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék vásárolni egy jobb Mp3-as kütyüt. Idáig volt már Filip, Pana, Szoni, és van most egy kb.1 éve Iriverem és ez totál yooo. Namármost idehaza, ami új azért még a véredet is kiszívják. Tehát kérdésem az lenne, hogy nem tud-e valaki:
Iriver H10-et?
Creative Zen Touch v. Nomad Jukebox Zen Xtra
v. Ipod mini-shuffle?
lejátszót értelmesebb megfizethető áron, netán külföldről tudna nekem hozni?!
Másik kérdésem, valami űbertáp füles kéne, mert jó a hallásom)
Vélemény tapasztalat mind a két esetben érdekel, főleg ipod. (van-e olyan ütős mint az iriver?)(Lejátszoo, ill, füles). Tehát tessék írni nyugodtan(nagyon nyugodtan... -
szasza22
csendes tag
Köszi. Sajnos akkor kiesett a választási sorbol
Viszont nem nagyon olvastam semmit a XClef HD-500 asrol, az nem tudom miért esett ki mindenki látoszögéböl. Tudtok rola infot? Azért ez a legolcsobb. Kicsit nagy meg nehéz.Vkinek van? -
Razor1
aktív tag
Hi, az sajna nincs, nem tud magának playlistet csinálni. Ezt csak úgy tudod megoldni h összekötöd a pc-vel, és winamp-el csinálsz egy playlistet a lejátszón lévő file-okból és elmented a lejátszó gyökérkönyvtárában. Aztán a playlistek listája már egy gombnyomással elérhető, asszem max 200-at tud kezelni.
-
p a s s e r
őstag
Ja, minnyá befogom a pofám. A legtöbb modern mp3 lejátszó szerintem szintén idtagos meghatározás alapján fogja tárolni a zenéidet.
-
p a s s e r
őstag
És miért zavar az, hogy nem látod az mp3 fájlokat az iPodon? Az egy zenelejátszó, nem total commander. Ez az átlag pc-s felfogás. Sajnos. A Mac arra tanítja az embereket, hogy élvezd a gépedet, ergo ő legyen érted, ne fordítva. A sok pc-s gyerekkort átélt fiatal meg teljesen azt hiszi, hogy egy gépben az a jó, hogy szarakodhatsz vele. Na mindegy.
-
p a s s e r
őstag
Figy. Ez nem így van. Szerintem egy átlagember sem rendelkezik annyi zenével, amit már át sem lehet látni. Vannak zenészek körülöttem, de egyik sem zavarodik ennyire bele a bőségbe. Kettő. Ha zenét akarsz hozni a haveroktól, akkor használd úgy, mint egy vincsesztert. Európában nem is lehet zenét venni. Miért baj az, hogy átlátható, és könnyen kezelhető libraryban vannak az mp3 zenéid? Egyszerűen másold az be az itunes-ba, amit éppen hallgatni akarsz a száz gigádból, és kész. Én mellesleg úgy gondolom, hogy inkább letörölgetem a bakeltlemezeimet, minthogy nekem kelljen managelni a zenéimet. Itt behúzom, és kész. Máris elérhető helyen lesz egy egyértelműen album-előadó elnevezésű folderben. (intézőből is).
-
GP-Sz
senior tag
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok.
És ezt nem lehet megtenni az ipodnál? Adottak az mp3ak, be kell importálni a librarybe (nem, a fileokat nem teszi bele, csak egy lista, ha így állítod be), aztán felmásolod az ipodra és kész. Az ipodon tényleg nincs olyan könyvtárszerkezet, amit te állítasz össze, viszont az artist menüben előadónként rendezve jelennek meg a cuccok, azon belül pedig az albumok listája, ami nem tudom, kinek nem jóHa meg egyebet akar az ember, akkor ugye össze lehet állítani playlisteket, amiben olyan számokat teszel egymás mellé, amilyet tetszik.
Ne értsetek félre, én aláírom, hogy itt az történt, hogy helyettünk kitaláltak egy rendszert jórészt feleslegesen, szerintem is teljesen jó lenne egy sima többszintű könyvtárszerkezet, csak azt mondom, hogy nekem így is teljesen jó.
Amit itt írt vki, hogy egy havertől is visz zenéket, az engem ugyan nem érint, de elismerem, hogy tényleg problémás, ha az illetőnek nincs ipodja, mert akkor ugye fel kell tenni egy itunest, nem lehet csak úgy felmásolgatni. Ez van. Na nem mintha ez olyan extrém probléma lenne, hisz percek alatt megvan a dolog. -
rumos14
nagyúr
jesusbro-val tökéletesen egyetértek!
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok. nem kell semmilyen sort by artist meg sort by genre. meg attól és hülyét kapnék, hogy ha a ljátszó meghajtóján nem rendezetten látom viszont a zenéimet, hanem ''titkosítva'' á la ipod. -
szasza22
csendes tag
Razor1 Tudnál infokat irni a h120 asrol, hogy milyen? Az nagyon érdekelne,hogy van-e rajta kedvencek kijelölése funkcio, amivel hallgatás közben ki lehet jelölni a számokat,amit késöbb meglehet hallgatni mint egy playlistát.
-
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #92 üzenetére
psr:
Erről beszéltem.
Ez Magyarországnem Amerika.
Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
Ennyi.
Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)
Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni...
Köszi -
Razor1
aktív tag
-
p a s s e r
őstag
Az iPod egy olyan mp3 lejátszó, amely az iTunes library tartalmát tölti fel magára. Amit Tenem tudsz megoldani, az egyedül azért van, mert így próbálják meg a jogokat védeni (szerzői). iPod-ról csak bazi macerásan tudsz leszedni zenét, mi kipróbáltuk, sikerült, de azért görcsös, mert nem akarják, hogy megtedd. Én meg úgy vagyok vele, hogy -nagyot mondok- 30 gigánál sosincs több zeném. Az meg elfér a vinyón. Az iTunesban meg te is kontrollálhatod, hogy mit tegyen fel, mit nem, nem feltétlen automata a szinkronizálás.
-
Pá
addikt
Én is így gondoltam először, hogy 14 óra(annyi van megadva gyárilag) bőven elég lesz, csak aztán gondolkoztam, hogy ha sokat ugráltatom a számokat(szokásom) akkor ez lecsökken 7-8ra, aztán ha öregszik az aksi is lemegy 5re az már kevésnek tűnt...
De ha nem ennyire drasztikus a helyzet lehet inkább veszek az M3L árából egy 40 gigás simát... -
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #82 üzenetére
passer:
Hmm.. akkor vagy nem fejeztem ki magam világosan, vagy nem voltam elég figyelmes.
Segits nekem:
itunesban azt hogy lehet megoldani, hogy fel akarok masolni 3 mp3-at az ipodra cdről, de úgy, hogy semmiképp se másolja fel a vinyómra közben a számokat, es ne kelljen a libraryval szenvedni. meg szinkronizálgatni.
Hogyan tudok törölni mp3-at az ipodról szinkronizálás nélkül?
Ha az ipodot mint hordozható vinyót nyitom meg, és nem itunes-ból érem el, csak random karakterekből álló könyvtárnevekkel találkozom és abban vannak össze vissza az mp3-ak. Ezek között hogy lehet kiigazodni?
Ha felmásolok itt egy mp3-at hogy érem el, hogy az ipod lássa is, és lejátssza?
Köszi
pá: én olyan 8-9 órát tippelek kb... -
Pá
addikt
A H120-nak mennyi üzemidő van megadva papíron? És mennyi idős? Mert arra is kíváncsi vagyok, hogy x idő használat után mennyit romlik az üzemideje. Ha esetleg legalább fél évnél régebb van meg erről is írhatsz, hogy mit tapasztaltál
to Rumos14: ok, gondoltam, hogy ez nem fog kapásból menni, nekem az is jó, ha majd a jövő héten beírod mit tapasztaltál, ha nem felejted el. -
Razor1
aktív tag
Lehet még többet is, nagyon sok mindentől függ: lcd mennyit világít, hangerő, eq használata, vincsi használat (léptetés + hány kbps-es mp3-akat használsz, mert ugye minél nagyobb annál több adatot kell beolvasnia ugyanannyi idő alatt). Az én H120-asom 7 és 20 óra között megy a fentiek függvényében.
-
p a s s e r
őstag
Márbocs, de hyperamatőr lehetsz, ha ezeket a dolgokat nem tudtad megoldani az iTunes-ban. De Te tudod. Nem is értem, mit rak be egy könyvtárba, mikor direkt minden albumot külön folderben tárol. Az meg hogy nem tudod kezelni, és addig nem jutottál, hogy a library-ről el lehet kattintani... Na mindegy, nem bántani akarlak, ne haragudj, ha így jött le, de kicsit laikusnak érzem a hozzászólásod.
-
rumos14
nagyúr
persze az egész csak ízlés dolga.
én jesusbro-val értek egye, ki nem állom ezeket az ''intelligens'' programokat. majd én eldöntöm magam hogy milyen struktúrában akarom látni a lejátszón a zenéket.
ja igen, mellesleg tegnap megvettem az m3-at, nagyon mutatós, a kijelző tényleg elég kicsi, de úgysem azt fogom bámulni, és minden infó rajta van, ízléses és logikus megjelenítéssel és elrendezéssel. a kezelést 5 perc alatt meg lehet tanulni, bár meglepő módon a leírás nélkül nem jöttem rá pár dologra
az tetszik, hogy mindent be lehet állítani, pl hogy milyen gyorsan scrollozzon az id3 tag, milyen gyorsan tekerjen az FF gomb.
felpakoltam 100 könyvtárnyi zenét, és így is elég gyorsan lehet keresni.
pá: ha bármi érdekel, kérdezz, próbálok válaszolni -
jesusbro
csendes tag
Pá:
Máshol nem tudok ilyen tesztelési lehetőséget, szóval szerintem menj el a mamutba. Az Extreme Digitalnal ki van rakva egy m3 és egy h320, lehet velük játszani.
Lent a saturnban kézbe foghatod az összes többi vinyós mp3 lejátszót is.
X5-ről meg minden iaudio termékről egyébként itt lehet jókat olvasni:
Bővebben: link
passer:
Direkt kölcsönkértem egy ipod-ot, hogy legyen viszonyítási alapom.
iTunes-zal szoptam egy darabig, de annyira felidegesített, hogy letöröltem és kerestem
egy olyan programot, ami használható, nem ilyen szinkronizálgatós vacak. itunes minden mp3-at berak egy könyvtárba és azzal szinkronizálja az ipod-ot...
Nah ez a ''mesterségesintelligencia'' akaszt ki engem, én csak fel akarom másolni a számokat, meg törölni róla, meg értelmes hierarchiában tárolni, nem hangszínt állítani számokhoz, meg playlistekkel bíbelődni.
Az jó, hogy lehet 86 féle képpen csoportosítani a számokat, csak pont könyvtáranként nem.
A könyvtárszerkezetéről már nem is szólok semmit...
ipodról ennyit. Ki kell próbálni, aztán kinek mi tetszik jobban.
Nekem az m3.
[Szerkesztve] -
Razor1
aktív tag
simán lehet ennyi, iriver H320-as is 300 dolcsi. Képen nem néz ki rosszul, de azért élőben is megtapogatnám. Múltkor láttam saturnban elég sok cuccot kirakva, de az új iriver annyira nem fogott meg, a 340es elég dagi. Mind, most egy darabig úgysem fogok váltani, addig meg kijön pár új széria
-
Razor1
aktív tag
-
p a s s e r
őstag
Nézd, én mac felhasználó vagyok. Régóta használom az itunest, és amióta van pc-n az összes barátom is ezt használja, mert meglehetősen korrekt, szinte érződik benne a mesterségesintelligencia. Számonkénti hangszín, vagy valami tökmás: ha egy együttes the-vel kezdődik, attólmég nem kerül a t-hez, stb...
Az igaz, hogy a lét ott kell hagyni és csak egy év múlvakapod vissza. -
rumos14
nagyúr
hát ez a faxa, hogy a 289*185=54e ft-os lejátszóból Mo-ra érve már 70+e ft lesz...
kiváncsi vagyok az x5 mo-i árára, meg hogy mikor lehet ténylegesen kapni itthon...
én USA-ból nem tudok behozatni, szóval marad a magyar használtpiac
jó kis gép lesz ez az x5, csak a kiálló gombok és a bumszli kijelző rész nem tetszik. -
Pá
addikt
M3 20 giga: 289.99$
M3 40 giga: 364.99$
M3L 20 giga: 339.99$
Bővebben: link
szerk: az a fura, hogy a honlap az X5-re, 299.99$ árat ír(20 gigás), ami 10 dolcsival drágább az M3-nál, fura, azt hittem a színes kijelző meg az újdonság ereje jobban megdobja a cuccos árát.
Ja, a dolcsit olyan 185Ft ért adják
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #70 üzenetére
na igen, de az úgy 45e, hogy még 30-at pluszban otthagysz, és egy éve múlva visszakapod. 75e pénzem meg nincs egy mp3 lejsátszóra. meg én a sulinetet másra akarom elkölteni. emellett az ipod ellen szól, hogy
- nincs benne rádió és felvételi lehetőség
- nemtom hogy megy-e win98se-vel
- csak a saját programjával lehet rá zenét másolni
- nem tud könyvtárakat listázna, csak mindenféle playlistek meg sort by artist, album stb. vannak
- nagyobb mint az iaudio (ok, ez scak kukacoskodás -
p a s s e r
őstag
Ja, mellesleg marha jól használható puskának (feltéve, hogy még van közöd valami iskolaszerűhöz). Hatalmas szövegfájlok (txt) és csak tekergetni kell a jogot.
-
p a s s e r
őstag
Minek hozatni? És akkor hol a gari?
-
p a s s e r
őstag
Sziasztok.
Gránátalma (Mammut alja) - Sulinet - iPod20GGB - 45.000huf - áfával. -
rumos14
nagyúr
asszem azért, mert kinőtte a 20 gigát. ami elég meglepő, dehát én sem hittem volna 2 éve, hogy kevés lesz a 128 megás diva, vagy fél éve, hogy kevés lesz a 1,5 gigás Creative Muvo2 (ami mellesleg eladó... de ez itt nem a reklám helye).
azt én sem tudtam, hogy vhol ki is lehet próbálni az m3-at. már azon is meglepődtem, hogy a saturnban a mobilokat bekapcsolva teszik ki
te mennyiért hozatod amcsiból? -
rumos14
nagyúr
49-ért, ami így első hallásra kevés, de aki olcsón behozza USA-ból és itthon továbbadja, az is jól jár.
amúgy a mammut is metro vonalán van... -
Pá
addikt
-
rumos14
nagyúr
ez egy velős kis gyorsteszt volt
kiváncsi vagyok az x5 árára, azért szerintem elég közel lesz a 100 ropihoz... a színes kijelző jó dolog, de eszi az aksit. kicsit fura a képeken, hogy ''kiállnak'' a gombok a lejátszó felületéből, és a kijelzőnél is kicsit bumszlibb, mint régen a nokia 7110 volt. asszem leghamarabb májustól forgalmazzák, és mire ideér... plusz az elején várható hogy lesz pár bug, pár hónapig eltart míg minden rendben megy.
őszintén szólva nekem az m3 ~70e körüli ára is irreális, ezért csak másodkézből tudok venni ilyen dolgokat. -
jesusbro
csendes tag
Hi!
Bementem a Mamutban az Extreme Digital-ba és közelről is szemügyre vettem az M3-at. Rá van kötve valami hangszóró rendszerre, de vittem saját fülhallgatót, úgyis azzal fogom használni.
Egy kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogyan kell irányítani, és megtaláltam benne mindent.
A hangzása nekem nagyon tetszett, bár úgy vettem észre, hogy a rádióra nem vonatkoznak a spec hangbeállítások (EQ, BBE, Mach3Bass, stb...)
Az egész szép és igényes, bár a neten látott képek alapján én nagyobb kijelzőre számítottam.
A távirányítón lévő gombok nem tűnnek túl strapabírónak. Ez sajnos csak használat közben derül ki.
Zavart, hogy nincs külön usb bemenet.
Megnéztem az összes többi HDD-s lejátszót is (iriver, ipod, stb..) ez volt a legszebb, ennek volt a legjobb a tapintása, ez tetszett a legjobban.
Mindent tud, amire vágytam kivéve két dolgot:
- host funkció
- nincs rajta közvetlenül usb csati, mindig vinnem kell az adapterét, ha filmet akarok hozni valamelyik haveromtól
Majdnem megvettem, de végül is úgy döntöttem, hogy még várok. Megvárom az X5-öt, egyrészt hátha leviszi az M3 árát, másrészt az tényleg mindent tud, ami nekem kell.
Üdv:
Hz -
rumos14
nagyúr
M3-at veszek és írok, persze. a neten már vagy 20 tesztet olvastam róla. a sok pozitívum mellett 3 rossz dolgot említettek:
- kicsi kijelző
- nehézkes kezelés (sztem könnyen megtanulható)
- csatlakozók nem magán a lejátszón vannak
amúgy sokáig az mpio hd300--zal szemeztem, de egyre inkább az lett a benyomásom a tesztek alapján, hogy kicsit gagyi. -
rumos14
nagyúr
ez a legutolsó hozzászólás az mpio-ról szól és nem az iuadio-ról, ha jól értem.
mert az mpio-ról én is elég sok rosszat olvastam a neten -
hehehehe
tag
válasz
Boston Cézár #42 üzenetére
hali
egyik haveromnak van egy 20 gigás ilyen...hát nem akarom fikázni de sztem nagy szar...a gombok tökre hülyén müködnek már pedig alig pár honapos..szal összevissza érzékel mindent és elég gagyinak tünt ugy fogásra is..az egyik csavar ami tartja a külsejét kiesett minden gond nélkül...szal nemtom..én azér meggondolnám hogy ilyet vegyek e.dehát izlések és pofonok nemigaz? -
bwoay
nagyúr
válasz
engem nagyon érdekelne, hogy mégis miben számít világmárkának az MPIO?
illetve inkább úgy kérdem, hogy mondjuk mp3 lejátszók tekintetében mitől világmárkább a Cowonnál (iAudio) vagy az iRivernél?
amúgy meg ha ezen múlna, akkor valszeg valami Sony vagy Samsung lenne a legjobb vétel. utóbbi még talán a flash lejátszóira is 3 év garit ad
(amúgy az iAudiokra is 2 év garanciát vállal a gyártó) -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #48 üzenetére
Hát akkor most megkaptad a véleményemet...
-
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #46 üzenetére
Jólvan, bevallom ezek csak hülye kifogások voltak, egyszerűen nem tetszik és kész!
Hogy miért? Csak.
Már kinéztem magamnak az iAudiot beleszerettem és hűséges tipus vagyok, na máris jobban érzem magam... -
Boston Cézár
tag
mondjuk szerintem az van, hogy van EU norma, ami nem enged meg csatornánkénti 6 mw-nál többet.... lehet, hogy a gyártók úgy trükköznek, hogy 2x m6 watt a teljesítmény alapból, de ha rárakod a SRS-t, akkor megjön a normális teljesítmény.... 2x 15 mw
egyébként van belőle 40 GB-os is
http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #44 üzenetére
Egyrészt a forma, másrészt még mindig nem tudom hogy lesz 6mWból 30, harmadrészt pedig én 40 gigásat akarok venni, de úgy láttam ebből csak 20as van, iAudióból pedig van 40es is.
-
Pá
addikt
válasz
Megyek, megnézem az mpio honlapot(gondolom van olyan) eddig nem gondolkoztam ebben a márkában.
Amúgy nem szempont az hogy hangos legyen, sokkal inkább szóljon szépen.
Úgysem szeretnék 10 év múlva megsüketülni...
szerk: dehogyisnem, most hogy megnéztem, eszembe jutott, hogy már néztem mpiot és ki is ejtettem. Azért köszi.
[Szerkesztve] -
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gondszerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát) -
Chandler
senior tag
latom mar megeloztek, nem vettem eszre
egyebkent magyarorszagra is ingyenes a kiszallitas? mert akkor en is innen veszek
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Máskor kicsit olvass vissza, mert a SunTec-et már reklámoztam én is egy pár hsz.-el korábban.
''...az iriver sokkal jobb mint az iaudio?''
Szvsz. ez a kérdés ma már helyesen így hangzik:
Az iAudio sokkal jobb mint az iRiver. A válasz pedig az összehasonlítani kívánt termékektől függően: igen egy picit, vagy sokkal.
Az iRiver egyébként jó márka (én már a második ilyen típusú készülékememt nyúzom), de most perpill. szvsz. az iAudio ráver szinte minden területen az iRiver-re. Nem szivesen mondom ezt, de így van. -
<Adamsky>
nagyúr
Na itten vagyok.
Erről az oldalról nem rendeltem, de sanszos, hogy fogok, mert én pedig egy G3-at néztem ki magamnak.
Kb. 2 évvel ezelőt rendeltem a Comp-U-Plus-ról. Pontosabban nem én rendeltem, hanem az éppen USA-ban tartózkodó ismerős. Ott 10$ körüli postaköltség jött rá az árra. Ha jól látom, akkor itt a SunTec-nél az ár már tartalmaz mindent. Persze csak akkor, ha az USA-ba történik a kiszállítás. A kezőoldalon (baloldalt keretes szöveg alja) azt írják, hogy nem zárkóznak el a nemzetközi rendeléstől sem, de erről sehol sem találtam további infót. Én azt tenném a helyedbe, (valamint a helyembe) hogy dobnék nekik egy mail-t, és rákérdeznék a küldés mikéntjére, ill. anyagi vonzatára. Vagy ha van amerikai ismerős, akkor felhívatnám vele az oldal tetején levő számot.
-
Chandler
senior tag
hello
szerintem itt vedd a lejatszot http://www.suntecint.com/
itt minden marha olcso es ingyenes hazhoz szallitas
es az iriver is kb. ugyanannyi mint az iaudio tehat akar azt is valaszthatod...
en meg dilemmazok az iriver es iaudio kozott...
az iriver sokkal jobb mint az iaudio? -
Pá
addikt
áp
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
Köszi, úgy tűnik már vak is vagyok...
Te rendeltél már innen? Lenne pár kérdésem mielőtt regelek.
1.Tapasztalat? Vélemény? Észrevétel? Gondolok itt olyanokra, hogy mennyi idő alatt érkezik meg, milyen állapotban, meg ilyesmikra, úgy mindenre ami fontos lehet.
2. Tudok fizetni magyar bankkártyával?(OTP rulez)
3.Ha Hungaryra rendelek, akkor is annyit kell fizessek mint az ott feltüntetett ár(+postaköltség) vagy arra jön valami vám, vagy adó vagy ilyesmi? Tudom már kérdeztem egy párszor...
Mert ha nagyon megvámoltatják, akkor tudnám amerikai rokonhoz rendelni, de ha nem muszáj(nincs +költség, ha kapásból Mora rendelem), nem bonyolítanám, és kihagynám őket. -
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon. -
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy fontos-e neked, de:
- az MPIO nem kezeli a FLAC-et
- nem sokkal, de az MPIO nehezebb (~20g)
- aztán ott van ez a nagyon fura technikai adat:
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 6 mW (SRS nélkül)
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 30 mW (SRS használatával)
A 2x6mW szvsz. kevés. Az SRS tudtommal egy mély/magas hang kiemelő rendszer. Hogy ez hogyan is ''csinál'' a 2x6mW-ból 2x30mW-ot, az nekem nem világos. -
Pá
addikt
válasz
Boston Cézár #29 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség, nem is tudtam, hogy van ilyen. Az a baj, hogy már eldöntöttem, hogy az iAudio lesz, és most kicsit elbizonytalanítottál, mert papíron tényleg jónak tűnik és jóval olcsóbb is...
-
Boston Cézár
tag
hello!
lehet, hogy hülyeség de az MPIO HD300 alapból kiesik? csomó jó dolgot tud tulajdonképpen többet is mint az ipod (vagy bizonyos dolgokban többet) és egészen olcsó, na meg nagyon jól néz ki és fém házas....
van 20 meg 40 GB-os, lehet érdemes megnézni : http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
Pá
addikt
Semmi baj, azért köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Végül is a tiéd is iAudio, ha a memoriásnak jó a hangminősége biztos jó a HDDsnek is, + ha nálad gyors az USB2 biztos a HDDsnél is gyors lesz, nem is beszélve a diktafonról, ami megintcsak ugyanaz lehet a két modellben... -
Apicius
tag
Én karácsonyra leptem meg magam egy iAudio U2-el, abból is az 512 megásból. (Az 1 gigás már 70 felett volt, ami már nagyon sok lett volna nekem, persze ez a kisebb sem volt olcsó) Ami a legjobban megfogtt benne, az a mérete és hogy nagyon bejött nekem ez a design. A hangminőségre egy szavam sem lehet, már majdnem az összes CD-met áttettem MP3-as formátumba. Az 512 1-2 perc alatt feltölthetem az USB 2.0-ás csatlakozással, ami nálam 5-6 albumra elég. Az autómban csak kazettás rádió van, de vettem egy kazetta-adaptert, amit egy mini jack csatlakozóval rákötöttem az U2-re és így ott is a saját kedvenceimet hallgathatom. Igy legalább nem kellett még egy mp3-as autó-rádiót vennem. A direkt mp3-ba rögzítő diktafon is hasznos, bár én csak ritkán használom. Hirtelenjében ennyi jutott eszembe...
Szerk: most fogtam fel, hogy itt HDD-s lejátszókról van szó. Bocsi.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
Itt Bővebben: link 50$ különbség van az M3 (290$) és az M3L (340$) között. Viszont van itt 40Gbyte-os változat is az ''alap'' M3-ból 370$-ért.
Így -- ha tényleg nem érdekel az M5 -- csak rajtad múlik, hogy a nagyobb vinyó, vagy a hosszabb üzemidő mellett döntesz (úgy látom, a kettő kombinációja még nem lehetséges). Nálam a nagyobb üzemidő lenne a befutó.
''Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés?''
A megjelenés időpontja nem 100%, de talán ápr. végéig érdemes lenne várni. -
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #22 üzenetére
Nem tudtam egyikről sem, jó hogy mondtad.
Hát ha nem irreálisan drágább akkor mindenképp az L-es változatot venném, a gond csak az, hogy ilyet még sehol sem láttam, de majd most direkt figyelni fogom.
M5 annyira nem érdekel, M3 mindent tud, ami nekem kell(ami érdekelhet max nagyobb vinyó) színes kijelző meg ilyesmi nem szempont(csak többet fogyaszt), esetleg azért lehet érdekes az M5, mert ha megjelenik lehet, hogy lenyomja az M3 árát, erről mit gondolsz? Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés? -
<Adamsky>
nagyúr
''...először itthon megnézem élőben...''
Na ezt írtam én is. Tudásban ugyanis egyértelműen M3.
Csak aztán ott van mág az a fránya hangminőség, amiről szvsz. mindenképp személyesen kell meggyőződni.
Ja és még egy (két) dolog.
Nem tudom, hogy tudod-e, de van az M3-ból egy L-es (M3L) változat, ami dupla akkora üzemidővel bír. Ha már úgyis amcsiból hozatod a cuccot, akkor én meggondolnám, hogy esetleg egy olyat vegyek.
Aztán itt van -- akarom mondani lesz -- az utód, az M5. Állítólag ápr. május tájékán jön ez is:
Bővebben: link -
<Adamsky>
nagyúr
''...feladja postán mint ''személyes holmi'' vagy akármi, akkor elvileg megúszom a vámot, ugye...''
Nekem az első iRiver-em ''jött be'' így az országba minden gond nélkül. Volt még a csomagban egy-két ruha, meg ez+az. Gondolom látták, hogy magán használatra jött a cucc (lévén csak 1db volt benne). Azóta egy másik ismerős pedig személyesen hozott nekem egy iMP-550-est (tavaly) a táskájában, szintén minden gond nélkül.
A két megoldás közül egyértelműen az utóbbit lenne érdemes ''eröltetned''
Annak ellenére, hogy az iRiver-hez ''húz a szívem'', nagy valószínűséggel én is M3-at vennék. Persze előtte biztos, hogy kipróbálnám mindkettőt Pesten valamelyik üzletben. -
Pá
addikt
Besz@rás, ugyan iAudioból nem találtam meg a 40 gigásat, de USAban a 20 gigás $256 ba kerül ami mai napi árfolyamon átszámítva kb 48000 Ft szemben az itthoni 76000 Ftos ''akciós árral''...
Ennyiért már bőven megéri, csak ezt a fárnya hazautazást kéne megoldani...
Sztetek mennyi lehet rá a postaköltség? Legrosszabb esetben a vám? Tényleg ha már nagyon hivatalosan csinálnám(ha minden kötél szakad) az áfával mi van? -
Razor1
aktív tag
nincs, de sztem keresőben megtalálsz mindent. európában ugyanezek az árak, nem érdemes vele foglalkozni. usa szemtelenül olcsó, csak a vámot és a postaköltséget kéne kikerülni h megérje. ha az ismerős feladja akkor is van vám, esetleg azt lehet eljátszani h azt kamuzza h papírnehezék van a csomagban 5 dolcsi értékben, csak ez meg kockázatos, hátha történik vele vmi útközben.
-
Pá
addikt
iPodot sem tudok szerezni, csak az apple honlapján láttam, hogy bezzeg az USAban milyen olcsó és elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne rossz üzlet még pár ezer forintos postaköltséggel sem....)
Ha Nyugat-Európából rendelném akkor nem kell rá vám az EU miatt? Csak az a baj, hogy angliában az iAudio csontra annyiba kerül mint itthon...
USAban sajnos nincs ismerős, bár most hogy mondod tulképp van, de kb 1 évben egyszer látjuk őket, nem akarok szeptemberig várni. Vagy esetleg ő már elküldhetné nekem nem hivatalos csomagban? hmm, utána kéne nézni mennyibe kerül az iAudio az USAban...Nem tudjátok hol tudom megnézni? Nincs valami nagy amerikai online shop honlap címetek?
-
Pá
addikt
Thx, így nem is tünik rossznak, csak az a baj, hogy a repülőjeggyel elbukom az árkülönbözetet...
Viccen kívül, hogy tudok amerikából ilyesmit szerezni?
Csak szimplán megrendelem és kész is? És hol tudom megrendelni? Vám, hogy van?
Mégvalami: iAudio-t nem tudtok USA-ból vagy ami még jobb lenne Nyugat-Euorópából, olcsóbban? Az nagyon fasza lenne. -
Pá
addikt
Hmm, örülök hogy ezt mondod.
Az nekem is tetszik, hogy van távirányítója, mert így a vincsis részt(ami tényleg jól néz ki) be tudom tenni egy zsebembe vagy tatyóba és elég csak a távirányítóját bütykölgetnem, csak a kialakítása/formája nem nagyon tetszik, na de sebaj, semmi sem lehet tökéletes...
Na meg holnap megyek megnézni élőben is, lehet hogy úgy tetszeni fog, eddig csak képről láttam. -
Pá
addikt
Esetleg iaudio-t nem hallgattál? Csak hogy be tudd lőni a pod és a river közé.
Loseless nem nagyon érdekel, mp3ban sem fog felférni a gyűjteményem, még a 40 gigásra sem...
Összegezve:
1. iRivert tuti nem veszek, drága, csak szimplán kíváncsiságból érdekel, hogy mennyivel jobb(ha jobb) az iAudiónál.
2. A favorit az iAudio M3 40giga.
3.Esetleg apple iPod, ha kb ugyanazt tudja mint az iAudio és be tudom szerezni amerikából olcsóbban.
szerk: az első mondatomat felejtsd el, hiszen írtad, hogy volt szerencséd iAudiohoz.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
-
Xero
nagyúr
Az sztem konkurencia akart lenni nem?
Az iriver pusztán szolgáltatásaival hangminőségével emelkedik ki a tömegből ennyi! Én amint tudom megveszem a magam kis 140-esét vagy 340+távirányítómat
Volt szerencsém iPod 4gen-t hallgatni saját fülesemmel és biza nem volt sztem olyan jó hangja mint az iFP-mnek!
Nagy előnye lehet egy ilyen lejátszónak a lossless tömörítésű anyagok ismerete. Ebből a szempontból legjobb tudomásom szerint az iaudio a nyerő!
Üdv -
Pá
addikt
Kinéztem magamnak egy iAudio M3at, nagyon megtetszett meg minden, de azért nem két fillér, mielőtt megveszem kíváncsi lennék pár tapasztalatra vele kapcsolatban, szal ha már láttatok ilyesmit működés közben megköszönném ha megosztanátok velem az élményt.
Ha más nincs, néhány tesztlinknek is örülnék.
Illetve eszembe jutott még, hogy ha amerikából tudnék rendelni Apple iPodot, akkor jóval olcsóbban hasonló lejátszóhoz juthatnék, szóval érdekelnének ezzel kapcsolatos vélemények is, melyik miben jobb/rosszabb. Ne adj Isten, valami részletet az amerikából való rendelésről...
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, ugyanis tuti nem veszek iRivert, mert nagyon drága, de miért drágább az iRiver hasonló kategóriás lejátszója min 30%-kal az iAudionál? Csak a márkát kell megfizetni? Vagy ha nem milyen pluszt tud nyújtani? Mert papíron ugyanolyan, talán hangminőségben vagy miben jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest