- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Y.P.D.
tag
Sztem Az iPod és hozzá az iTunes egy normális dolog. Feltöltöd a zenéket az iTunes lib-be majd szépen kiadja,előadó szeritn emg stb,illetve ösztönöz arra h normálisan be legyenek tagelve a számok,ugyanis a nem normálsian tagelt számokat nem is rakja be pl: az artistba,ha nincs artist a tagben,hanme akkor all songsnál kell megnézni,sztem ez logikusabb h belemásolja a FF könyvtárakba,ami rejtett könyvtár. Eleinte ha pl feltöltezs vkináél vmi számot és otthon le akarod szedni az ipodról,akkor kellemes dolog a fileok áthuzogatása,főleg ha az ember még nem vágja az itunest és könyvtárból akarja
mert ilyen téren van az itunesban gagyiság.
Ami a kiakasztó az ipodba,nekem minim van,h nem hozza a 8 orát,már behalt egy ipodom,és ez se képes hozni a 8 orát,nemto mh az uj ipod minik hopzzák e ténylehes a 16 orát,arra kiváncsi lennék. A másik dolog,mintha fireware kábellel avgy usb vel pc ről töltve az aksi tovább birja mint hálózati töltővel,de lehet h én vok a balf*sz
ipod mellet még az az előny,én se MO-n vettem,minden nagyobb városban van Apple bolt,beadod a cuccot,mellé a szmlát,és kb 4-5 hét mulva kapod is az uj ipodod,ha vmi baj volt.Sajnos én is egy szériahibásat fogtam kiDe most van egy új,nemtom meddig fogja birni,de az biztos h a szervizhálózazt megoldott és nem függ a kiskereskedő hülyeségeitől.
Ami még ipod mellet szól,h sztem külsőre designosan letisztultSemmi gagyiság rajta.
Sztem egy tok ajánlott mellé,ugyanis azértt karcolódik,ha nem is vészesen,de mint designb*zi idegesitő tud lenni
Röviden: iAudio vagy iPod,nehéz,ha felső kategoria akkor iPod photo(irreális kategoria sztem),ha felső közép,akkor iAudio,ha pedig szerényebb és tudsz olcsón Minit szerezni akkor az ipod mini. Izlések és pofonok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest