- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a mérete meg a súlya adott, szóval én nem aggódnék hogy 140 gramm lehúzza a zsebemet.
hordani lehet egyrészt úgy, hogy maga a lejátszó zsebben, és a távirányítót csipeszeled az ingedre vagy övedre vagy a gatyád zsebére. vagy lehet úgy hogy a lejátszó a hátizsákban marad, és csa a távirányító van ''kézközelben''.
tok van hozzá alapvól, jó darab.rázkódást ugyanúgy bírja mint az összes merevlemezes lejátszó. azaz bírja. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #116 üzenetére
igen. de sztem ennek nincs jelentősége, annyi beállítási lehetőség van, hogy kizárt hogy nem találod meg a neked tökéletes hangzást.
mondom, iszonyat jól szól, egészséges basszus, meleg, telt hangzás, minden részletet hallasz, pedig csak egy 2e ft-os sony twin turbo-val használom. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #114 üzenetére
nekem is egy ilyen lejátszóm van kb. egy hónapja, szóval megpróbálok válaszolni
1. Nem. Viszont lehet állítani a tekerés sebességét, ami elég hasznos sztem.
2. Nem. 1 Bookmark/track. Sose használom ezt a funkciót. Van viszont resume funckió. Azonban ha usb-re kötöd, elfelejti, hogy mit játszott le utoljára.
3. 100 v. 200 asszem. Ezt sem használom sosem.
4. Igen, be kell tenni a playlist könyvtárba és kész. Bár még nem használtam ezt a funkciót)
5. Nem.
6. Nincs ogg file-om, passz. Letöltök egyet és kipróbélom. Csak Neked, csak most
7. Kb. 5-7 mp. alatt bebootol, most 5 giga zene van rajta. Sztem nem befolyásolja hogy mennyi van rajta, ugyanis ez nem csinál id3 database-t, mint az iPod meg a Zen stb.
8. A fülesben nem hallasz semmit. Maga a lejátszó hdd-je persze ad ki hangot amikor felpörgeti, de egyáltalán nem zavaró.
Amúgy ez egy k. jó lejátszó, sztem nagyon szépen szól, az effektek hasznosak és valóban javítanak a hangzáson, nem ilyen kamu az egész. Gyors az áttöltés (bár nálam ingadozik a sebesség 3 és 10 mb/sec között, gőzöm sincs mi alapján). Kicsi, nekem tetszik hogy van távirányítója, bár a sok kábel kicsit zavaró néha. A tokja is nagyon pöpec. 10 órát bírja gyakorlati használat során, (tekerek és tracket ugrok elég sokszor, effektek bekapcsolva) -
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #108 üzenetére
azért, mert abból adtak el a legtöbbet.
pl. a középkategóriás autókat is a VW Golfhoz hasonlítják.
az iAudio-ról mindenhol azt írják, hogy jobban szól mint az iPod, ergo az iPod nem etalon, csak viszonyítási alap. Persze biztos nem fox velem egyetérteni.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
khm... nekem van egy eladó 1,5 GB-os Creative MuVo2 lejátszóm... ha esetleg érdekel. hangminőség terén sztem a legjobb lejátszó. aksi bírja 10 órát, ráfér kb. 16 órányi zene 192 kbps-sel.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=162109
ezzel jobban jársz mint a kijelző nélküli ipod shuffle-lel. -
rumos14
nagyúr
jesusbro-val tökéletesen egyetértek!
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok. nem kell semmilyen sort by artist meg sort by genre. meg attól és hülyét kapnék, hogy ha a ljátszó meghajtóján nem rendezetten látom viszont a zenéimet, hanem ''titkosítva'' á la ipod. -
rumos14
nagyúr
persze az egész csak ízlés dolga.
én jesusbro-val értek egye, ki nem állom ezeket az ''intelligens'' programokat. majd én eldöntöm magam hogy milyen struktúrában akarom látni a lejátszón a zenéket.
ja igen, mellesleg tegnap megvettem az m3-at, nagyon mutatós, a kijelző tényleg elég kicsi, de úgysem azt fogom bámulni, és minden infó rajta van, ízléses és logikus megjelenítéssel és elrendezéssel. a kezelést 5 perc alatt meg lehet tanulni, bár meglepő módon a leírás nélkül nem jöttem rá pár dologra
az tetszik, hogy mindent be lehet állítani, pl hogy milyen gyorsan scrollozzon az id3 tag, milyen gyorsan tekerjen az FF gomb.
felpakoltam 100 könyvtárnyi zenét, és így is elég gyorsan lehet keresni.
pá: ha bármi érdekel, kérdezz, próbálok válaszolni -
rumos14
nagyúr
hát ez a faxa, hogy a 289*185=54e ft-os lejátszóból Mo-ra érve már 70+e ft lesz...
kiváncsi vagyok az x5 mo-i árára, meg hogy mikor lehet ténylegesen kapni itthon...
én USA-ból nem tudok behozatni, szóval marad a magyar használtpiac
jó kis gép lesz ez az x5, csak a kiálló gombok és a bumszli kijelző rész nem tetszik. -
rumos14
nagyúr
válasz
p a s s e r #70 üzenetére
na igen, de az úgy 45e, hogy még 30-at pluszban otthagysz, és egy éve múlva visszakapod. 75e pénzem meg nincs egy mp3 lejsátszóra. meg én a sulinetet másra akarom elkölteni. emellett az ipod ellen szól, hogy
- nincs benne rádió és felvételi lehetőség
- nemtom hogy megy-e win98se-vel
- csak a saját programjával lehet rá zenét másolni
- nem tud könyvtárakat listázna, csak mindenféle playlistek meg sort by artist, album stb. vannak
- nagyobb mint az iaudio (ok, ez scak kukacoskodás -
rumos14
nagyúr
asszem azért, mert kinőtte a 20 gigát. ami elég meglepő, dehát én sem hittem volna 2 éve, hogy kevés lesz a 128 megás diva, vagy fél éve, hogy kevés lesz a 1,5 gigás Creative Muvo2 (ami mellesleg eladó... de ez itt nem a reklám helye).
azt én sem tudtam, hogy vhol ki is lehet próbálni az m3-at. már azon is meglepődtem, hogy a saturnban a mobilokat bekapcsolva teszik ki
te mennyiért hozatod amcsiból? -
rumos14
nagyúr
49-ért, ami így első hallásra kevés, de aki olcsón behozza USA-ból és itthon továbbadja, az is jól jár.
amúgy a mammut is metro vonalán van... -
rumos14
nagyúr
ez egy velős kis gyorsteszt volt
kiváncsi vagyok az x5 árára, azért szerintem elég közel lesz a 100 ropihoz... a színes kijelző jó dolog, de eszi az aksit. kicsit fura a képeken, hogy ''kiállnak'' a gombok a lejátszó felületéből, és a kijelzőnél is kicsit bumszlibb, mint régen a nokia 7110 volt. asszem leghamarabb májustól forgalmazzák, és mire ideér... plusz az elején várható hogy lesz pár bug, pár hónapig eltart míg minden rendben megy.
őszintén szólva nekem az m3 ~70e körüli ára is irreális, ezért csak másodkézből tudok venni ilyen dolgokat. -
rumos14
nagyúr
M3-at veszek és írok, persze. a neten már vagy 20 tesztet olvastam róla. a sok pozitívum mellett 3 rossz dolgot említettek:
- kicsi kijelző
- nehézkes kezelés (sztem könnyen megtanulható)
- csatlakozók nem magán a lejátszón vannak
amúgy sokáig az mpio hd300--zal szemeztem, de egyre inkább az lett a benyomásom a tesztek alapján, hogy kicsit gagyi. -
rumos14
nagyúr
ez a legutolsó hozzászólás az mpio-ról szól és nem az iuadio-ról, ha jól értem.
mert az mpio-ról én is elég sok rosszat olvastam a neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest