- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
No.
Csak nem bírtam ki, és vettem egy iaudio M3-at.
Extreme Digitalba bementem, kértem, ideadták. Ez az egy volt nekik, látszott rajta, hogy már babrálták, mert fordítva volt visszatéve a dobozába. Az eladó először közölte, hogy nincs garjegy és magyar leírás, aztán talált garjegyet, de magyar leírást nem. Mind1, elhoztam, kell a bánatnak magyar nyelvű leírás. Garancia két év, plusz helyben 3 nap.
Legújabb fw volt rajta. Feltöltöttem, nekiestemKb 5-6 perc zenehallgatás után elkezdett ugrálni és olyan volt hallgatni, mintha cds tekerést hallgatna az ember. Ezt minden mp3-mal eljátszotta minőségtől függetlenül.
Egyszer lefagyott az egész gépem miközben zenét másoltam rá.
Visszavittem a boltba 3 napon belül, megmutattam a hibát, visszacserélték, de mivel nem volt másik, ezért visszakértem az árát. Ha vesztek valamilyen lejátszót, egyből nyúzzátok, mert ha van valami hiba 3 napon belül kötelesek kicserélni!
Az összes iaudio cuccot az infopatikán keresztül terjesztik és javítják, és a garanciális átvevőhely a korner audio bolt. Elmentem oda, vettem ugyanannyiért egy bontatlant magyar kézikönyvvel.
Azóta semmi bajom sincs vele, imádom, nagyon jól működik, jól szól stb...
Gyors mint az állat: 5000 kbyte/seccel másolok rá, és 16-17000-el szedek le róla cuccokat. Folyamatosan hallgatva kb 12 órát bírt ki, bár pontosan nem mértem le.
Hurcolászom vele a filmeket, mindent, mp3akat másolgatok ide oda, pont olyan könyvtárszerkezetben van, ahogy felteszem, ez kellett nekem.
jesusbro -
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #92 üzenetére
psr:
Erről beszéltem.
Ez Magyarországnem Amerika.
Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
Ennyi.
Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)
Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni...
Köszi -
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #82 üzenetére
passer:
Hmm.. akkor vagy nem fejeztem ki magam világosan, vagy nem voltam elég figyelmes.
Segits nekem:
itunesban azt hogy lehet megoldani, hogy fel akarok masolni 3 mp3-at az ipodra cdről, de úgy, hogy semmiképp se másolja fel a vinyómra közben a számokat, es ne kelljen a libraryval szenvedni. meg szinkronizálgatni.
Hogyan tudok törölni mp3-at az ipodról szinkronizálás nélkül?
Ha az ipodot mint hordozható vinyót nyitom meg, és nem itunes-ból érem el, csak random karakterekből álló könyvtárnevekkel találkozom és abban vannak össze vissza az mp3-ak. Ezek között hogy lehet kiigazodni?
Ha felmásolok itt egy mp3-at hogy érem el, hogy az ipod lássa is, és lejátssza?
Köszi
pá: én olyan 8-9 órát tippelek kb... -
jesusbro
csendes tag
Pá:
Máshol nem tudok ilyen tesztelési lehetőséget, szóval szerintem menj el a mamutba. Az Extreme Digitalnal ki van rakva egy m3 és egy h320, lehet velük játszani.
Lent a saturnban kézbe foghatod az összes többi vinyós mp3 lejátszót is.
X5-ről meg minden iaudio termékről egyébként itt lehet jókat olvasni:
Bővebben: link
passer:
Direkt kölcsönkértem egy ipod-ot, hogy legyen viszonyítási alapom.
iTunes-zal szoptam egy darabig, de annyira felidegesített, hogy letöröltem és kerestem
egy olyan programot, ami használható, nem ilyen szinkronizálgatós vacak. itunes minden mp3-at berak egy könyvtárba és azzal szinkronizálja az ipod-ot...
Nah ez a ''mesterségesintelligencia'' akaszt ki engem, én csak fel akarom másolni a számokat, meg törölni róla, meg értelmes hierarchiában tárolni, nem hangszínt állítani számokhoz, meg playlistekkel bíbelődni.
Az jó, hogy lehet 86 féle képpen csoportosítani a számokat, csak pont könyvtáranként nem.
A könyvtárszerkezetéről már nem is szólok semmit...
ipodról ennyit. Ki kell próbálni, aztán kinek mi tetszik jobban.
Nekem az m3.
[Szerkesztve] -
jesusbro
csendes tag
Hi!
Bementem a Mamutban az Extreme Digital-ba és közelről is szemügyre vettem az M3-at. Rá van kötve valami hangszóró rendszerre, de vittem saját fülhallgatót, úgyis azzal fogom használni.
Egy kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogyan kell irányítani, és megtaláltam benne mindent.
A hangzása nekem nagyon tetszett, bár úgy vettem észre, hogy a rádióra nem vonatkoznak a spec hangbeállítások (EQ, BBE, Mach3Bass, stb...)
Az egész szép és igényes, bár a neten látott képek alapján én nagyobb kijelzőre számítottam.
A távirányítón lévő gombok nem tűnnek túl strapabírónak. Ez sajnos csak használat közben derül ki.
Zavart, hogy nincs külön usb bemenet.
Megnéztem az összes többi HDD-s lejátszót is (iriver, ipod, stb..) ez volt a legszebb, ennek volt a legjobb a tapintása, ez tetszett a legjobban.
Mindent tud, amire vágytam kivéve két dolgot:
- host funkció
- nincs rajta közvetlenül usb csati, mindig vinnem kell az adapterét, ha filmet akarok hozni valamelyik haveromtól
Majdnem megvettem, de végül is úgy döntöttem, hogy még várok. Megvárom az X5-öt, egyrészt hátha leviszi az M3 árát, másrészt az tényleg mindent tud, ami nekem kell.
Üdv:
Hz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest