- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HTPC (házimozi PC) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
No.
Csak nem bírtam ki, és vettem egy iaudio M3-at.
Extreme Digitalba bementem, kértem, ideadták. Ez az egy volt nekik, látszott rajta, hogy már babrálták, mert fordítva volt visszatéve a dobozába. Az eladó először közölte, hogy nincs garjegy és magyar leírás, aztán talált garjegyet, de magyar leírást nem. Mind1, elhoztam, kell a bánatnak magyar nyelvű leírás. Garancia két év, plusz helyben 3 nap.
Legújabb fw volt rajta. Feltöltöttem, nekiestemKb 5-6 perc zenehallgatás után elkezdett ugrálni és olyan volt hallgatni, mintha cds tekerést hallgatna az ember. Ezt minden mp3-mal eljátszotta minőségtől függetlenül.
Egyszer lefagyott az egész gépem miközben zenét másoltam rá.
Visszavittem a boltba 3 napon belül, megmutattam a hibát, visszacserélték, de mivel nem volt másik, ezért visszakértem az árát. Ha vesztek valamilyen lejátszót, egyből nyúzzátok, mert ha van valami hiba 3 napon belül kötelesek kicserélni!
Az összes iaudio cuccot az infopatikán keresztül terjesztik és javítják, és a garanciális átvevőhely a korner audio bolt. Elmentem oda, vettem ugyanannyiért egy bontatlant magyar kézikönyvvel.
Azóta semmi bajom sincs vele, imádom, nagyon jól működik, jól szól stb...
Gyors mint az állat: 5000 kbyte/seccel másolok rá, és 16-17000-el szedek le róla cuccokat. Folyamatosan hallgatva kb 12 órát bírt ki, bár pontosan nem mértem le.
Hurcolászom vele a filmeket, mindent, mp3akat másolgatok ide oda, pont olyan könyvtárszerkezetben van, ahogy felteszem, ez kellett nekem.
jesusbro
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest