Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
No.
Csak nem bírtam ki, és vettem egy iaudio M3-at.
Extreme Digitalba bementem, kértem, ideadták. Ez az egy volt nekik, látszott rajta, hogy már babrálták, mert fordítva volt visszatéve a dobozába. Az eladó először közölte, hogy nincs garjegy és magyar leírás, aztán talált garjegyet, de magyar leírást nem. Mind1, elhoztam, kell a bánatnak magyar nyelvű leírás. Garancia két év, plusz helyben 3 nap.
Legújabb fw volt rajta. Feltöltöttem, nekiestemKb 5-6 perc zenehallgatás után elkezdett ugrálni és olyan volt hallgatni, mintha cds tekerést hallgatna az ember. Ezt minden mp3-mal eljátszotta minőségtől függetlenül.
Egyszer lefagyott az egész gépem miközben zenét másoltam rá.
Visszavittem a boltba 3 napon belül, megmutattam a hibát, visszacserélték, de mivel nem volt másik, ezért visszakértem az árát. Ha vesztek valamilyen lejátszót, egyből nyúzzátok, mert ha van valami hiba 3 napon belül kötelesek kicserélni!
Az összes iaudio cuccot az infopatikán keresztül terjesztik és javítják, és a garanciális átvevőhely a korner audio bolt. Elmentem oda, vettem ugyanannyiért egy bontatlant magyar kézikönyvvel.
Azóta semmi bajom sincs vele, imádom, nagyon jól működik, jól szól stb...
Gyors mint az állat: 5000 kbyte/seccel másolok rá, és 16-17000-el szedek le róla cuccokat. Folyamatosan hallgatva kb 12 órát bírt ki, bár pontosan nem mértem le.
Hurcolászom vele a filmeket, mindent, mp3akat másolgatok ide oda, pont olyan könyvtárszerkezetben van, ahogy felteszem, ez kellett nekem.
jesusbro
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest