Új hozzászólás Aktív témák

• jesusbro

csendes tag

válasz #62 üzenetére

Hi!

Bementem a Mamutban az Extreme Digital-ba és közelről is szemügyre vettem az M3-at. Rá van kötve valami hangszóró rendszerre, de vittem saját fülhallgatót, úgyis azzal fogom használni.

Egy kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogyan kell irányítani, és megtaláltam benne mindent.

A hangzása nekem nagyon tetszett, bár úgy vettem észre, hogy a rádióra nem vonatkoznak a spec hangbeállítások (EQ, BBE, Mach3Bass, stb...) :((

Az egész szép és igényes, bár a neten látott képek alapján én nagyobb kijelzőre számítottam.

A távirányítón lévő gombok nem tűnnek túl strapabírónak. Ez sajnos csak használat közben derül ki.

Zavart, hogy nincs külön usb bemenet.

Megnéztem az összes többi HDD-s lejátszót is (iriver, ipod, stb..) ez volt a legszebb, ennek volt a legjobb a tapintása, ez tetszett a legjobban.

Mindent tud, amire vágytam kivéve két dolgot:
    - host funkció :))
    - nincs rajta közvetlenül usb csati, mindig vinnem kell az adapterét, ha filmet akarok hozni valamelyik haveromtól

Majdnem megvettem, de végül is úgy döntöttem, hogy még várok. Megvárom az X5-öt, egyrészt hátha leviszi az M3 árát, másrészt az tényleg mindent tud, ami nekem kell.

Üdv:

Hz

Új hozzászólás Aktív témák