Hirdetés
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gond
szerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát)
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS (SEL90M28G)
- Sony A7 IV váz
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szerintem