Hirdetés
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
én csak simán fel akarom másolni az albumonként könyvtárba rendezett zenéimet, és a lejátszón a könyvtárszerkezetben keresgélve kiválasztani azt az albumot amit hallgatni akarok.
És ezt nem lehet megtenni az ipodnál? Adottak az mp3ak, be kell importálni a librarybe (nem, a fileokat nem teszi bele, csak egy lista, ha így állítod be), aztán felmásolod az ipodra és kész. Az ipodon tényleg nincs olyan könyvtárszerkezet, amit te állítasz össze, viszont az artist menüben előadónként rendezve jelennek meg a cuccok, azon belül pedig az albumok listája, ami nem tudom, kinek nem jó
Ha meg egyebet akar az ember, akkor ugye össze lehet állítani playlisteket, amiben olyan számokat teszel egymás mellé, amilyet tetszik.
Ne értsetek félre, én aláírom, hogy itt az történt, hogy helyettünk kitaláltak egy rendszert jórészt feleslegesen, szerintem is teljesen jó lenne egy sima többszintű könyvtárszerkezet, csak azt mondom, hogy nekem így is teljesen jó.
Amit itt írt vki, hogy egy havertől is visz zenéket, az engem ugyan nem érint, de elismerem, hogy tényleg problémás, ha az illetőnek nincs ipodja, mert akkor ugye fel kell tenni egy itunest, nem lehet csak úgy felmásolgatni. Ez van. Na nem mintha ez olyan extrém probléma lenne, hisz percek alatt megvan a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Seed szerver topic
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha meg egyebet akar az ember, akkor ugye össze lehet állítani playlisteket, amiben olyan számokat teszel egymás mellé, amilyet tetszik.