Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
Hi!
Bementem a Mamutban az Extreme Digital-ba és közelről is szemügyre vettem az M3-at. Rá van kötve valami hangszóró rendszerre, de vittem saját fülhallgatót, úgyis azzal fogom használni.
Egy kis ideig eltartott, mire rájöttem, hogyan kell irányítani, és megtaláltam benne mindent.
A hangzása nekem nagyon tetszett, bár úgy vettem észre, hogy a rádióra nem vonatkoznak a spec hangbeállítások (EQ, BBE, Mach3Bass, stb...)
Az egész szép és igényes, bár a neten látott képek alapján én nagyobb kijelzőre számítottam.
A távirányítón lévő gombok nem tűnnek túl strapabírónak. Ez sajnos csak használat közben derül ki.
Zavart, hogy nincs külön usb bemenet.
Megnéztem az összes többi HDD-s lejátszót is (iriver, ipod, stb..) ez volt a legszebb, ennek volt a legjobb a tapintása, ez tetszett a legjobban.
Mindent tud, amire vágytam kivéve két dolgot:
- host funkció
- nincs rajta közvetlenül usb csati, mindig vinnem kell az adapterét, ha filmet akarok hozni valamelyik haveromtól
Majdnem megvettem, de végül is úgy döntöttem, hogy még várok. Megvárom az X5-öt, egyrészt hátha leviszi az M3 árát, másrészt az tényleg mindent tud, ami nekem kell.
Üdv:
Hz
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest