- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boston Cézár
tag
mondjuk szerintem az van, hogy van EU norma, ami nem enged meg csatornánkénti 6 mw-nál többet.... lehet, hogy a gyártók úgy trükköznek, hogy 2x m6 watt a teljesítmény alapból, de ha rárakod a SRS-t, akkor megjön a normális teljesítmény.... 2x 15 mw
egyébként van belőle 40 GB-os is
http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134 -
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gondszerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát) -
Boston Cézár
tag
hello!
lehet, hogy hülyeség de az MPIO HD300 alapból kiesik? csomó jó dolgot tud tulajdonképpen többet is mint az ipod (vagy bizonyos dolgokban többet) és egészen olcsó, na meg nagyon jól néz ki és fém házas....
van 20 meg 40 GB-os, lehet érdemes megnézni : http://www.mp3center.hu/shop/index.php?act=viewdetails&id=134
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest