- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #92 üzenetére
psr:
Erről beszéltem.
Ez Magyarországnem Amerika.
Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
Ennyi.
Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)
Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest