- Socket AM4
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesusbro
csendes tag
válasz
p a s s e r #92 üzenetére
psr:
Erről beszéltem.
Ez Magyarországnem Amerika.
Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
Ennyi.
Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)
Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest