Új hozzászólás Aktív témák

• jesusbro

csendes tag

válasz p a s s e r #92 üzenetére

psr:

Erről beszéltem.

Ez Magyarország :) nem Amerika.

Én nem akarok mp3-akat venni ituneson, és egy számot sem akarok a libraryban tárolni. Van 100 giga mp3-am, ebből tetszés szerint szeretnék válogatni (úgy hogy a libraryba nem pakolgat nekem semmit), sőt, ha átmegyek a barátaimhoz akkor onnan is hozni vinni új számokat meg albumokat szabadon, mindenféle trükkök nélkül. Sőt szeretném átlátni, hogy mi található a hordozható mp3 lejátszómon, bárhol, bármikor, bármilyen gépre kötve.
    Ennyi.

Az itunes egy hatalmas ötlet volt az apple részéről, egyszerűen kezelhető, szép felület, akik nem értenek a géphez annyira, azok is jól tudják használni. Lehet vásárolgatni, hangszíneket beállítani, listákat, kedvenceket, miegymást. Az átlag fogyasztó számára tökéletes. Ők csak az ipod miatt hallgatnak mp3-at, max kiírják cdre őket, szépen megveszik a zenét, használják, elvannak. (Ha ellopják, vagy új gépre akarják telepíteni, vagy mittudomén akkor meg jó nagy macera...)

Akinek van tapasztalata az esetleg mesélhetne arról, hogy az M3-nál és az irivernél ezek a dolgok hogyan működnek. Program milyen, könyvtárszerkezet milyen, stb, mivel lehet a programot helyettesíteni... :)

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák