Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• N.Y.P.D.

tag

Sztem Az iPod és hozzá az iTunes egy normális dolog. Feltöltöd a zenéket az iTunes lib-be majd szépen kiadja,előadó szeritn emg stb,illetve ösztönöz arra h normálisan be legyenek tagelve a számok,ugyanis a nem normálsian tagelt számokat nem is rakja be pl: az artistba,ha nincs artist a tagben,hanme akkor all songsnál kell megnézni,sztem ez logikusabb h belemásolja a FF könyvtárakba,ami rejtett könyvtár. Eleinte ha pl feltöltezs vkináél vmi számot és otthon le akarod szedni az ipodról,akkor kellemes dolog a fileok áthuzogatása,főleg ha az ember még nem vágja az itunest és könyvtárból akarja :D mert ilyen téren van az itunesban gagyiság.

Ami a kiakasztó az ipodba,nekem minim van,h nem hozza a 8 orát,már behalt egy ipodom,és ez se képes hozni a 8 orát,nemto mh az uj ipod minik hopzzák e ténylehes a 16 orát,arra kiváncsi lennék :D . A másik dolog,mintha fireware kábellel avgy usb vel pc ről töltve az aksi tovább birja mint hálózati töltővel,de lehet h én vok a balf*sz:D

ipod mellet még az az előny,én se MO-n vettem,minden nagyobb városban van Apple bolt,beadod a cuccot,mellé a szmlát,és kb 4-5 hét mulva kapod is az uj ipodod,ha vmi baj volt.Sajnos én is egy szériahibásat fogtam ki :( De most van egy új,nemtom meddig fogja birni,de az biztos h a szervizhálózazt megoldott és nem függ a kiskereskedő hülyeségeitől.

Ami még ipod mellet szól,h sztem külsőre designosan letisztult:) Semmi gagyiság rajta.
    Sztem egy tok ajánlott mellé,ugyanis azértt karcolódik,ha nem is vészesen,de mint designb*zi idegesitő tud lenni :B

Röviden: iAudio vagy iPod,nehéz,ha felső kategoria akkor iPod photo(irreális kategoria sztem),ha felső közép,akkor iAudio,ha pedig szerényebb és tudsz olcsón Minit szerezni akkor az ipod mini. Izlések és pofonok :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák