- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Elite: Dangerous
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- New World - az új Amazon MMORPG
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest