- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest