- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
Velem lehet beszélni, tényleg nem olvasgatok ilyen cikkeket, csak futólag.
-
p a s s e r
őstag
Ja. Általában, ha mp3 lejátszó tesztet olvasok, a legtöbb esetben az iPod hagzásához mérik. Godolom azért, mert az az etalon (?).
-
p a s s e r
őstag
Lehet, hogy félreértem, de attól, hogy több zene van rajta, még nem merül le az aksi hamarabb... Nekem mellesleg egy huszas példányom van, problémamentes, és általában a felét használom zenére, a másik fele mint hordozható vinyó üzemel.
A szervízhálózat télleg pöpec. Különösen ajánlom a Gránátalmát. -
p a s s e r
őstag
Ja, minnyá befogom a pofám. A legtöbb modern mp3 lejátszó szerintem szintén idtagos meghatározás alapján fogja tárolni a zenéidet.
-
p a s s e r
őstag
És miért zavar az, hogy nem látod az mp3 fájlokat az iPodon? Az egy zenelejátszó, nem total commander. Ez az átlag pc-s felfogás. Sajnos. A Mac arra tanítja az embereket, hogy élvezd a gépedet, ergo ő legyen érted, ne fordítva. A sok pc-s gyerekkort átélt fiatal meg teljesen azt hiszi, hogy egy gépben az a jó, hogy szarakodhatsz vele. Na mindegy.
-
p a s s e r
őstag
Figy. Ez nem így van. Szerintem egy átlagember sem rendelkezik annyi zenével, amit már át sem lehet látni. Vannak zenészek körülöttem, de egyik sem zavarodik ennyire bele a bőségbe. Kettő. Ha zenét akarsz hozni a haveroktól, akkor használd úgy, mint egy vincsesztert. Európában nem is lehet zenét venni. Miért baj az, hogy átlátható, és könnyen kezelhető libraryban vannak az mp3 zenéid? Egyszerűen másold az be az itunes-ba, amit éppen hallgatni akarsz a száz gigádból, és kész. Én mellesleg úgy gondolom, hogy inkább letörölgetem a bakeltlemezeimet, minthogy nekem kelljen managelni a zenéimet. Itt behúzom, és kész. Máris elérhető helyen lesz egy egyértelműen album-előadó elnevezésű folderben. (intézőből is).
-
p a s s e r
őstag
Az iPod egy olyan mp3 lejátszó, amely az iTunes library tartalmát tölti fel magára. Amit Tenem tudsz megoldani, az egyedül azért van, mert így próbálják meg a jogokat védeni (szerzői). iPod-ról csak bazi macerásan tudsz leszedni zenét, mi kipróbáltuk, sikerült, de azért görcsös, mert nem akarják, hogy megtedd. Én meg úgy vagyok vele, hogy -nagyot mondok- 30 gigánál sosincs több zeném. Az meg elfér a vinyón. Az iTunesban meg te is kontrollálhatod, hogy mit tegyen fel, mit nem, nem feltétlen automata a szinkronizálás.
-
p a s s e r
őstag
Márbocs, de hyperamatőr lehetsz, ha ezeket a dolgokat nem tudtad megoldani az iTunes-ban. De Te tudod. Nem is értem, mit rak be egy könyvtárba, mikor direkt minden albumot külön folderben tárol. Az meg hogy nem tudod kezelni, és addig nem jutottál, hogy a library-ről el lehet kattintani... Na mindegy, nem bántani akarlak, ne haragudj, ha így jött le, de kicsit laikusnak érzem a hozzászólásod.
-
p a s s e r
őstag
Nézd, én mac felhasználó vagyok. Régóta használom az itunest, és amióta van pc-n az összes barátom is ezt használja, mert meglehetősen korrekt, szinte érződik benne a mesterségesintelligencia. Számonkénti hangszín, vagy valami tökmás: ha egy együttes the-vel kezdődik, attólmég nem kerül a t-hez, stb...
Az igaz, hogy a lét ott kell hagyni és csak egy év múlvakapod vissza. -
p a s s e r
őstag
Ja, mellesleg marha jól használható puskának (feltéve, hogy még van közöd valami iskolaszerűhöz). Hatalmas szövegfájlok (txt) és csak tekergetni kell a jogot.
-
p a s s e r
őstag
Minek hozatni? És akkor hol a gari?
-
p a s s e r
őstag
Sziasztok.
Gránátalma (Mammut alja) - Sulinet - iPod20GGB - 45.000huf - áfával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Diablo IV
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest