Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
válasz
Misi1979 #15091 üzenetére
nekem ez a caddy van, mivel gyakorlatilag ugyanolyan géped van ezért jó lesz neked is:
http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360241770662
Az ssd-m pedig: OCZ Vertex 2 60GB (285MB/s - 275MB/s)
Ősembertől vettem, keress hardveraprón, ha érdekel, van neki mindenféle ssd!
-
-
pumukli23
senior tag
Garanciális információknál ezek mit jelenteken?
Service Level
Std Office Hrs Std Office Days , Std Office Hrs Std Office Days , Global Coverage , Standard Material Handling , Standard Parts Logistics , Customer delivers to RepairCtr , No Usage Limitation , Customer Pickup at RepairCtr , 5 Business Days Turn-AroundDeliverables
Hardware Problem Diagnosis
Offsite Support & MaterialsA rövidítésekből olyamire tippelek, hogy az ügyfélnek kell bevinnie a gépet a szervizbe és 5 munkanapon belül visszakapja.
A "teljesítések" rész mit takar?
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15088 üzenetére
Nekem csak lecsukott állapotban mozog egy kicsit fel-le, kinyitva teljesen stabil. A kijelző káváján megvan a 4 gumi.
Köszi az infót! -
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #15095 üzenetére
Mihez van? Elitebookok közül töksok jó hozzá.
-
-
Misi1979
őstag
válasz
SeniorTilla #15093 üzenetére
elitebook 8530p
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15090 üzenetére
Ùjat természetesen.
-
Misi1979
őstag
HDD caddy legjobb beszerzési helye ebay szerintetek?
-
-
válasz
inkubator #15081 üzenetére
A fél óra utáni szaggatás a rossz hűtésed miatt lehet. Ki kellene takarítani a gépet rendesen, és egy CPU újrapasztázás is sokat segíthet. HA melegszik a GPU és a rendszered nem tudja rendesen lehűteni a pl. sok lerakódott por miatt, akkor a túlmelegedés elkerülése végett leveszi a teljesítményt, ezért a szaggatás.
-
válasz
pumukli23 #15077 üzenetére
Ami nálam van nc6220, öt éves darab. Ahhoz képest nagyon jó állapotban van, a zár tökéletesen működik, könnyen jár, a rugó megfelelően erős benne. A zsanérok jól tartanak, de már kicsit lötyögnek, emiatt a kijelzőnek kb. 1cm-es lötyögése van felül. Becsukva nem mozog, ezt a mozgást neked szerintem a gumik hiánya okozhatja.4 gumi tarja.
A touchpad gombjai teljesen jók, a trackpointéval azonos úton mozognak. A tiédnek sztem mechanikai gondja lehet, ha nagyon be kell nyomni.
-
adam526
tag
Vettem egy SSD-t a gépembe, és nagyon sokat gyorsult! Ha gondolkozol egy kis tuningon, akkor szerintem mindenképpen érdemes beruházni. A régi merevlemez pedig bekerült a dvd-író helyére, ebay-en rendeltem egy utángyártott multibay tartót, és kiválóan működik. Így a háttértáram méretével sincsen gond
-
inkubator
aktív tag
Szeretném a Fifa 11-et optimalizálni, mert fél óra elteltével szaggat a játékmenet. Milyen kijelzőbeállítást ajánlotok? A notebook
Képernyő felbontása 1280 x 800
Képernyőméret 15,4 hüvelykes WXGA nagy felbontású BrightView szélesvásznú kijelző
Előre is köszi! -
ancsa18
csendes tag
Sziasztok.Nem tudom jó helyre írok-e de tanácsot szeretnék kérni.Van egy HP Compaq nx7300-as topom és a minap mikor be akartam kapcsolni kiírta hogy harver vagy szoftver miatt nem tud elindulni és javítást kér vagy inditsuk a win7-et normál és ha normálba indítom akkor a windows inditási képernyő megjelenésénél lefagy. Gondoltam nem jó az op rendszer ujra rakom de szintén lefagy az elejénél. A szervízbe azt mondták hibás a vinyó egyik szektora és csere ami meg is történt de még a helyszínen elindították és nem stimmelt valami mert azt mondták ujra bootol a gép (persze én ehhez nem értek). Ma már ott tartottunk hogy lehet az alaplap a rossz. Az lenne a kérdésem hogy ez lehetséges lenne hiszen akkor ha nem jó az alaplap egyáltalán elindulna? Segítségeteket elöre is köszönöm.
-
xardas
tag
Hali! Írtam egy másik topicba is de ide is bemásolom ("2 topic több választ ad" alapon
:
Van egy HP 6735s laptopom amivel kapcsolatba lenne egy kérdésem:
Az egész azzal kezdődött hogy tavasz vége felé (gari vége felé) problémák akadtak a laptop töltésével kiírta hogy, alacsony a bemeneti feszültség, nem töltötte. Szervízbe első körbe új aksit kaptam, majd ezután adapter csere történt. Így volt egy új 6cellás aksim, és a gyári 65W-s adapter helyett 90W-s. Ekkor ott még mondták hogy ha továbbra is probléma lesz a géppel akkor alaplap csere lesz. Ám ekkor megszünek a problémák, azonban pár napja egyszer csak elkezdte kiírni bekapcsoláskor h aksi ami benne van nem jó, a HP oldalán található diagnosztizálót ahol is "megtudtam" hogy ez az akkumulátor nem belevaló. Szervízt felhívtam, mondták vigyem be, megtörtént aznap még felhívtam őket, és hát megerősítették a tényt hogy rosz az aksi. Ma vettem 17ezerért új aksit, beraktam müködik ~50%s volt s töltöttség, gondoltam feltöltöm, reádugom az adaptert... SEMMI. nézek nagyon, egyszer csak meghallom hogy pittyeg az adapter. Idáig nem pittyeget ez 100%, mivel korábban is bevolt dugva az adapter és nem hallottam pedig itt ültem mellette, és idáig 2-3 napon keresztül csak adapterről is használtam a laptopot(mivel a rosz aksiról 10perc után leállt). A laptopot természetesen most nem tudom tölteni. Kérdésem: a pittyegés mit jelent? és esetleg ha van itt aki tudja/sejti a válasz: Most mi tehetett tönkre mit? Mit lehet tenni? Állítólag hogy ha a probléma még garanciális időbe kezdődött, és akkor szervízhez fordultam de még mindig fenn áll akkor most is garisan kell intézniük igaz ez? vagy ha nem akkor hogy müködik? az adapterről, és a akkumulátorról beraktam az linkeket továbbá itt a többi támogatott eszköz is: [link]
Jah és azért kiváncsiságból megnéztük, az adapter csatlakozójánál nem mérhető feszültség. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SeniorTilla #15042 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15070 üzenetére
Ha nem gond kérdezek még
A zár mennyire zár jól? Nekem becsukva egy kicsit mozog a kijelző, és a gomb is nehézkesen jár.
Ja, meg a tapipad gombjai pl nem annyira érzékenyek, mint a trackpointé, csak mélyebb nyomásra történik valami. Ez nálad is így van?
Egyébként nagyon tetszik a gép, masszív, stabil stb és wifi nélkül ~6 órát elmegy közepes fényerőn -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15071 üzenetére
Egy 6910p ugyan ezzel a hibával került hozzánk. Szervizes srác előttem szedte szét, helyrerakta úgy, ahogy elmondtam. Aztán lehet, hogy a kábel volt kicsúszva és összekevertem.... Hazamegyek és megnézem.
szerk.:
Az inverterek a kijelzőben vannak, nem a billentyűzet alatt.
Valószínűleg igazad van, de azért megnézem magamnak. Az én szervizelésem a bill cserékben és a CPU venti tisztításban ki szokott merülni.
De hát legrosszabb esetben is 2:1 az én javamra hülyeség leírásában -
salieri.
őstag
válasz
SeniorTilla #15071 üzenetére
Koszi a felvilagositast
Nem foglalkozom mar vele, eladom igy! ahogy nezem 5 ezer ft egy ilyen inverter
-
tottiiii
tag
Hello.Van egy DV6000esem,és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet benne bekapcsolni a bluetooth-t?telefonnal szeretném használni.van egyáltalán ilyenre lehetőség?
-
válasz
salieri. #15064 üzenetére
Spyduck: "Ne írj hülyeségeket, csak magadat járatod le." - idézlek korábbról
Az inverterek a kijelzőben vannak, nem a billentyűzet alatt. A kijelző keretet kell leszedni, és az alsó szélében van egy hosszú panel, az az inverter:
A probléma a kijelző lehajtását érzékelő kis pöcök hibája is lehet, ugyanis ez - ha úgy van beállítva - csak a háttérvilágítást kapcsolja le. Ha elromlott a kapcsoló, akkor érzékelheti úgy, mintha le lenne hajtva a kijelző.
ITT egy link a szereléshez.
-
-
salieri.
őstag
sziasztok! Adott egy HP NX 6325 noti! Ami egyik pillanatrol a masikra azt produkalta elsotetult a monitor! Ujrainditottam bejott a kep majd megint elmegy, ha megnyomom a hibernalo kis pockot amit a kijelzo nyom le lecsukaskor visszajon a kep! Mi lehet a problema? Egyebkent latom a kijelzon a dolgokat ha kozvetlen par centriol nezem ,viszont nincs hattervilagitas...
-
leyo76
senior tag
válasz
spyduck #15062 üzenetére
Photoshop - 1366*768-on? Baráti
Ezen a gépen még a NFS UG2 is csak mediumon fut el. A TUD1 el sem indul, a TUD2-t meg sztem el is felejzhetedNem használom napi szinten, hobbiból fotózok, néha jól jön, talán kibírom ezen a felbontáson.
A játékot tekintve azért elszomorító...mindenesetre köszi
-
spyduck
nagyúr
válasz
leyo76 #15061 üzenetére
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi, kijelző az ugye matt?
Nálam olyan volt de itt a honlapon nem írják, h ennek milyen.Zsanér mennyire biztató?
Nem lesz vele gond.Néztem a billentyűt tényleg hülyeség az oldalsó gombsor, felületet tekintve pont ilyenre van szükség.
Baromi idegesítő amikor gépelek, automatikusan nyúlnék a shift-hez és előugrik egy számológép vagy egy outlook.nnyi még érdekelne hogy teljesítményben mit visz, de gondolom telepítés után már nem foglalkoztál vele
Net, film, office stb.... tökéletes.Felhasználási terültet internet mellet, szöveg-, képszerkesztés (photoshop), HD film tv-re esetleg ritkán egy kis game, ha megjelent a TDU2 (persze nem várom hogy full felbontásban fusson)
Photoshop - 1366*768-on? Baráti
Ezen a gépen még a NFS UG2 is csak mediumon fut el. A TUD1 el sem indul, a TUD2-t meg sztem el is felejzheted -
leyo76
senior tag
válasz
spyduck #15058 üzenetére
Nagyjából ezekre voltam kíváncsi, kijelző az ugye matt? Zsanér mennyire biztató? Néztem a billentyűt tényleg hülyeség az oldalsó gombsor, felületet tekintve pont ilyenre van szükség. Touchpadot ha minden igaz akkor ritkán fogom használni. A design? - hát ennyi pénzért nem lehet tökéletes :]
Király vagy, köszönöm!
Annyi még érdekelne hogy teljesítményben mit visz, de gondolom telepítés után már nem foglalkoztál vele, na de hátha valaki..., tudom nem egy atomerőmű, de azért mégis.
Felhasználási terültet internet mellet, szöveg-, képszerkesztés (photoshop), HD film tv-re esetleg ritkán egy kis game, ha megjelent a TDU2 (persze nem várom hogy full felbontásban fusson)
-
pumukli23
senior tag
Integrált VGA memóriáját hol tudom növelni vagy csökkenteni 6930p esetén? Biosban nem találtam ilyesmit..
Köszi -
spyduck
nagyúr
válasz
leyo76 #15057 üzenetére
Tegnap telepítettem fel egyet.
-kijelző átlagos
-gépelés nagyon kényelmes de gagyi az alátámasztás + zavaró a bal oldali multimédiás gombsor
-a recés felület jó mert nem karcolódik, kopik, maszatolódik stb....
-design sztem gusztustalan
-hangos
-váz mervsége nagyon jó
-touchpad jó a gombjai viszont nem vmi kényelmesen használhatóakMi érdekel még?
-
leyo76
senior tag
Úgy tűnik ár/érték arány nem rossz, notit viszont nem próbáltam még. Ha valakinek van ilyenje az most kibontakozhat
-
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15055 üzenetére
Rakd fel az Everest-et vagy a HWinfo32 nevű progit!
-
makaveli666
senior tag
hátralévő akkuidőre valaki valamit?
-
mlkcy
csendes tag
gyors kérdések!
rendszer visszaállításnál a partíciók megmaradnak nem?? vagy pontosan mit csinál? legyalulja az összes meghajtót??
-
spyduck
nagyúr
-
pumukli23
senior tag
A mai naptól kezdve boldog tulajdonosa vagyok egy HP EliteBook 6930p-nek Herendi kolléga jóvoltából
Tetszik a gép, kicsit az érintésérzékeny gombsornak erős a fénye, de megszokható.
Amikor akkuról megy, cicereg valami benne, ez jelent valami rosszat?
üdv -
makaveli666
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy vajon miért nem írja ki a laptopom, hogy az akkuból mennyi idő van hátra? csak % ot ír ki-.-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Compaq Presario cq61-320sh notihoz keresek valami cpu alulfeszelelő progit, már vagy 3-at kipróbáltam de egyik se megy. Windows 7 Ultimate 64bit, amd athlon II m300-as proci van benne.
Előre is köszi -
spyduck
nagyúr
válasz
makaveli666 #15046 üzenetére
Mivel én is elcsesztem a recovery partíciómat felhívtam a HP-t. Elkérték az adataimat és mondták, h 1-1,5 héten belül küldik postán a windows7-et meg a driver cd-t.
Sztem próbáld meg ùjra!
Tel.:06 1 382 1111
válaszd az 1-es menüpontot. -
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15036 üzenetére
Köszönöm. Ez csak a hangot jelzi vissza, nekem meg jó lenne a fényerő is, de sebaj. Amúgy sajnos meg kellett váljak a programtól mert szundiból ha előhozom a gépet akkor teljesen befagy, vagy nem is tudom mi lenne a jó szó rá -.-
-
-
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15039 üzenetére
6838 pontot kapott a gép 3DMark06-ban. SM 2.0: 2676, SM 3.0: 3289, CPU: 1861.
Mondjuk nekem ezek nem sokat mondanak, de a 7000 körüli pont megvan...Majd megnézek valami másik játékot is, hogy az hogyan néz ki a gépen.
-
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15039 üzenetére
Milyen játékokkal és milyen beállításokkal játszol?
-
válasz
HartgeH3-2.8 #15040 üzenetére
Nézd meg indításnál F11-re mit csinál, de pl. ha XP van rajta, akkor telepíteni kell USB ODD-ről.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok
Ismerősnek van egy HP Mini 2133 gépe.Létezik az hogy ez csak külső optikai olvasón keresztül képes újratelepíteni a windowst? Saját recovery mód ebben nincs?
Köszi az infot
-
ladlac
tag
válasz
ladlac #15037 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mindent maxra húzok és az 5650 az aktív GPU. Nem igazán van sebességbeli változás. Olyan 22 fps-re tippelek átlagban. Csak egy kicsit döcög... néha pedig egész jó, de kapuskirúgásnál pl. nagyon belassul. Úgy érzem valami másik játékot is ki kellene próbálni.
-
ladlac
tag
DV6-3070-em van, amiben ugye 2.3 GHz-es P520 processzor van, illetve egy integrált HD4250 van és egy cserélhető HD5650. Legtöbbször bekapcsolás után átváltok az energiatakarékos GPU-ra, mert az is tökéletesen elég. Játék előtt szoktam csak visszaváltani a nagyteljesítményűre.
Eddig egyedül a FIFA 11-et próbáltam rajta, lejebb vettem a beállításokat, de úgy sem volt meg mindig a 25 fps, érezhetően be szokott lassulni a játék. Na, gondoltam mégsem olyan erős ez a gép, de hát a notebook nem játékra van, így jártam. Tegnap viszont elfelejtettem játék előtt visszaváltani a HD5650-re, és nem igazán tűnt lassabnak.
Most már csak érdekel, hogy ez mitől lehet. Esetleg játék terén kinek milyen tapasztaltai vannak ezzel a konfigurációval?(egyébként ha játszok, csak a játék fut, mindent ki szoktam lőni, amit ki lehet, és visszafogná a gépet)
-
válasz
makaveli666 #15022 üzenetére
ITT a QuickTouch.
Bár már elég régen nem volt vistás gép a kezeim között, de emlékezetem szerint ez a quicktouch tényleg megoldotta esetenként ezt a visszajelzős problémát.
-
Misi1979
őstag
válasz
gyáliSanyi #15034 üzenetére
A penztarcad vastagsaga a szuk keresztmetszet, meg, hogy ujat/hasznaltat vennel-e.
Irodai munkara, cipelesre en 14-15.4es laptopokat nezegetnek a helyedben, c2d cpu es 3gb ram legyen minimum. Gondolom jatszani nem szeretnel, ezert boven elegendoek neked az intel integralt kartyai is, emiatt plusz akkuidovel is szamolhatsz.
Tovabbi tenyezo: burkolat minosege, anyaga. En spec jobban szeretem a fem burkolatu laptopokat, masszivabbak, elegansabbak.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Notebook terén kicsit ismeretlen vagyok ezért pár kérdésem lenne.
Szóval inkább Office dolgok (sok gépelés, ppi, excel) végzésére kéne és nem csak otthoni használatra. Gondolom internet már normálisan elmegy egy alap notebookon is, szóval ezzel kapcsolatban nem hiszem, hogy vannak kritériumok.
Leginkább az érdekelne, hogy milyen paraméterekkel érdemes ilyen téren felhasználható notebookot venni? (Képernyő, méret, akksi, billentyűzet, kezelhetőség...) -
bAtt001
addikt
válasz
Misi1979 #15031 üzenetére
Megnéztem és engedélyezve van csak nem tudom mi kellene megnyomni hogy előjöjjön
(amúgy annyira nem létszükséglet, csak ha már van szeretném kipróbálni)
Ezzel a hp protect tools-al is van egy kis gondom. Van benne olyan arc felismerő dolog hogy bejelentkezéshez ne csak jelszó kelljen. Na annál amikor kellene csinálnia a képet csak fekete kép van semmit nem vesz a webcam. Amúgy működik rendesen a külön programjában. -
spyduck
nagyúr
Kell nektek letörölni a gyári win7-et
[link]
-
ladlac
tag
válasz
makaveli666 #15025 üzenetére
Köszönöm, tényleg csak engedélyezni kellett.
Bár az nem teljesen világos, hogy ha a két ujjas zoom az alap, a scroll miért nem (mondjuk az első dolgok között volt a gesztusokat letiltani a touchpadról, és a synaptics ikonját eltüntetni az érintési felületről
)
Így már csak a gombokra és a quickwebre kell megoldást találnom.
-
ladlac
tag
Úgy látom nem csak nekem van problémám a dv6 3070-nel.
Oprendszert én is újra telepítettem, azóta szintén nem jeleznek vissza a gombok - szerencsére nem is tartom fontosnak. Úgyis csak akkor használom, amikor ad is valami hangot a gép, akkor meg tökéletes... halkabb vagy hangosabb lesz.
Igazából két dolog érdekelne. A QLB-t testre lehet szabni? Újratelepítés óta a felső két gomb (email és a HP média gomb) nem működik, ezeknek szeretnék funkciót adni (mondjuk gmail és iTunes). A másik, (ami szerintem megoldhatatlan) scrollbart varázsolni a touchpadra. Eszméletlenül hiányzik, persze két ujjas kicsinyítés, nagyítás az van.
Igazán elcserélném.
Ja, és Quickweb. Azt szerintem még az eredeti swsetupból kimentettem, de azzal nem volt jó. Aztán netről is leszedtem vmit, de az meg telepítéskor nem talál valami partíciót. Erre valami ötlet?
-
-
makaveli666
senior tag
válasz
makaveli666 #15020 üzenetére
Felhívtam a hp t elmondtam mi a bajom, és hát enyhén elküldtek a faszba, mondván hogy miért nem volt jó nekem a gyári windows ami rajta volt így mostmár basszam meg. Utána kis civakodás után azt modnta a tag hogy a honlapról szedjem le a HP MediaSmart SmartMenu majd ez tudni fogja. Én mondtam neki hogy le van szedve mégsem csinál semmit. Azért leszedtem megint feltettem de igazából az install is furcsa. Behozza a menüt utána ms dos mod és csak eltűnik. De semmi nincs kiírva, hogy jó lenne. De már odáig jutottam, hogy mindegy szarok rá akkor ne jelezzen vissza, ha ez ekkora extra funkció.
-
Auroras21
csendes tag
Sziasztok!
Ugyancsak egy HP dv6-os om van. Feltettem a Windows7 et amit kaptam hozzá, letöltöttem a dirvereket, és ügye a windows 7 magát frissíti engedtem neki és tökéletesen működik minden. a csúszka , az éintőgombok (hangerő és a wifi ) ha nyomogatom megjelenik a kijelzőn is.
Szerintem srácok Nektek a gépeteken nincs fenn valami driver vagy megfelelő frissítés,mert én a HP holnapjáról töltöttem le az összes drivert a géphez ( kivéve az ATI-s videókártyadrivert ) és midnen működik.
Én feltettem a HP Media Smart-ot, MSXML 4.0 SP2 meg a windows 7em frissítette.
Jah és mégvalami : A hangkarit nem szabad frissíteni a windows által felajánlottra mert akkor már nem lesz SRS támogatás a driverben.
Ha tudok valamiben segíteni csak írjatok. -
Scrym
tag
válasz
SeniorTilla #15011 üzenetére
Így így, ahogy a kolléga írja!
Pl. anno én is hívtam az support-ot, hogy szeretném az op.rendszert és a drivereket a notebookhoz DVD-n, és kipostázták a két DVD-t, ingyé. Vista Business + Drivers. -
rekid
addikt
válasz
makaveli666 #15015 üzenetére
Dupla.
-
rekid
addikt
válasz
Soft paq nem köhög rá frissitest?
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Akkor sajnos nincs tippem.
-
agyhalal
aktív tag
Szevasz!
Nekem is hasonló gondom volt egy DV5-össel. Itt a billentyűzet felett levő érintésérzékeny sáv működött ugyan (nálam sose itt jelezte vissza a hangerőt), de a képernyőn nem kaptam visszajelzést. Ha neked is ez a gondod, akkor a HP QuickTouch Software-re van szükséged, de azt a Windows Vistas driverek közt keresd. Valamiért kimaradt a 7-es részből. Ennek ellenére természetesen kompatibilis vele. -
^Clown
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a HP Compaq NX9010 laptopba milyen memória való: DDR1 266MHz vagy 333MHz?
Illetve van tippetek, hogy pontosan milyen márkájú és típusú memóriával megy tutira? Ahogyan utánanéztem, eléggé válogatós a memóriát illetően.
Köszi a segítséget előre is
-
válasz
makaveli666 #15008 üzenetére
Ha az eladód elmondta volna, hogy írd ki a recovery-t és mentsd le a driverek installját a gépről formázás előtt, most nem lennél ebben a helyzetben. A recovery kiírása automata folyamat, nem kell csinálnod semmit, csak berakni a lemezeket egymás után.
Ahhoz, hogy minden funkció tökéletesen működjön, be kell tartani a gyártó utasításait. Enélkül nehezebben fog sikerülni. Biztos vagyok benne, hogy ha felteszed rendesen a fentebb említett dolgokat, akkor menni fog a visszajelzés is.
Tehát szerintem itt nem support vagy minőségi probléma van. Egyébként az is megoldás lehet, hogy felhívod a HP supportot és segítséget kérsz. Valszeg nem te vagy az első ezzel a kérdéssel, biztosan tudnak segíteni.
-
-
mlkcy
csendes tag
Sziasztok!
Egy hp pavilion dv6-os tulajdonosa vagyok. win 7 újra partícionálás, telepítés után a "hangerőszabályozó csúszkával" lett problémám. működik, ahogy kell. csak nem látom a kék színű skálát, amit korábban igen. akkor még fent voltak a hp-s kütyük. progik! szóval a hang némítás, ráadás működik, csak nem tudom, hogy éppen mennyire vagyok közel a maxhoz vagy épp a minimumhoz. a kérdésem az lenne, hogy nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik programot, vagy drivert, vagy akármit kell telepítenem, hogy ez funkció újra működjön??? engem nagyon zavar....a hp oldalon található ql button driver fent van. nem segített!
remélem ismételten sikerül megoldani ezt a problémát, hisz már annyiszor okosodtam miattatok!előre is köszönöm
-
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15007 üzenetére
Az eladóval nem volt semmi probléma. Ugye az msi laptopra mindenki azt mondja hogy szar... szar a support szar a minőség stb. Hát a szervízzel én tökéletesen meg voltam elégedve ( 1 hét alattt minden kész volt) a hivatalos honlapról leszedett driverek mind működtek megfelelően. Most nem verni akarom meg nem verni fogom a nyálam ,de egyszerűen nem értem, hogy egy ekkora cég, meg egy ennyire régóta üzemelő cégnél ilyen support és minőségbeli problémák vannak, és jelen esetben nem is egy 100 ezres laptopról beszélünk. Tudom ez még talán egy középkategóriásnak vagy egy alsó-középkategóriásnak besorolható laptop. De csak ennyi elvárás hogy a honlapon faszán legyenek fennt a driverek szerintem nem nagy elvárás. Nah mindegy akkor nem lesz visszajelzés a monitoromon. Ebbe is belenyugodtunk.
-
válasz
makaveli666 #15006 üzenetére
Nemnem, ki kellett volna írnod a recovery-t. Elvileg szólnia is kellett a gépnek, hogy tedd meg... akkor nem lenne baj. Persze sok függ attól is, hogy az eladó ahol vetted, elmondta-e ezt.
-
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15005 üzenetére
LOL nekem 200 ezer forintért semmit nem kéne tennem, ha már a hp nem ad egy kurva driver dvd -t a laptopjához, hanem bevállalja, hogy a honlapról töltse le a hülye aztán majd használja.
-
válasz
makaveli666 #15004 üzenetére
Iszonyat nagy a kavarodás a hp holnapján. Még sok gép paraméterei is rosszul vannak kint, de driverek terén katasztrofálisan rossz a helyzet. Az eredeti c:\swsetup mappát kellett volna lementened a gépről, abban minden benne van.
-
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15003 üzenetére
Nekem hp software framework van fennt, meg most kb van a hp honlapon 15 HP Quick Launch Buttons. Már megpróbáltam 2 vel is egyikkel se működik. A másik meg hogy nem értem, hogy miért nincs a laptopom driverei között.
-
válasz
p.geri #14998 üzenetére
A P520-as és N620-as procik nagyon jól "kihajtják" az 5650-est. N330-al nincs konkrét tapasztalatom, de a nagyobb tesók jól szerepelnek.
makaveli666:
Bocs, érintőgombok a régi dv6-osokon vannak. A qlb a tiéden is működik, de kell alá a .NET, ahogy írtam is. Van itt néhány dv6-3000-esem, azokon is fent van ez a környezet. -
makaveli666
senior tag
válasz
SeniorTilla #15000 üzenetére
ŐŐŐŐŐ. Én nem vettem észre ezen a laptopon semmilyen érintőgombot ez az egyik, a másik feltettem a létező összes hp drivert amit a honlapon találtam a laptopomhoz, utána egy ilyen HP Quick Launch Buttons és természetesen ugyanúgy semmi nem történt.... Kezdem megbánni a vételt
(persze ez csaj hab a tortán)
-
válasz
makaveli666 #14999 üzenetére
a rendszer-visszaállítás sokkal kevesebb ideig tart
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest