- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bsony
tag
válasz
n0_gAboR #17399 üzenetére
Envy 17-esbe gigabit lan van, de valamiért csak 10Mbit-et lát, pedig régi asztali gépemen simán ment a 100mbit, és a net 25 megabittel. A router N-es wifis, csak messze van így kénytelen vagyok kábelt használni, van valakinek valami ötlete miért lehet ez?
Tehát
Most 10 Mbit, 100/1000 Mbit helyett.
Router tudja a sebességet, mert asztalin simán ment.
Netem 25 megabit, de csak 8-9 megabit jön 25 helyett.Ötlet?
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az ügyben, hogy egy HP 4520s (XX752EA) noti bios-ában hogyan lehetne előcsalni több beállítási lehetőséget? Gondolok itt pl. arra, hogy csak a (külön) videókártya memóriáját használja a gép, a saját RAM-ból ne vegyen el, illetve jó lenne a memória időzítésein is állítani, mert az asztali gépem DDR2-es, 800 MHz-es ramjaira ad a windows élményindex 6,8 pontot, míg a noti DDR3 (1066 MHz) ramjaira pedig 5,9-et... Ennek talán fordítva illene lennie.
Már próbáltam pár bios editorral kísérletezni, de nem találtam olyat, amivel egyáltalán neki tudtam volna kezdeni...Köszi!
Zoli
-
magua.
tag
válasz
CharlieDrop #17394 üzenetére
Tiltsd le az Eszközkezelőben.
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #17394 üzenetére
Szted milyen hátrány fog érni?
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #17352 üzenetére
Ha a Wireless Assistant-ot elindítod aminek az ikonja a bal alsó sarokban van akkor ott lehet külön-külön kapcsolgatni bár nem tudom mi értelme van
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #17352 üzenetére
HY all!
Ezekre a kérdésekre tudtok válaszolni? (Legalább a HP-sre
)
köszi
-
Magnum_
nagyúr
láttam ma egy HPQ rendszámú fekete volvo-t (S60-S80?-EU-s rendszám)
az gondolom valami céges áutó lehetett.. -
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17384 üzenetére
20,1-es kijelző?! Aztak*rva.
Szóval ez a híres sárkány.
A touchpad mintha egy kicsit a CQ-61-es Presariora hasonlítana, tán még a billzet is.
Milyen konfig van benne?
-
chege
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, ha szeretnék még egy envy 14-est és a notebook storenál kinéztem a HP ENVY 14-1030ED HIGH-END PREMIUM NOTEBOOK (RENEW*) változatot. Gyárilag ugy írják, hogy ehhez a típushoz jár még egy aksi, a RENEW*-hoz is jár?
És még azt hogy a billentyűzet az gondolom nem magyar lesz, és arra van lehetőség, hogy magyarra cseréltetni? -
válasz
koshmar #17383 üzenetére
Hát, ez jó nagy darab. Itt a méret a lényeg, a 20,1" TFT. Nincs LED, meg ilyenek, de bármelyik ledes mellé odatenném, megverné.
Volt már itt mellette jópár, az Envy 17 FullHD Radiance az nagyon rendben volt képileg. Bizonyos paraméterekben megverte a Sárkányt, de összességében mint képminőség, nem. Fehérebb volt a fehér, erősebb volt a fényerő (az envy új volt, a sárkány 1,5 éves), de valahogy mégis a sárkány volt a jobb. Jók között is jobb volt.
A hangról nem is beszélve, ez valami brutális. Amióta megvan, nem kell külön hangfalszett. Pedig van egy elég jó Altec Lansing 2.1-es, olyan meg-lehet-vele-csinálni-a-házibulit fajta, tényleg. De nem kell, mert a sárkány hihetetlenül nagyot és jól szól. Anno jópárat a hangja miatt adtam el, mert aki meghallotta, kellett neki.
Amúgy itt van egy kép, és egy egy link a többihez.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17382 üzenetére
Nem volt még előtte laptopom, szóval tényleg nem tudom megmondani, hogy "Háát, X-hez képest hangosabb, de jobb a billentyűzet"...
De ha te mondod...mármint tényleg jó, azír' vettem ezt.
A itternet is csak pár éve gyütt be a faluba, he.Hónapok azóta gondolkodom, hogy a híres Sárkányod vajon melyik gépet takarja.
-
válasz
koshmar #17379 üzenetére
A rendszeredet, mint egészt nézd, ne mint komponenseket. A használati értéke úgyis az egésznek van, nem csak a CPU sebesség-táblázatának.
Ha tetszik a géped, akkor jó neked, és nekünk is, akiknek szintén tetszik a miénk.
Nem véletlenül trónolok itt az őskövület Sárkányom mellett fullos dv7-esek, Envy17-esek, 8740w-k és stb-k helyett, amikre már le akartam cserélni, itt voltak többen is, megtehettem volna. Ez gyengébb és régebbi mint a legújabb csodák, mégis olyanokat tud, amiket azok nem. Itt jön be a teljes rendszer teljesítménye (mer' azér' az nem rossz
) és a használhatósági érték.
Jó a géped, hello! A HDD ugyanaz, csak 320-asban!
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #17376 üzenetére
Mindenesetre akkor is ott fog motoszkálni bennem a gondolat, hogy vajon mennyivel lehet úgymond "jobb" a 370-es i3. És itt csak a sebességre célzok, mint függő.
Persze egy SSD megoldaná a problémát.
Mondjuk valószínű, hogy utána az idegesítene, hogy a tied 26 alatt bootol, míg az enyém tegyük fel 35 alatt.
Mert azért egy i5-tel mégis csak...SeniorTilla: MK3256GSY
-
-
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17372 üzenetére
Akkor már csak azt kéne behatárolni, hogy az "én" AMD Turion II 2.4 Ghz Dual Core procim melyik kategóriába esik.
Na igen, én kb. 20 ezret vagy már nem is tudom mennyi spóroltam azon, hogy nem az i3 370M-mel szerelt gépet vettem meg.
Az én HDD-m is Toshiba, sőt, 7200-es, de ez jelenleg 32 fokos.
-
válasz
koshmar #17369 üzenetére
Sokkal hűvösebb volt, mint a Core i7-720qm. Persze ez egy nagyon meleg (45W TDP) CPU, de az AMD a középkategóriában és efelett szerintem nagyon jó mostanság (1-2 éve). Roh*dtul nem melegszenek, a régiek tényleg melegedtek, de ezek már nem!
A tesztekből általában kihagyják, hogy "ugyanabból a pénzből" mit hoz ki az AMD és mit az Intel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy A vagy B a jobb. Mert pl. egy rendszer hőteljesítménye nem csak a CPU-tól függ.
Nekem pl. a 7200-as TOSHIBA HDD a legkomolyabb le nem hűtött hőtermelő a gépemben amióta benne van. Ez a komponens nincs lehűtve rendesen, mert ezt a gépet nem a 7200-as HDD-k hőleadására tervezték.
-
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17366 üzenetére
Huh, ez a Pavilion iszonyat jó lehet. 17,3-as kijelző (mondjuk BrightView...), proci is bitang, kétféle videokártya. 2 év garancia, 260-ért. Kéne, még ha lejárt is
Ezek mennyire melegszenek? Mintha hallottam volna problémákat a hűtésről.Én úton-útfélen azt hallom, hogy az Intel minden téren magasan veri az AMD-t.
Nekem összehasonlítási alapom nincs, ezért mondhatnám, hogy régebben elhittem, ma már nem feltétlenül.
Pl. amit te említettél, hogy elverte ez a Pavi az i5-öst, sőt még a 7-est is. -
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #17366 üzenetére
jah, a T széria király, a bentim P8800-as, azért szerintem ez az i3 380m azért pariban van vele
-
válasz
koshmar #17360 üzenetére
Nem csak az órajel, hanem a műveleti memória, azaz a cache is sokat számít. Ha nem többet. Ebben az AMD más úton jár, mint az Intel. Nem azt mondom, hogy rosszabb úton, de más úton. Az Intel CPU-k jóval drágábbak az AMD-nél. Ez általánosan igaz, de nem feltétlenül jelenti, hogy jobbak is. Sok múlik azon ,hogy mire használod, és melyik Intel vagy AMD CPU-t. Én a P520-szal nagyon elégedett voltam, az N620-as szériával is. Sőt, erre át is váltanék a T9300-ról, ha csak ezen múlna, és nem a gép összteljesítményén és használati értékén. Ezzel a CPU-val EZ a dv7-es (már nem árulom, nem reklám) akkorát virított ,hogy nekem is leesett az állam. Core i5 és Core i7-tel versenyzett, ATI HD5650-nel, és ez nyert!!!
Ettől függetlenül: sokan írták már a PH-n, hogy az i3 vagy az i5 ugyanolyan teljesítményű, pedig ez nem igaz. Az i5 jóval erősebb, ami a rendszer sebességén, illetve a játékoknál is észrevehető.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #17359 üzenetére
én A-DATA-t vettem, 25k-ért. teszi a dolgát, ahogy írtam. 28gb-t foglalok kb.
tehát azon nem buknál sokat, ha nem jönne be (kizárt), vagy annyira bejönne, hogy nagyobbra cserélnéd.
remélme a héten megérkezik a caddy a gyári HDD-nek.(#17360) Tibii91: az órajel az nem minden, tudod?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17356 üzenetére
Mondjuk az is lehet, hogy az ereje miatt több hőt termel.
Biztos fasza lehet, régebben én is sokat "álmodtam" róla.Aztán rájöttem, hogy ez az AMD sem gyenge.
Arra pedig kíváncsi lennék, hogy i3 370M-hez hasonlítva mennyivel "rosszabb" ez a Turion.
Mert az órajel ugye ugyanaz.És az is érdekelne, hogy egy Core2Duo ugyanazon az órajelen mit tud.
Megint csak az enyémhez képest. -
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #17355 üzenetére
ha 128-asban gondolkodsz, ami nyilván sokkal drágább, mint a 64-es, akkor már nagyon mellé nem nyúlhatsz. vmi 80as Intel nem lenne elegendő? 40k körül?
-
-
válasz
Magnum_ #17330 üzenetére
Tegnap downgrade-ltem le a második HDD-t a Sárkányban egy 5400-asra. Oké, 500GB-ről 640 lett, de mégiscsak lassabb. Az első helyett már megérett egy 128-as SSD. Milyet vegyek? Off tudom, de jó lenne hallani a valódi tapasztalatokat
A 1st HDD Toshiba MK5056GSY, erről megy a rendszer, ez most 35 fokos (bal oldalon)
A 2nd HDD az új WDC WD6400BEVT, erről megy folyamatosan a zene, 31 fokos (jobb oldalon)A bal oldal érezhetően langyos, a jobb tökhideg. Na ezért kell balra is egy hűvösebb darab, mondjuk egy SSD
-
válasz
fkenny #17327 üzenetére
Neked is azt mondom, hogy ne a kis szervizzel próbálkozz, hanem a központival. Sokkal jobban fogsz járni. Volt ügyfelem ,akit a helyi HP szervizben elhajtottak a Pavilionjával, merazugyenemgaranciálismagyarországon! Megadtam neki a központ számát, ott gond nélkül ment a futár és megjavítva hozta vissza a gépet.
-
Ez azért volt, mert az adapter és az akku hibája összefügghet, mivel egyik hibájából elromolhat a másik. Ha a hibát nem jelented be időben és a rossz töltővel/akksival használod a gépet, akkor a másik egység is meghibásodhat. Ekkor a garancia nem lesz érvényes a nem üzemszerű állapot miatti második meghibásodásra. Az ügyintéző rendes volt, mert az életszerű állapotot állította be neked, szóval ne bánd. Gyakorlatilag csalt egy kicsit a te javadra.
Küldj neki egy üveg whisky-t
-
CharlieDrop
veterán
Hy
Nem voltam pár napot, de gyújtöttem dolgokat. elsősorban kérdéseket,de tapasztalatot is.
Tapasztalat:
Hang/zaj: itt volt sógotom, neki egy kb. 3 éves Dellje van, hát annak van hangja igazán, a HP és az Acerem hozzá képes mintha be sem lenne kapcsolva. Amúgy a HP nekem egyáltalán nem hangos.Kérdés:
láttam, hogy a HP Wireless Assistantal lehet a BT-t menedzselni, de nekem még mindig csak egyszerre lehet ki/be kapcsolni a WiFivel, nem lehet vhogy külön?
A másik inkább W7 specifikus: eddig sosem használtam widgeteket, de most jó lenne, viszont ugye akkor minek, ha folyton háttérben van, de úgy sem poén ha meg elhalványodva van... viszont itt nincs olyan, mint Vistában, hogy külön sávra tenném, vkinek van ezirányú tapasztalata?Köszi a válaszokat
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy a renew dv6 gépeknél(konkrétan erről van szó) lehet-e garanciát bővíteni és ha igen akkor mennyiért? -
Gyuri44
aktív tag
Üdv
Van egy hp compaq 610 laptop amire nem tudom telepíteni a bluetooth drivert,folyamatosan ezt az üzenetet írja ki: please turn on or plug in your bluetooth device in order to continue installation
De bekapcsolni meg nem tudom,nem találom sehol.
Oprendszer win7 home premium van fent. -
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar #17343 üzenetére
Hwinfo-val lehet, persze csak akkor tudod szabályozni, ha látod a venti fordulatszámát.
Mikor kiváalsztod a szenzoroknál a ventit, írd be csak úgy a semmibe, hogy: fancontrol
előugrik egy ablak, itt tudod manuálisan szabályozni.
Csak saját felelősségre, mert kényelmesen megfőzheted a gépet (leszabályozásig), vagy megengedhetsz neki olyan meleg állapotot, amit hosszú távon nem fog meghálálni stb stb...
Játszani jó, de a gyártók nem véletlenül állították olyanra a venti szabályozását, amilyenre.ui.: Állítólag a még újabb hw-infonál már egy táblázatban meg tudod adni, hogy milyen celsius értékhez milyen RPM tartozzon, ezt még nem próbáltam. Persze itt se nagyon célszerű nagyon eltérni a gyári értékektől.
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17340 üzenetére
Azt mondják HWinfo32-vel lehet szabályozni. Rákattintasz a fordulatszámra és átírod az értéket. Én még nem próbáltam mivel nem látom értelmét, a gyári értèk nem véletlenül van beállítva
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17340 üzenetére
HWInfo tuti nem.
Nem is hallottam még ilyenkor.
De pumukli23 biztos tud egy ilyet is.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17338 üzenetére
Az asztal az tökéletes neki. Enyém is ott van most.
Én a HWInfo-t használom, AIDA-ról csak hallottam.
-
koshmar
veterán
válasz
Magnum_ #17336 üzenetére
Tudom, persze, biztos fasza lehet egy i5. Akinek van rá cash.
Nekem lett volna anno, sokkal több is, de mégis AMD lett.
Egyelőre jó választásnak tűnik.Én is használtam már vágódeszkán, ez jó ötlet.
Csak előbb le kell takarítani a liszttől, nehogy beszívja.Pl. ezért jó az enyém, mert ez nagyrészt felül szívja a levegőt.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17334 üzenetére
Hát akkor én nem tudom.
Az i5 annyira istenítve van, hogy hideg, erős, meg minden.
Jó biztos erős, de nem hittem volna, hogy simán van annyira meleg, mint az AMD-m.Jól döntöttem.
Ha van alul is szellőzője, akkor sztem ölben ne tartsd.
Csak ha tényleg nem melegszik fel nagyon. -
Gzolo
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Normál üzemben, bekapcs után CPU 54 fok körüli, GPU terhelés nélkül 60 körül mozog, ez túl magas? Sajnos nem emlékszem már újkorában mennyik voltak az értékek.
Pesten kit ajánlanátok aki gyorsan és szakszerűen elvégzi a tisztítást? És nem fog ugrani a gari, ha nem szakszervíz kapja szét?(értem ezalatt, hogy akár valami biztonsági matrica szétszedésnél elszakad, ami jelzi esetleges garinál, hogy valaki már belenyúlt, és erre mondva visszaküldik? )
Más: A SpeedStep-et nem lehet valahogy okosítani, hogy akkor vegye vissza a sebességet, amikor szeretném? Aksival lehetne spórolni, most amit csinál, hogy összevissza változtatja, sokat nemér...
-
fkenny
senior tag
válasz
spyduck #17325 üzenetére
Nálam eleve 3 gond van, de majd szerdán viszem fel Szolnokra, és ha kekeckednek az asztalra csapok, mivel gyári hibás a gép így kutya kötelességük ha már elk.rták a gépem, hogy időben és jól megjavítsák. A statisztikához minek kell hogy ott legyen a gép? Elég lenne csak bejegyezni ha 2 hiba fölött lenne.... De biztos csak én vagyok logikátlan. Nah majd kiderül Szerdán... remélem erős idegzetű ügyfélszolgálatost kapok
-
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla #17322 üzenetére
Tavaly kb. ilyenkor történt. Két dolgot szerettem volna cseréltetni: a töltőt (sípolt) , és az akkumulátort (túl gyorsan lemerült). Az átvevő mondta, hogy egyszerre a kettőt nem cserélhetik, ezért először az adapterrel küldtem el (kb. 5 nap volt), aztán néhány hét múlva az akkut cseréltettem (az ügyintéző mondta, hogy a kettő közt legyen 4-5 hét). Szerencsére az akkucserénél már nem kellett leadni a gépet.
Mikor kérdeztem, hogy miért vacakol ilyesmivel a hp, ők is csak értetlenkedtek, és mondták, hogy ez valami új szabály. Nem tudom, lehet, hogy ez csak valami túlbuzgó hp-s menedzser agyszüleményének átmeneti következménye volt, ha azóta megszűnt, akkor azt csak üdvözölni tudom. -
-
-
pumukli23
senior tag
Vagy mivel nem tud rendesen kihűlni, a venti többet pörög.
Hwinfo nevű progival meg tudod nézni a venti fordulatszámát és a hőfokokat.
Amikor 960 rpm-et ír, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem forog. Indítsd el a programot, és használd közben a gépet. Az lenne a jó, ha pl 2 óra után (kiegyensúlyozott vagy energiatakarékos profilon) a min értéknél látnád a 960-at.
(Ha tápról nézed: Biosban van egy funkció, ami megengedi a ventinek, hogy tápról is megállhasson teljesen, ezt okézd neki. Akksiról úgy tudom alapból képes kikapcsolni a ventit ha nincs rá szükség) -
pumukli23
senior tag
Megfőzni nem tudod, mert mielőtt gond lenne, lekapcsol a gép.
Egy tisztítást tudok ajánlani első körben, de a 4510nél eléggé szét kell kapni hozzá a gépet.
Ha nem vagy magabiztos, keress egy gyakorlottabb ismerőst, vagy keress egy szimpatikus üzletet ahol van helyi szerviz, egy ezresért biztos kitisztítják neked. -
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Egy Probook 4510s-em van,
-C2D T6670
-Ati 4350
-3gb ram
a tartalma.A problémám, hogy TDU2 annyira meghajtja a gépet, hogy hiába pörög 100%-on a venti, a CPU és GPU 90 fok köré/fölé melegszik. Nemrég emiatt már le is lőtte magát a noti. (semmi más játék nem viselte meg ennyire, mafia2-vel játszhattam órákat is) Játék után idle állapotban 55-60 fokra áll vissza a CPU, GPU 70-re, viszonlag gyorsan.
Létezik használható megoldás a laptop hűtésének javítására?(bontás nélkül)
Hogyha egyszer túlmelegedés miatt végleg elszáll, arra kiterjed a garanciális javítás?
Megjegyzés: Nemértem a HP-t, hogy ennek a szériának az aljára miért nem vágott szellőzőnyílásokat, egy telibevert műanyag az egész
-
Zola007
veterán
újabb PROBOOK tulajt keresnék, képernyővel kapcsolatos kérdésem lenne.
Ha tud valaki segíteni, legyen szíves írjon rám egy privit.
köszönöm előre is -
pumukli23
senior tag
válasz
HoryThePooh #17305 üzenetére
Érdekes amit írsz, Lorenzo válasza korrekt, régen tényleg előfordultak vicces dolgok.
Pl a kis ablakos EPROMoknak volt egy olcsóbb (1x írható) és egy drágább, írható törölhető változata. A magyarok persze rájöttek, h elég megvenni az ócót, mert ha X időre beteszik a röngten gépbe (orvos ismerős) akkor törlődik, és újra írható. Mikor egy német gyártó kis hazánkba mutatta be egyik új termékét, értetlenül nézett, amikor megkérdezte egyik érdeklődő, hogy hány percre kell betenni a röngtengépbe, hogy újra írható legyenMagyar leleményesség.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy ez nyírta volna ki az ssd-t. Azért egy reptéren nem ipari röngtent használnak, meg akkor többen is panaszkodtak volna, az SSD elég elterjedt már ahhoz, hogy ilyen dolog kiderüljön róla. -
koshmar
veterán
válasz
koshmar #17306 üzenetére
Na elolvasgattam őket.
Hát figyelj, az SSD egy elektronikus cucc (mondjuk ilyen alapon a HDD is).
A röntgen is, így elképzelhető, hogy emiatt van.
Vagy esetleg interferencia?Neeem, az valami egész más.
Ilyet még az életben nem hallottam.
Ilyen alapon az telefonokat, Ipod-okat, meg minden ilyesmit is elb*szhatna a röntgen sugár.Mindenképpen egyedi esetnek tartom.
-
koshmar
veterán
válasz
HoryThePooh #17305 üzenetére
Hát érdekes egy történet.
Nem tervezek repülővel utazást mostanában, de úgy nagyon SSD-vásárlást sem.
Mindenesetre elolvasom a válaszokat is.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
koshmar #17192 üzenetére
Tibii91
nem riogatásképpen, de ha valaha is utazol repülővel akkor felhívom a figyelmed erre mielőtt SSD-zel.
Olvasd el ezt a posztomat az SSD topickban.
[link]
meg az utána lévő válaszokat.Nem tudom mi lesz a vége, most gariztatom a Kingston-t és kíváncsi leszek majd a story végére
Hamarost megint utazom, ha akkor is elszáll a SSD ..
Nem mondhatom, hogy az átvilágítás okozta, de nincs más magyarázat.
Előző este még tökéletesen üzemelt a szerkezet.Mindenképpen kíváncsi vagyok valakinek van, volt-e hasonló jelensége, van-e infótok erről?
Üdv a HP-Csapatnak -
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17302 üzenetére
Am mennyi ideig ülnének a gépen? Hp 4525s Hibái:
-1hete az aku kezdett meghalni
-új korától kezdve nyekeg mikor nyitom/csukom a jobb zsanér
-Meg a mai fullos öngylkossága.
Ez a SZAR nincs 2hetes sem... legalább a hp háztól házig garis, vagy mehetek fel Pestre ami kb 300km.... -
-
fkenny
senior tag
Tud valaki olyan módszert USB-ről való BIOS update-re ami megy úgy hogy nincs bios? Pl mint az CAer aspire one első gen-nél ott is lehetett ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged