Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
deathtania
senior tag
válasz
ladlac
üzenetére
én ma reggel kaptam egy infarktust. kb negyed 9 után kikacsolom a kis pavilion dv6om (egész éjjel ment...), elrakom, kajálok, blaháról bemegyek az egyetemtérre suliba, 9.05kor bekapcsol...nám, de csak a caps lock villog és ég a wifi narancs fénye. azonnal megfordít, akksi kikap, visszafordít, power gomb 20 másodpercig nyom (bios reset), akksi vissza, és bekapcsolt.
gyerek a padban mellettem csak lesett, hogy mit csinálok 
sajna nem tudom, mi lehetett a baj, mert azóta is frankó, és működik (pedig ma is hordoztam rendesen, ha már hordozható), és nem számoltam meg a villogásokat.amúgy ez mitől lehet? mert az a fura, hogy nem jött ki még egyszer azóta sem, és egyből jobb lett. ha legközelebb gáz lesz vele azonnal küldöm szervízbe, vagy valami...

-
pethYeti
addikt
válasz
ladlac
üzenetére
Te dv6-osod egyel régebbi, de azért nagyban hasonló az újabbhoz. Nekem alapból AHCI-ba van a gép nem is lehet állítani, szerintem neked sincs erre opció. Én egy problémát fedeztem fel ami néha előjön, ha altatom a gépet és visszahozom ritkán előfordul hogy nem látja a hdd-t. Ekkor restart segít. De ez is talán csak 1TB-nál nagyobbakkal fordul elő, ez amúgy windows bug sajna.
AHCI-t letudod csekkolni pl.: regeditbe: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci és itt a Start kulcs ha 0 akkor már alapból AHCI módban van a gép, ha 1 akkor IDE-be ekkor bios-ba vagy át lehet állítani IDE-ről AHCI-ra vagy ha nem, akkor csak IDE mód van, de ekkor azért lassabb lesz az SSD, de még mindig villámgyorsabb mint egy HDD.
-
pethYeti
addikt
-
deathtania
senior tag
válasz
ladlac
üzenetére
az csak a külső takaró díszléc, ami a dizàjn miatt van. az leppatintható az oddről és a caddy elejére rakható.
(#26727 ) negyedes : hp.hu oldalon a terméktámogatási oldalon van warranty check, de az nem irányadó, hanem a számla. nekem pl ott 2011. novembertől írja a garit, miközben 2012. júniusban vettem a notit, szal onnan van a garim, ahonnan a számla kezd.
-
Dell XPS
veterán
válasz
ladlac
üzenetére
A CPU, VGA-án kivül még a HDD-vel tudunk lökni egy kicsit a gépeken.Pl:SSD Így ha csökkentjük az rpm-t, buffer-t, akkor igen, lassabb lesz természetesen. Seagate-tel nekem nincs rossz tapasztalatom, de a WD Scorpion Black-et is szívesen ajánlom. Nyilván akinek fél alatt meghallt, az nem ezt fogja mondani, sőt.....Szóval a jóból is ki lehet fogni egy rosszat, ezért adatmentés!!
-
-
-
ladlac
tag
válasz
ladlac
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mindent maxra húzok és az 5650 az aktív GPU. Nem igazán van sebességbeli változás. Olyan 22 fps-re tippelek átlagban. Csak egy kicsit döcög... néha pedig egész jó, de kapuskirúgásnál pl. nagyon belassul. Úgy érzem valami másik játékot is ki kellene próbálni.

-
válasz
ladlac
üzenetére
Ha nem kapcsol be a háttérvilágítás, az hardveres probléma lehet. A windows a kijelzőt kapcsolja be, de a háttérvilágítást külön nem tudja kikapcsolni. Esetleg leveszi a fényerőt, de nem teljesen. Nézz utána a HP oldalon, van-e a géphez bios frissítés.
Készenlétei állapotból egyébként minden jól működő gépnek vissza kell jönnie gond nélkül. Ha nem, akkor valami olyan hardver-ilesztőprogram nincs feltelepítve, ami befolyásolja az energiagazdálkodást (pl. VGA, LAN, WLAN).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
gyerek a padban mellettem csak lesett, hogy mit csinálok 

Pyttawrx