Új hozzászólás Aktív témák
-
Xander_T
tag
Üdv mindenkinek. Érdekelne, hogy van-e köztetek valakinek HP Probook 4520s intel Hd-val? Megoszthatná a tapasztalatait, mert egy ilyen gép vásárlását tervezem.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17098 üzenetére
De ez nem hiba??
Hát nekem annak tűnik.
Ha igen, csere gariban. -
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #17090 üzenetére
HP Support Ass ->Hibaelhárítás->Áramellátás,.... Itt megtalálod
@adnoctum18: Látom a tiednél is egy cellát 0 mV-nak mutat. Akkor ez így van rendben.
-
CharlieDrop
veterán
hm, vagy én vagyok a béna, vagy vmit félreolvastam, de a HP support assistantba nem találtam Battery Checket
-
Szabó József
csendes tag
Sziasztok.!
Segítséget kérnék abban, hogy van egy COMPAC EVO N610C laptop vettem bele egy új akumulátort, de csak hálózatról hajlandó vele elindulni. Ha indulás után leveszem hálózatról akkor elmegy 4.5 órát. Hálózat nélkül nem indul felvilanak a ledek de utána le is ál. Az új akú típus számát felismeri új akuként de bekapcsolásra nem bírom rávenni. Tud e valaki megoldást?? hogy ezt hogyan tudom kijavítani.
-
koshmar
veterán
Én is nagyrészt hálózatról használom, szóval nem gond.
Egyébként nem tudom, hogy ha fel van töltve 100-ra, és még mindig hálózaton van, akkor vajon honnan szedi az áramot?
Az akksiról, vagy még mindig a hálózatról?
Csak úgy érdekel...Ezt a cellafeszültséges dolgot is megnézem majd, kösz az infót!
Barátok Közt kezdődik, jövök. -
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17084 üzenetére
Ez ennyi, nekem is éppen 2 óra volt. Mondjuk nekem elég is mert nem használom huzamosabb ideig akksiról.
Ha a Battery Check-ben baloldalt lennt a beállításoknál átállítod speciálisra akkor látod a cellafeszültségeket. És egyéb adatokat. Hibát nekem sem ír, így remélem nincs vele gond.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17080 üzenetére
vezérlőpult-egér-keréknél nem tudod beállítani?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #17075 üzenetére
pl. a böngésződben beállítod a finom görgetést. (chrome-on is van már ilyen kiegészítő)
bár én nem kapcsoltam be, hanem az egér beállításainál gyorsabbra állítottam és ennyi.
-
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #17075 üzenetére
Valahol biztos van olyan, hogy mutatóeszköz tulajdonságai.
-
adnoctum18
senior tag
Hogy lehet beállítani a touchpadon, hogy a scrollozás ne legyen ilyen darabos, hanem szép simán fusson?
-
blu3
tag
Konkrét HDD csere nincs a Tubeon de a RAM upgrade alapján a HDD-ről SSD-re upgrade-em nem lesz egy fáklyásmenet a 4520s-ben
-
buherton
őstag
Próbált már valaki DDR3 1066-os memóriát rakni dv5 1190eh-ba?
-
safifoto
csendes tag
válasz
pumukli23 #17064 üzenetére
A hp.com-on ezt írták a HP Pavilion dv6-3100 Entertainment noteszgépsorozatról:
Ragyogó formaterv
• A HP Pavilion dv6 mindenhol igazodik felhasználója személyes stílusához. Vésett díszítéssel és telt színekben kapható, kecses és tartós alumíniumburkolattal rendelkezik.megkérdeztem tőlük egy mail-ban, most már kíváncsi vagyok (meg azért jobb lenne az alu)
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17060 üzenetére
Nem értem, pedig a tiedbe is 7200-es winyó van.
A venti az nekem is ordít, ha COD-ozok.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17056 üzenetére
Hát ez meg egy sztándárd hat cellás.
-
magua.
tag
válasz
safifoto #17048 üzenetére
Hangos-e? Szerintem nem vészes, az előző generációtól halkabb, de hallottam már halkabbat is. A melegedés is megfelelő, a balkéz alatt melegszik, a többi helyen hűvösebb. Mondjuk az enyémen alu borítás van, ez lehet segít egy kicsit, a 3110eh gépen ez a láncmintás műanyag van. Én meg szoktam emelni a gép hátulját két kupakkal, így jobban szellőzik. az akku kb 2,5 órát bír (netezés wifivel+excel), szóval nem ez az erőssége.
-
koshmar
veterán
-
HaKo
aktív tag
Hülyeséget írtam, mert ott variálgattam az állapotokat, csak a végén állítottam telj. centrikusra...
Most 2 órát ment úgy hogy fényerő felére, HP Power Assistant: High Win energiaséma: kiegyensúlyozott.
Amúgy közben rájöttem h 6 cellás az akksi, úgyhogy nem tudom az mit írogat ki.@safifoto: A 7200-as vinyó szerintem nem zavaró.
-
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17041 üzenetére
HP Support Assistant-en belül van. [link]
Igazából fogalmam sincs, nekem nem tűnt úgy hogy baja lenne. kb 3 órát ment a gép róla úgy, hogy teljesítménycentrikus beállításon volt.
És maga a program is jónak írja. Azért ha egy cellahibát nem tudna megállapítani az gáz lenne... -
HaKo
aktív tag
Az miért lehet, hogy a hp battery check az egyik cellához 0 V-ot ír ki?
-
-
safifoto
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen notebook vásárlását tervezem, mi a véleményetek róla?
HP Pavilion dv6-3110eh XS082EA
Intel® Core™ i3-370M 2,4GHz
4gb ram
500GB SATA 7200rpm
ATI Mobility™ Radeon® HD5650 1GB
Olvasni jót is, rosszat is ezekről. Főleg itthon használnám, photoshop, néha játékok, átlagos dolgokra...
Ha valaki ismeri a gépet és ír véleményt, előre is köszi.
üdv -
Bsony
tag
titok
jó áron volt
-
Speeedfire
félisten
Tapasztalt már valaki olyat, hogy ha linux alatt nyom egy restartot akkor a boot menü után megáll a kép és nem megy tovább? Win restartnál nincs ilyen.
Win 7 és fedora van fent a gépen, 6910p. -
HaKo
aktív tag
Lefuttattam egy 3DMark06-ot: 4359 3DMarks
3DMark Score
4359.0 3DMarks
SM2.0 Score
1453.0
HDR/SM3.0 Score
1801.0
CPU Score
2933.0@Bsony: Grat a géphez! Mennyibe fájt?
-
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17026 üzenetére
Az i5-ben van Turbo Boost, szóval szerintem simán felküldi 3 Ghz-re, ha kell.
De am nem tudom, hogy mely programok kellenek a TB-nak.Mármint hogy milyen programok esetén használja a proci az Overboost-ot.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17022 üzenetére
2.67
-
koshmar
veterán
Hát pedig azt hittem, hogy ezek az Intelek állandóan csak 40 fokosak.
Firefox-ot utálom, döglassú egy sz*r.És spyducknak volt igaza: az Intel közel sem akkora nagy szám, mint amilyennek híresztelik.
AMD Foreva.Mindjárt én is betolok ide egy ugyanilyen képet.
A laptop két órája megy, MSN+Chrome.
AMD Turion 2.4 Ghz Dual Core -
Bsony
tag
Na egy HP envy 17" tulaj lettem, i7-720qm, 5850, izom
Minőség felsőfokon. Egyedüli probléma (ugyan nincs hűtőpadom) picit meleg játék közbe max 80-fok. Talán egy ilyen teljesítményű procinál, meg VGA-nál nem olyan nagy gond.
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #16993 üzenetére
valaki nem tudja, hogy mivel tudom leellenőrizni azt, hogy az aksimmal minden rendben van e? alacsony töltöttségi szintnél mielőtt elérné a kritikusnak beállított 7%-ot és elmenne aludni a gép, fogja magát és csak simán lekapcsolja magát.
Valaki nem találkozott már ilyennel? a HP tesztprogramja nem talált semmi hibát, mint előző hsz--ben is látszik. -
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17013 üzenetére
@CharlieDrop: Persze, napról napra változnak az árak.
Jó az i5, a Pentium-M 1,6-hoz képest főleg.
Gyors nagyon. Nekem nem tűnik úgy, hogy nagyon melegedne, de majd lemérem azzal a hőmérő progival. Még nem sok progi van rajta, de amikrt próbáltam azoknál nem kellett sokat várni.
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #17010 üzenetére
Sok?
Amúgy Árgépben megtalálható a gép... ott az elsők között kell válogatni.Jaja Win nem kell mert van tisztaszoftveres.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17010 üzenetére
De ő Linuxxal vette.
Ha te is, akkor nem szóltam. -
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17004 üzenetére
Én is így vagyok a W7-el.
De tetszik eddig.
Ezt a gépet vettem: [link]
190 ezer volt.
36 hónap garanciát írnak rá az oldalon, a kapott számlán és a garipapíron is annyi van, viszont a HP online adatbázisában 1 szerepel, rákérdeztem erre a Ramiris-nál hogy hogy van, gondolom hétfőn majd kapok válasz hogy hogy is van. -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #17006 üzenetére
spyduck és SeniorTilla szerint nem.
Ezt illetően inkább nekik hiszek, mint saját magamnak. -
HoryThePooh
aktív tag
4320S WS970ES
van ez a QuickLook , meg QuickWeb.
QuickLook -ot próbáltam frissíteni, az install le is szedte szépen a rajta lévő verziót , az újra azt írta ki az Ön gépen nem alkalmas a program futtatására.
Visszaraknám a régit, detto. Ergo nem engedi frissíteni.
Háá már, hogy van ez máá? -
HaKo
aktív tag
válasz
koshmar #17001 üzenetére
Ezt a progit akkor asszem nem tettem fel.
Kicsit kaotikus volt a telpítés mert driver lemezt nem kaptam csak linuxot.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, elég csendes nem zavaró a hangja. Se a vinyóé sem a ventié. Az összeszerelés szerintem nagyon jó, igaz nekem a H billentyű kicsit hangosabb mint a többi. Így egyedi.
Apróság, a rá ragasztott matricák össze-vissza vannak, lehet később majd leszedem őket.
Gyorsaságával eddig nincs gondom. 5 pontot kapott a Windows élményindexen. Játékokat még nem próbáltam rajta, sem erőforrásigényesebb programot. De szerintem nem lesz gond. Ahogy néztem az egyik HP progi írta, hogy 1x4GB 1333MHz-es memória van benne. Ez tetszik később akár még bővíthető könnyen.
Igazából még ismerkedek az egésszel, a W7 is meg a gép is új, hát még hogy 64 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest