Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bAtt001
üzenetére
Az új probookoknak borzalmas a gumis festékkel festett felülete talkarítás szempontjából. Ha ujjelnyomatos lett, semmivel nem lehet letakarítani. Már mindennel próbáltam, de semmi nem hozza le. Az elitebook és a fémburkolatos gépek (Envy, pavilionból is jónéhány) a legjobbak, de a fényes műanyag felület takarítható a legkönnyebben. Letörlöd és kész

-
lipi67
nagyúr
válasz
bAtt001
üzenetére
Nem akarok én gyorsabbat, csak kíváncsi voltam, hogy rendesen teszi-e a dolgát.
Mindíg asztalim volt, most eladtam, újat szertnék építeni. Ezt megvettem olcsón (hiába 4 éves lassan, 1 hetet nem használták, dobozban állt mert a tulaj kiment melózni..na, ott elszállt magától és a pénztől, vett egy kukimtudja mit. és ezt mikor hazajött, eladta nekem)
Eladtam belőle a hdd-t,(500-as), az i3-as procit és a 3GB ramot. Vettem az i5 560m-et, 2x4giga ramot és egy samu 120-as SSD-t bele. Azóta ..elvagyunk. Legalább van min pötyögni míg összerakom az asztalit. Csak..kvra ellustított, azóta ágyból gépezek...
-
GrooveHero
addikt
válasz
bAtt001
üzenetére
akkor el sem kezdem mondani, hogy az enyémbe 800k az új legerősebb proci, 400k a legjobb kijelző, stb....olyan két millát simán rá tudnék költeni, ha ezeket az árakat nézem. 125k-ért vettem, nem lenne olyan jó biznisz.

Visszatérve...hát nem tudom lesz e olcsóbban, max ebay. -
GrooveHero
addikt
válasz
bAtt001
üzenetére
Szevasz sisakos. Mi kéne ha vóna?

Hogy ne csak offoljak. Egy apró kis 10 megás játék kék halált okozott win7-en olyan 40-50 perc után, win8.1-gyen BIOS frissítés előtt kb 1 órát bírt, BIOS update után meg kb 1,5 órát. De még mindig nem jöttem rá, hogy mi okozhatja a hibát. WIn7 helyett 8.1 van, BIOS friss, memtest van még hátra, de nem hiszem, hogy gond lenne vele.
Lövésem nincs mi legyen a következő lépés, hogy mit tudok még megnézni.
Valakinek ötlete esetleg?Köszi előre is

-
pumukli23
senior tag
válasz
bAtt001
üzenetére
egyetértek

szerintem a 8540p sem rossz vétel, bár igaz, hogy arrandale procis, lehet megérné várni 8560p-re, abban már sb csücsül (persze most is lehet kapni, de egyelőre igen drága).
Közben látom, hogy 17-es jöhet szóba, és adm kollega is hozzászólt. Vele is egyet kell h értsek

-
-
pumukli23
senior tag
válasz
bAtt001
üzenetére
Ha majd úgy alakul, akkor 14eset vegyél valami 1366*768-tól nagyobb felbontással.
(13asba szerintem nem is tesznek nagyobb felbontású kijelzőt, ha mégis, akkor az nálam már pont a határ alá esik..)
Bár ha úgy is kap egy 24es fullhd monitort, akkor azért el lehet viselni
-
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Azért is én leszek az, aki cipeli.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"kár hogy én is csak vásárlás után világosodtam meg, na de sebaj majd legközelebb"
Én most sem világosodtam meg.
Majd előbb-utóbb rájövök. Magamat ismerve utóbb.
spyduck: Mióta írtad nekem, hogy 4530s-t fogsz tesztelni, csőlátásom lett.
Nem tudom, mi az, hogy Pavilion.
-
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Mostanában egyre többször látszik, hogy milyen retkes a billentyűnél az a műanyag csicsa...
a napfény miatt
Majd ha már egy szintben lesz a por a billentyűkkel, akkor letakarítom.
Te hogy mersz vonaton elővenni egy 185 ezres laptopot?
Én meg a telefonomat is alig merem.
Tudod, milyen emberek vannak.
-
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Én a képeknél ragadtam le...
(De az Április már majdnem Május, szóval...
).-A zsanér egyértelműen G62 style.
-Végre normálisan szét lehet szedni.
-Én sem cserélném le ezt. Ugyanis nincs miből.
-Csak így, pontokban...
pumukli23: A kijelző hátra nyílásával csak annyi baj, hogy mindössze 130 fokig nyílik ki...
Ez néha már nálam is probléma, mert ha pl. egy nagyon alacsony asztalra teszem a gépet, de mégis merőlegesen szeretném nézni a kijelzőt, akkor az már nem megy...
Lehet érezni, ahogy teljesen kinyitod, éééss...nincs tovább.
Ilyenkor jól jönne, hogy az EliteBook 180-ba is kinyílik... -
-
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Már az első nap ezzel szórakoztam.

Annyi videót néztem már a 4520/4525s-ről a gép megvétele előtt, hogy már kívülről tudtam, hogy hol melyik interfész van, miket tud ez meg az.

Egyébként tényleg nagyon hasznos kis dolog.
A CQ-61-es Presario-n is ilyen van, csak ott egy kis "tolózár" van. -
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Igen, az is elég érdekes, hogy a gomboknál is érzékeli az ujjam.
De szerintem a Synaptics izének ez (is) a lényege, hogy a touchpad teljes felülete használható a kurzor mozgatására.
Meg amikor gépelsz,az is nagyon jó, ahogy a kib*szott kurzor folyton elugrik a tenyerem miatt- bár ez valószínűleg más gépeknél is igaz. -
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Én a touchpadot inkább életveszélyesnek nevezném- volt, hogy úgy felidegesített, hogy inkább kútba ugrottam volna, minthogy használjam.

De ez csak egy kis túlzás volt, ennyire azért nem sz*r. Csak eléggé.

De néha-néha, olykor-olykor, hébe-hóba, elvétve, alkalmanként stb. azért elmegy.
-
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Na ezt nem értem, hogy a tied 60-80 sec. alatt bebootol, holott mondtad, hogy Torrent-ezel is, és akkor gondolom a winyó sem üres...
Az enyémen még 231 GB szabad hely van, és soha nem is lesz több rajta.
Az egyedüli dolog, ami egy kicsit többet foglal, az a COD6 a maga 11 gigájával.És ez a gép most 1 hónapos kb., és most bootol 85 sec alatt.
Ennyivel jobb az Intel?

Valamit muszáj csináljak, hogy gyorsabb legyen a boot.
Ez már függőség, valaki segítsen!!
Mondjuk ha le fogok szokni róla, akkor jó. -
koshmar
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
Hát az a két ujjas görgetés sem megy igazán neki.
Ha úgy csinálom, hogy csak a jobb kezemen lévő ujjaimat használom, az nem jó, mert ugye a középső ujjam távolabb ér, mint a mutató, és egyszerűen akárhogy rángatom, nem csinál semmit.
Ha úgy csinálom, hogy a két mutatóujjat használok- amihez értelemszerűen mindkét kezem kell- akkor már megy néha.
De van úgy is, hogy görgetnék, nem csinál semmit, aztán úgy megindul, hogy ott van alap tetején/alján.
Most már értem, miért mondják azt, hogy a gép összképét nagyon csorbítja a touchpad...
Mindegy, egy 2500 forintos Gigabyte egérrel nagy mértékben javul az az összkép.
-
adm
őstag
válasz
bAtt001
üzenetére
ez alapvetően rendben van. a kérdés az, hogy asztalra letéve, mért éri el ilyen hamar ezt az értéket.
- nem találtam kiemelt javítást, de egy bios frissítést azért megpróbálhatsz
- megkereshetsz egy szervizet, hátha tudnak valamilyen konstrukciós hibáról
- kipróbálhatod pl az NHC-t. ezek a procik jól alul feszelhetők.
- beletörődsz és teszel valamit alá. a 6510b-t nem ismerem belülről, de a nagyobb hp-kat praktikus megemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx