Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ez elég gyenge élmény index nem??
[link] -
hp martin
csendes tag
válasz
hp martin #15993 üzenetére
Közben eszközkezelőben megnéztem a wifi kártyát, az alábbiakat találtam ilyesmit:
Realtek RTL8102E/RTL8103E termékcsaládba tartozó PCI-E Fast Ethernet hálózati adapter (NDIS 6.20) (eszköz megfelelően működik)
illetve találtam egy olyat, hogy:
Hálózati vezérlő, Eszköz típúsa: Egyéb eszközök és itt azt írja hogy az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve (kód:28)
Talán az utóbbi lenne a problem? De a neten sem és a gépen sem találja a szükséges illesztőprogit. -
hp martin
csendes tag
válasz
magua. #15992 üzenetére
Pingelés megvolt, válasz szerint minden ok.
1. Hogyan tudom megnézni azt, hogy a routeren engedélyezve van-e a wifi?
(a webes felületén(192.168.1.1) be van állítva a wifis része is, ha erre gondoltál)
2. Hogyan tudom azt megnézni, hogy a gépen nincs-e letiltva a wifi kártya? -
hp martin
csendes tag
Sziasztok! HP wt275ea notim nem ismeri fel a routert, pedig elvileg jól van beállítva.
Am windows7 van a gépen, a router meg TP-LINK.
Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a bibi? -
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15987 üzenetére
Ilyennel az igazi. Van áram a koleszban, nincs áram a koleszban
Csak utána egyből le kell kapcsolni, mer amikor visszaadják a delejt, megint lecsapná... -
válasz
pumukli23 #15986 üzenetére
Egy bekötési rajzot mellékelhettek volna, nehogy elrontsam a házi készítésűt.
Nekünk anno jó régen a koleszban olyan villásdugónk volt, amiben egy darab drót volt a két pólus között. Ez volt a legegyszerűbb módja a lámpák lekapcsolásának a koleszban. Azt nem felejtem el soha, mikor a számteches tanár 2 órája töltötte a C64-be a játékot a tape-ról, fejállítgatásokkal, és végre sikerült neki. De sajnos pont akkor elment az áram az épületben... naja, nem kellett volna előtte szemétkednie...
-
pumukli23
senior tag
válasz
spyduck #15984 üzenetére
Ez igaz, de mégsem 65k mint a gyári (-a vinyó ára kis túlzással 20k). Szóval 45k vs 6k.
Elvileg egy darab műanyag, fémkerettel és csatlakozóval.. csak nem rontják már el.. bár én is láttam már finomságokat
Gondolom garancia vesztést nem tud okozni, vagy előfordulhat?
(Persze ha olyan szintű mint a 220v-utp kábel, akkor okozhat)
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_ #15979 üzenetére
Én ezt nem venném meg! Sztem a legócskább műanyagból van gyártva, kb 90%-ig biztos vagyok benne, h illesztési hibák lesznek ami azt fogja eredményezni, h gépelés közben rezonálni fog az Upgrade Bay. Lehet vannak pozitív visszajelzések de én már 100-nál is több dolgot rendeltem Kínából, voltak meglepetések.....
-
Magnum_
nagyúr
A gyarit betennem ebbe, a gyari helyere meg tolnek egy 64gb ssd-t... sima sata2 jo bele, nem?
-
Magnum_
nagyúr
lenne egy olyan kérdésem, ha netántán égetné a zsebem a zsé és szeretnék SSD-t a gépembe, az eredeti vinyót meg áttolni az ODD helyére, akkor ugyebár vmi ilyemi dolog kellene, csak hdd nélkül. sehol nem találok ilyen "bayt".. tudtok benne segíteni, merre, honnan, mennyiért?
továbbá, elméleti síkon maradva, egy 8440p-be milyen SSD lenne jó?
szerk: caddy kódnéven találtam ebayen.... vki csinált itt már hasonlót?
24$ free ship- nem túl gagyi? -
And01
aktív tag
válasz
laci19880123 #15974 üzenetére
Valami konkrét igényed tervezéssel kapcsolatban?
Tervezést külön monitorról vagy a gép kijelzőt használnád?
Így árban, és hardveres kiépítés szempontjából hirtelen erre gondolnék!
De konkrét tapasztalatom nincs a típussal:
[link] -
MIFtIli
aktív tag
Töltőre is érvényes a garancia? Úgy néz ki behalt.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
laci19880123 #15972 üzenetére
En inkabb Tillanak hinnek a helyedben...
-
laci19880123
csendes tag
amit leírtam feljebb paramétereket meg gépet az jó áron van szerinted? vagy te mit ajánlanál?
-
válasz
laci19880123 #15972 üzenetére
Jók a régiek és az újak is, erre céloztam. Olyan véleményeket nem szabad elhinni, hogy a régi sz*r, az új már nagyon jó. Pont azért nem, mert mások - hogy úgy mondjam, nem teljesen megalapozott - véleménye miatt te kerülsz nehéz döntési helyzetbe. Nem tudom polip mire alapozta a véleményét, de nem nagyon látni itt a topicban tőle származó hozzászólásokat. Nézz vissza kicsit, hányszor és mit írt be... inkább annak higgy, aki tényleg ért hozzá. Vagy a saját szemednek.
-
laci19880123
csendes tag
akkor most melyik hp-k a jók? most végleg nem vágok már semmit se...
-
-
-
elnofx
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy HP Probook 4520S laptopot!
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=HP+Probook+4520S+(WT170EA)&mid=1&lkod=105&skod=6515Amiben elvileg egy ati radeon hd5470-es videokártyának kell lennie, viszont a probléme, hogy a win 7 csak a szabványos vga grafikus adaptert látja és az ati kártyát még véletlenül sem...
azi drivert leszedtem, telepítettem, de semmi...
Még a rendszerdiagnosztikai programok sem látják:S
Biosban nem találok a videókártyára vonatkozó beállításokat.Valaki tudna segíteni?!
-
laci19880123
csendes tag
szeretném h tartós legyen a játékok fussanak még rajta mondjuk fél év múlva is az akkoriak autocadhez jó legyen. meg netezésre word exel szokásos... 8540p-t amit sokan ajánlottatok már azzal az a bajom h a video kártyája elég gyengusz.. max. 300 de ha alatta van valami jó áron az is érdekel csak úgy akarom h pár évig laptop legyen azért.. és minimum 2 év gari
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123 #15966 üzenetére
Mennyid van rá és mik az igények?
-
laci19880123
csendes tag
akkor ezt a hp-t mered ajánlani?
-
polip
addikt
válasz
laci19880123 #15961 üzenetére
mod: sorry, vmiért 2x ment el..
-
polip
addikt
válasz
laci19880123 #15961 üzenetére
ezek az új szériás pavilionok jóval jobbak, mint a régek...azok egy kalap sz@rt értek, de a HP sokat javított a menőségen, ezeket érdemes már megvenni
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Memtest86-el ellenőrizd le a ramokat. Ezt a progit ki kell írni CD-re és lényegében gép bekapcsolása után rögtön rá bootol. Ha piros mező valamint "error" jelenik meg akkor vidd szervizbe. Ezek a hőmérsékleti adatok nem normálisak az biztos. Ez a gép halk és egyáltalán nem melegszik.
-
laci19880123
csendes tag
sziasztok! hp dv7-4100-asról mi a véleményetek?
-
norot
csendes tag
válasz
spyduck #15921 üzenetére
Bios-t frissítetted már?
A bios a legrissebb. Most is 55 fok, pedig csak msn, net, zene ilyenek mennek. Megpróbálom kifújni a ventriket, hátha, bár még csak fél éves.
Mod: ja a vga meg érdekes, mert ha a hwinfo-val leállítom a hűtőt, akkor is hallom, hoyg valami megy (chipset?)
-
betelgeuse
csendes tag
Sziasztok!
HP 6715b tip laptopom van (Turion x2 2GHz, ATI x1200 videókari 1680x1050) 1080p-s LCD TV re próbáltam kitenni a monitor csati jelét, de nem ismerte föl. A kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy tudja-e ez a gép a full HD-t külső monitoron? A másik kérdésem az az, hogy egyes letöltött full HD anyagok néha megállnak a monitoron is. Főleg azok amelyek 8-10GB-osak. A kisebbe tömörített 1080p-s videókkal nincs gond, azokat jól lejátsza (a saját kijelzőjén). Mi lehet a gond? A Winyó nem bírja az adatáramot? -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #15950 üzenetére
Displayport ami jobb és újabb viszont van amit egy 500ft-os átalakítóval meg is tudsz oldani
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123 #15947 üzenetére
Minél tovább vársz annál olcsóbb
-
laci19880123
csendes tag
és akkor a többi lényegében mind1 ugye? és várjak még vele egy kicsit szerinted?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
laci19880123 #15941 üzenetére
14", 15", vagy 17" kell?
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123 #15943 üzenetére
Lényegében ami sztem számít az az 1600x900-as kijelző, az vmi baromi jó.
-
laci19880123
csendes tag
10 az a legjobb ugye? 8540p-t milyen felszereltséggel?
-
spyduck
nagyúr
válasz
laci19880123 #15941 üzenetére
8540p:
support: 10/10
anyaghasználat: 10/10
használhatóság: 10/10
Játék: 7/10
Zaj: 10/10
Melegedés: 10/10Envy14:
support: 5/10
anyaghasználat: 8/10
használhatóság: 7/10
Játék: 7/10
Zaj: 6/10
Melegedés: 8/10Envy17:
support: 5/10
anyaghasználat: 8/10
használhatóság: 7/10
Játék: 10/10
Zaj: 6/10
Melegedés: 2/10Mind a 3 gépet használtam, teszteltem. Nekem ez a véleményem.
-
laci19880123
csendes tag
Hello sziasztok! hp laptopból milyet ajánlotok Envy 14 envy 17 és 8540p között gondolkozom? tartósak szeretnék olyat ami jó játékokra mondjuk úgy fél év év múlva is még az akkoriakra meg tervezésre használnám a lényeg h tartós legyen! érveket is kérnék ha lehetséges h melyiket miért éri meg! előre is köszönöm a segítséget. ja és most érdemes venni vagy várjak még vele egy kicsit? nem annyira sürgős
-
koshmar
addikt
válasz
pumukli23 #15937 üzenetére
Értem, hát akkor majd megcsinálom, amiket mondtál.
Bár a QuickWeb-et mondjuk egyszerűen ki lehet kerülni: hibernálod a gépet, nem kikapcsolod.
Mondjuk annak sincs értelme, hogy készenlétre van téve, aztán napi kétszer kapcsolom be...Szóval itt az ideje egy router beszerzésének...
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar #15936 üzenetére
ADSL esetén az ip-d mindig változik (24 óránként).
Ha van már routered (vagy olyan modemet kaptál, amiben van egy egy portos router, azaz ha bekapcsolod a gépet, akkor van net, nem kell csatlakoznod) akkor egyszerű a dolog.Mindkét esetben a keresett infókat megtalálod a winben (csak előtte csatlakozz a netre).
Start menü/futtatás/cmd
ide írd be: ipconfig /allMegkeresed a hálókártya (Ethernet alapú LAN) adatait, itt mindent megtalálsz ami Neked kell. Írd fel őket, majd add oda a QuickWebnek.
Ha "csatlakozós adsl-ed" van, akkor naponta új ip-t kapsz szóval mindig el kell ezt játszani. Amint lesz routered, elég a router ipjét megadni, mert a tárcsázást és az újra kapcsolódást már az router végzi majd.Egyébként nem használom a quickwebet, de jó játéknak tartom
Szóval lehet, hogy valaki tud jobb megoldást, esetleg egy másik verzió már megcsinálja ezeket automatikusan.. ugyanis szerintem illene neki.. (ha csak így "beégetve" működik, az nem túl hasznos.. főleg ha már a wifi is szóba jön...)
-
koshmar
addikt
Nem ért véletlenül valaki a HP QuickWeb-hez?
Szépen bejön, meg gyorsan, de hogy ha a LAN-os csatlakozást választom, akkor IP címet, alhálózati maszkot, DSN első- és másodlagos izét kér...
Most tényleg csak ezeket kell beírjam??
Miért nem egyszerűen csak a felhasználónevet és jelszót kéri, amit egyébként az internet csatlakoztatásánál kell beírni?
-
cellpeti
nagyúr
ne rendeltünk dvd írót a 6910p-be. Az író és a gép is Celldömölkön van. De! Én egyszer már rendeltem, akkor bele tettem, megírt egy DVD-t és utánna meghalt. Büdös volt mint állat.
Kikapcs a gép, beleteszem a dvd írót, majd bekapcs. Akkor is így történt mégis meghalt,. Előfordulhat ez újra?
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15931 üzenetére
Egy inverz sárkány
-
válasz
pumukli23 #15930 üzenetére
Hopp, most gondolok én is bele, hogy lehet egy 21-22 fokos szobában ilyen alacsony a hőmérséklete... az ARGUS MONITOR-ral mérem folyamatosan. GPU 40-45 fokos, HDD-k 30-35 körül. Furcsálltam is, hogy a CPU-t milyen hidegnek érzi. Itt az ideje, hogy szimultán két-három programmal mérjem, melyik csal... egyébként ezért szoktam mondani, hogy a tesztprogramok eredményeit nem szabad 100%-osan elhinni.
szerk: visszanéztem a diagramot, a gép bekapcsolásakor kb. jó értéket írt, ami erősen lecsökkent. Ezek szerint az Intel T9xxx-ben egy mobil klíma is van
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #15929 üzenetére
Nyáron ezzel hűtessz?
-
válasz
peugeotmate #15923 üzenetére
A HP-nak van saját Battery Check-je, szertinem a netről le lehet tölteni.
pumukli: ezért (is) jó a P szériás Core2Duo! Nekem T9300 van a Sárkányban, office-ozás közben sosem megy 20 fok fölé! Most is 16-17 fokos mindkét mag.
-
petty88
csendes tag
Sziasztok! Én vagyok csak nagyon hülye és nem találom, vagy tényleg nem lehet a magyar hp ügyfélszolgálatot emailben elérni? A honlapon csak angol nyelvűt találtam, létezik, hogy csak így lehet őket elérni? Tavaly nyáron még biztos hogy működött magyarul, mert használtam, használhatóbb volt, mint a telefonos... Egy pavilion dv5 1120 notebookhoz kéne segítség, mert szerintem nagyon melegszik, és mostmár zavar, hogy nagy terhelés mellett egyszer csak hibernál. A választ előre is köszi!
-
spyduck
nagyúr
válasz
AIDA64, EVEREST, HWINFO32
Viszont egyes notebooko nem tudják ezt a funkciót. Valószínűleg szándékosan! Bios függő. A 8540p friss bios-al nem látja, régebbi biossal látja az elhasználódottságot. A legbiztosabb ha megnézed a gyári értékeket és kiszámolod magadnak a jelenlegi akkukapacitás alapján.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Everest talán...mondjuk nekem az is össze vissza mutogat
-
peugeotmate
őstag
Tudtok olyan progit ajánlani, amelyik a leghitelesebben jelzi vissza, hogy milyen állapotban van az akksi?
-
Bobyjack
senior tag
Alapból az én gépemben is 3200RPM környékén pörög, de a program nem mindig a konkrét értéket mutatja. (amint az fent is említették 900RMP-nél pl egyáltalán nem pörög a venti). Nálam max gázon 5400-at pörög a program szerint, de akkor brulálisan fúj, a lapok elrepülnek mellőle. Általában a T9400-as procim 45 fokos normál AUTO hűtéssel. Manuallal lehalkítva, most 53 fokos internetezés közben. Nem ismerem az új i5-ösöket közelről, de azért ez egy kicsit (tényleg csak hangyányit) soknak tűnik..
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15918 üzenetére
Nem a típustól függ, hanem a CPU-tól. dv6, dv7, Envy17 és 14: Core i7-720QM-mel nincs 2 VGA, minden mással van. A Quadro proci nem az energiatakarékosságról szól.
Ezt tudom, lehet rosszul fejeztem ki magam. Nálam előfordulTouchpadra visszatérve nem a multitouch-al van gond (bár érdekes módon az Apple megoldotta, mind1) hanem az, h ha normálisan akarok kattintani akkor lemozdul az ikonról. Ha csinálsz egy jobb klikket is, akár egy ikonra onnan is elmozdul mert van érzékelő a kattintóban is. Mondjuk most gondolkodok el rajta, h az érintési felületet lehet állítani mondjuk a touchpad beállításainal. Ezt majd megnézem.
-
-
válasz
spyduck #15914 üzenetére
Na arra a 8740-re én is kíváncsi lennék...
A touchpad szerintem beállítás és driver kérdése. Ez a kétujjas rendszer nemigen jön be nekem se, de hát most ez a divat.
Még egy észrevétel: az Envy17-nél a FullHD UltraBright kijelző képe és feényereje nagyon ott van, fényévre van a sima, 1600x900-as modellétől.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15915 üzenetére
Elsőre én is meglepődtem, h egyikben van integrált VGA a másikban nincs. Külföldi fórumokon néztem még utána, mert eladáskor a vevő baromira meg volt lepődve (velem együtt), h ebben integrált VGA is van.
Amikor jöttek az Envy17-ek reménykedtem picit benne, h ott is lesz ilyen lehetőség. Hát persze -
válasz
n0_gAboR #15910 üzenetére
Pár dolog, amit figyelembe kell venni az Envy 14-eseknél (és másnál is):
- Core i7 quadro CPU-val az üzemidő jóval kevesebb lesz, mint i3 vagy i5-tel, és erősebben fog melegedni a gép:
1, a CPU jóval többet fogyaszt
2, i7 mellet nincs kis fogyasztású VGA, csak a HD5650, tehát nem tudod átkapcsolni az integráltra, ha nem kell a nagy 3D teljesítmény (ezért mindig sokat fogyaszt)
3, egy jó core i5 CPU nem biztos, hogy gyengébb, mint egy Core i7 quadro, sok alkalmazás esetébenSzerintem aki quadro CPU-val vesz gépet, annak ne legyen fontos a hosszú akkus üzemidő, és a hűvös burkolat.
Elég elb*szott konfig egy kis méretű, 14-es gépbe i7-720qm-et tenni, de ez csak magánvélemény. -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15913 üzenetére
A 8740w-ben HD5870 van FireGL-nek átnevezve GDDR5-el, a tesztek szerint nem melegszik át a burkolat bár még nem volt alkalmam kipróbálni. Remélem lesz rá alkalmam
Amúgy a melegedést leszámítva baromi jó gépnek tartom az Envy17-et. Érdekesnek találom azt is, h az Envy17-ben meg bírták normálisra csinálni a Touchpadot. Ez miért nem sikerült a 13, 14, 15 modellnél?szerk: "koppintás"
Apple MacBook Pro gyönge koppintása a pontos kifejezés
-
válasz
spyduck #15882 üzenetére
Melegszik, igen. Bár a koppintás szót én nem biztos, hogy használnám...
Melyik GDDR5-ös VGA-val szerelt gép nem melegszik? Van olyan? Tényleg kíváncsi vagyok, mert a 3D teljesítménye az Envy 17-nek brutális. Én egy napot toltam végig egy 17-esen játékkal, de külső billentyűvel és egérrel...
14-est ne használj, mert a szakértők szerint egy bóvli csak az egész. Biztos kapni Kínában is, 50 ezerért, HP felirat nélkül...
-
válasz
listván #15873 üzenetére
Nem akarok megint ebbe a vitába belemenni, de lenne miről vitatkoznunk. Elég komoly tapasztalat áll a hátam mögött, gondolom neked is.
Mivel már nagyon régen kiveséztük ezt a témát itt - és más topicban is - és igazából a business gépek rajongói soha nem látták be, hogy a kedvenceiknek is vannak hibáik, és hogy a konzumer gépek nem sz*rok, ahogyan te is mondtad (vagy valahogy így), nem akarom megint elkezdeni. Gondolom akkoriban még nem voltál érdekben ezzel kapcsolatban. Egyébként pont neked, aki felelősséggel tartozol a kijelentéseidért (elvileg, gondolom), nem lenne szabad így írnod a gyártó termékeiről. Nem hiszem, hogy díjaznák...
Apró adalék még, hogy sok fórumtárs (és a felhasználók nagyon nagy része), akiknek konzumer gépeik vannak, osztják a véleményemet.
Egyébként meg peace!, nem akarok vitatkozni, háborúzni, ezek már lefutott körök, tehát nem fogok belemenni mélyebben ebbe a témába.
-
válasz
peugeotmate #15871 üzenetére
Nem nézlek hülyének, segíteni próbálok. Volt már olyan, hogy a gyári drivercsomag feltelepítette a BT-t, és ott is volt minden kiszolgáló program, de nem volt a gépben mosul. Ezért kérdeztem.
Tehát mégegyszer, ha van a gépben BT, azt a windowsnak alapból fel kell ismernie, nekem soha nem kellett win7 alá drivert tennem a BT miatt. Ha nem ismeri fel, akkor lehet, hogy a modulod hibás, gondolom.
-
pumukli23
senior tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #15904 üzenetére
"Az egyetlen terület, amin az Envy 14 fejlesztésre szorul az a készenléti idő hossza. A laptop akkumulátor teszten az Envy 14 4 órát és 26 percet bírt, 20 perccel kevesebbet a kategóriaátlagnál. A 13”-os (7:48) és a 15”-os (7:54) MacBook Pro is hosszabb készenléti idővel rendelkezik. A HP bővíthető akkumulátort is kínál, ami megduplázhatja a készenléti időt, viszont plusz fél kilót ad a gép súlyához"
google
-
ivarg
tag
válasz
SeniorTilla #15852 üzenetére
Köszi a a segítséget ez már megvolt, de vagy vak vagyok vagy nem írják benne a hiba üzeneteket.
-
bAtt001
addikt
válasz
.Benett #15897 üzenetére
szia
ugyanezzel a berendezéssel rendelkezem mint te csak a fejhallgató egy sennheiser hd202-es. én nem tapasztaltam semmi halkságot. windows hangerő kb felén van és így bőven elég az a hangerő amit hallok. minden driver az alap előtelepített windowsal jött szóval még az sem lehet hogy én raktam volna fel mást és azért. -
cellpeti
nagyúr
amúgy, ha már szó van az Envy-kről, a 14" meddig bírja? 3-4 óra? Csak kiváncsiságból kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest