Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #14599 üzenetére
Azért nem válaszoltam, mert nincs kedvem veled veszekedni!
Maga a renew kategóriába beletartozik az, h javított. Akkor mi a fenéről beszélsz????Nem 1 olyan gép volt már nálam amin volt OS és vmi baja volt vagy full karcmentes, fóliás volt OS nélkül.
Az is beletartozik, h itthon vagy külföldön leszedik róla az OS-t. Mivel te csak a Pavilionok világában élsz és tudsz válogatni a gépek között és nem csomagra veszed meg őket nagy számban nem is várom, h megértsd
Csak tudod furcsa, h ezzel foglalkozol és ilyeneket írsz! Azt se tudtad nemrégiben, h maga az ASIS kategória megszűnt -
válasz
SeniorTilla #14566 üzenetére
Persze nem tudsz, mert nincs oprendszer nélkül eladott G62-es. Ami FreeDOS-os, az mind használt, javított gép. És azok nem érnek annyit, mint az új. Ez itt a lényeg.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
valaki használ ilyet: hp probook 4520s ? mik a benyomások?
a notebookreview oldalon van egy rövidke teszt róla amiben elég jó kritikát kapott. az ott tesztelt gépben integrált grafika van amit meg itt fent linkeltem ati radeon 530v 64 bites dedikált. ez a gpu mire elég, milyen játékokhoz? a nootebookcheck oldalon class 3 közepe tehát gyanitom hogy nem sok mindenre...
-
sti10p
senior tag
Szerintetek a Pro book vagy a Presscario sorozat az igényesebb?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Bobyjack #14586 üzenetére
Ez azért nem így működik! Azt rakják bele ami hozzá való.
(1) Hogy fogod eladni a jövőben?
(2) Ha másik szervizbe viszed a géped elküldenek a francba mivel nem az van a gépben ami gyárilag
(3) Sztem az a panel rossz és azért nem eredetit raktak bele mert elfelejtették megrendelni és "ami van éppen" alapon belerakták. Sajnos hallottam már ilyet de szervizet nem nevezném meg!Küldtem pü.-t!
-
Bobyjack
senior tag
Azért a HP-nál szervizeltetni sem álom:
1 hónapnyi várakozás után megjavították a szoruló tetejét a laptopomnak... Még jó hogy erősködtem, hogy nem szeretném ott hagyni a gépet míg megjön a cserealkatrész, márha csak 3 (!) napba fog csak telni (szervizes szerint). Egészen pontosan 29 napba telt. Kár hogy bunkózott velem a szervizes ezért, de megérte erősködni! (a tárgyaimat legalább volt min felvenni az egyetemen) Ahogy elvárható a végeredmény frankó, a cucc csukódása a régihez képest ég és föld. Természetesen azt már meg sem említem, hogy egy 8530p feliratú kijezőt tettek bele w-s helyett...
Inkább nem szívóztam.
ui.: A szervizes akitől átvettem a gépet, azért jó arc volt.
A kijelző képe sokkal világosabb, talán más panel van benne mint a régiben. Az egész nagyon szaturált és nincsenek olyan erős kontrasztjai mint az előzőnek. Nagyon triviális dolgon vettem ezt észre: a facebookon a kommentek világoskék színét nem lehet megkülönböztetni a fehér háttértől. Ezen lehet valamit segíteni? Kalibráltatni kell esetleg?
-
dunc
nagyúr
válasz
sysloser #14584 üzenetére
Hello nem értem miért szívatod magad...ha vista volt fent (gondolom jól ment,és volt rá normálisan driver) akkor miért xp ? És a kérdésem miért is nem win 7 ?
Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
Valószínű,hogy a VGA HD audio része,a vga Driverbe kéne lenni nillesztőnek,de nagyon valószínű,hogy xp alá nem lesz.hp g 7000 milyen pontosan ? (erre a típusra nyomtatókak dobál ki )
-
sysloser
csendes tag
Sziasztok!
2 napja szivok egy hp g 7000-essel. Vista home-ot toroltem, es egy xp profot tettem fel. Minden drivert levadasztam a netrol, de az audioval nem boldogulok. Eszkozkezeloben folyamatosan vmi sm buszvezerlot, meg modemet, meg audioeszkozt keres a hd buszon. Barmivel probalkozok, nem jön ossze. Kerestem alaplapra az everest infoja alapjan - chipset -, de sehogy sem jon ossze. Egy haverome a gep, telepito cd termeszetesen nincs hozza.... Nagyon megkoszonnem, ha valakinek lenne otlete mit csinaljak.Intel Crestline-GML GL960 chipset
Eszköz leírása (Windows) Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio
Eszköz leírása Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
-
Zalaymate
senior tag
Arról mi a véleményetek, hogy ha a gépemben (HP ProBook 4310s) a winyót lecserélném egy SSD-re akkor az akksi időt az nagyban megdobná?
Erről van valakinek valami véleménye, netalántán tapasztalata?
-
salieri.
őstag
sziasztok! adott egy hp 8510 p noti a problemam a kovetkezo. A dvd iroja Optiarc DVD RW AD-7560A ATA nem hajlando se cd se dvd de dvd rw megirni az ujrairhato lemezt le sem torli. Az olvasas es a masolas tokeletes vele. mi lehet a problema? legfrissebb firmeware van rajta!
-
spyduck
nagyúr
No, megvan a 8540p
Egyenlőre jól bírja a Lan party-t. Kár, hogy megyek dolgozni 6-ra, ha jól számolom van még majdnem 3 órám aludni -
pumukli23
senior tag
válasz
vietnam #14571 üzenetére
..vagy messzebb vagy a routertől mint a lakótársaid, valami bezavar, vagy túl sok wifi van a házban (ha társasház). Próbáld ki, hogy ha ide-oda sétálsz a gépeddel, változik-e a jel. Esetleg lehet változtatni a router helyzetén is.
Egyébként az 54 Mpbs inkább egy elvi határ, ezt kapásból le lehet felezni.. de szerintem ha már ötödét/hatodát eléred a szomszéd szobából, már überkirály vagy -
jorden06
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a SmartService átalakult? Úgy tudtam az a legjobb HP szerviz itthon, de most rákerestem az oldalukra, és ezen cím alatt csak egy Lenovo-kal foglalkozó céget találtam
-
koshmar
veterán
Első hozzászólásom a LOGOUT-on!! Ezaaazzzz!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalatok a következő notival kapcsolatban:
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=HP+Compaq+Presario+CQ61-420SH+(WD436EA)&mid=1&lkod=105&skod=3756Akinek ilyen laptop-ja, az legyen szíves írni róla egy pár sort a gépről.
Elsősorban érdekelne az üzemidő, melegedés, stb. ilyenek.
Bármilyen tapasztalat, észrevétel jöhet!Ilyen gépet szeretnék venni, szóval minden infó érdekel!!
-
norot
csendes tag
válasz
vietnam #14563 üzenetére
Valószínűleg a routered nem ismeri az újabb, gyorsabb wifi szabványokat (802.11g illetve 802.11n). Vagy ismeri, de van olyan másik kliens, ami nem, és emiatt nem tudja kihasználni a névleges sebességet a modernebb kliens sem.
"When both 802.11b and 802.11g clients are connected to an 802.11g router, the performance of the 802.11g clients can suffer. In the worst case, all 802.11g clients will slow down to have the same network speed as the 802.11b clients. More typically the 802.11g clients experience some degradation in performance, but they still perform noticeably faster than their 802.11b counterparts."
-
keythong
csendes tag
Hello !
Vettem egy laptopot zenéléshez. Win7-en megy a Soundforge 10, de sajnos úgy fest a helyzet, hogy nem tudok "belső hangokat" (pl.: a virtuális minimoogban kinyomkodott hangokat) felvenni vele. A Control Panel> Sounds> Recording Device opciókon belül nem találom a belső hangokat - egyedül a mikrofont ajánlja föl. Mi lehet itt a gond?
Előre is köszi! -
válasz
spyduck #14561 üzenetére
Eladni már nem lehet egy OEM oprendszert. Ha windows nélkül árulják, akkor Linuxot adnak vele, nekem is van pár linuxos gépem. FreeDOS-t nem tesz a HP a gépeire, csak ha le kell vennie róla a windowst. Ezt csak azért teszi, mert a gép már végfelhasználónak értékesítve lett és visszavették. Az egyszer végben eladott OEM oprendszert már nem szabad mégegyszer eladni, mert nem lesz jogtiszta.
Tudsz mutatni olyan G62-est Európában, ami windows nélkül van hirdetve, és új?
-
aram01
nagyúr
sziasztok
itt van ez a noti (HP Pavilion dv7-3190ec ) és sehol nem találok róla tesztet,leginkább a multimédiás,játékos része érdekelne.Lehet hogy én vagyok a b@lfasz azért nem lelek semmit hozzá,pedig már szénné gugliztam magamValaki megszánhatna egy linkel
-
vietnam
csendes tag
sziasztok!
volna egy kérdésem. wifin keresztül töltök és csak 1,2-1,5 Mb/s-el jön a letöltés..
ha kábellel nyomom rögtön felugrik 4-5 Mb/s-re. miért lehet ez??? a gép új...
üdv -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #14560 üzenetére
Itt világosan le is van írva a renew-ról, h éppen olyan gyakori a használt mint az ùj gép: [link]
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #14560 üzenetére
Ùgy látszik, h megint ùjat fogok neked mondani de amiket leírtál már elég régóta renew programnak tekinthető (használt/javított, illetve garban visszavett gép).
Az viszont más tészta, h te tudsz válogatni közülük.... Az se jelent semmit, h nincs rajta OS, valószínűleg külföldön így arùltàk vagy eladták róla. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
j0zsef #14557 üzenetére
Telepítsd fel a HWinfo nevű programot. Ez a gép bekacsolásától jelzi a hőmérsékleteket. Játsz vele és linkeld be a screenshotot. Abból minden ki fog derülni, mondjuk én azt gondolom, h ez egy alaplaphibás gép ami a renew tesztfázison átment. Sajnos előfordul az ilyen de a szervizben ha küldesz a hibáról egy részletes leírást kicserélik neked az alaplapot.
-
-
j0zsef
tag
Sziasztok!
Egy G62-120EG tulajdonosa vagyok lassan már két hete, és volt két túlmelegedésem. Mindkét alkalommal 3D alkalmazások (CS:S vagy WoW) futottak.
Ugye alapjáraton alacsony fordulatszámon járnak a ventik, és ha melegedés van felpörögnek, lehűtik amit kell, és beállnak valamilyen alapszintre.
Na ezen két alkalommal elfelejtettek felpörögni és lehűteni a dolgokat, a noti teljesen csendben volt amikor a kép elsötétült.A kérdésem az lenne hogy ez hiba-e, és lehet-e orvosolni, esetleg BIOS cserével vagy valamivel?
A gyári BIOS-ban semmit nem lehet állítani szinte. -
-
Pluto69
tag
válasz
SeniorTilla #14543 üzenetére
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni.
dv5-1190-es a gépem, ami eSATA kábellal csatlakozik egy mobilrack-hez. Egyszer csak nem látja a külső vinyot.
A hibalehetőségek le vannak szűkítve a gépre.
Csak azt nem tudom, hogy hardveres, vagy szoftveres.
Ha jol emlékszek az eszközkezelőbe csak akkor jelenik ha felismeri.?
A nem telepített eszközök előtte is megvoltak.
[link]A segítséget előre is köszönöm !
-
neopaszta
csendes tag
hello
Van egy ilyen gépem :dv6 2013
melléraktam a régi géphet h megnézzem miylen a külömbség a két gép képe között. a régi egy 6735s típusú ATi HD3200-as videókarival.És azt vettem észre hogy a pavilion képe noha világosabb a másiknál, de az egész képernyője, illetve a színei lilás árnyalatúak. És ez például fekete árnyalatú jeleneteknél igencsak rontja a handulatát a képnek. Eddig nem vettem észre rajta h lilásárnyalatú, de most már akármit csinálok rajta folyamatosan bassza a szemem a lila árnyalat és mostmár filmeknél is látom.
Ezeknél a gépeknél eleve ilyen a képernyő hatása vagy nálam lehet a gond?
-
MuKI666
tag
Üdv!
Nem olvastam nagyon utána, gyorsan bedobnám a kérdést, nincs kedvem sokat szöszölni vele.. tehát:
dv6 3070eh-val közlekedek, és az a para, hogy az f1-f12 gombok alapból az "fn"-es funkciókra reagálnak. én ezt nemszeretném, szeretném ha szépen használhatnám az Fjeimet... ha valaki megmondaná a varázsszót megköszönném.
tisztelet
-
-
MIFtIli
aktív tag
Hp 6910p akksiról, egy beépített 3g-s modemmel, vagy usb-s külső modemmel bírja tovább?
Illetve, jobb-e a térerő a beépített modemmel? -
Misi1979
őstag
válasz
vietnam #14537 üzenetére
Teljesen ellentmondasos velemenyek vannak ezzel kapcsolatban. Ami biztos, hogy a legjobb ugy tarolni az akkut, hogy minimum 80% toltes van rajta.
Az uj akku hasznalatakor nalam a gyakorlat azt mutatja, kb 3 ciklus kell ahhoz, hogy fel tudja venni a maximalis teljesitmenyet. De hivatalosan ezeket az akkukat nem kell formazni.
-
dunc
nagyúr
-
vietnam
csendes tag
sziasztok!
új laptopnál, az új aksival, hogyan kell bánni?? értem ezalatt, hogy fel kell tölteni 1szer, vagy csak bedugom, aztán ahogy esik...akkor lehúzom...??
illetve lesz e baja, ha mondjuk csak havonta 1szer használom?? mert ritkán kell és gondoltam inkább nélküle menjen a gép..később romlik....nem??köszike
üdv -
dunc
nagyúr
Srácok G62 es noti.
-
MiNiM
tag
játékra melyik envy 15-t ajánljátok? /4830, 1366x768/ /5830, 1920x1080/?? vgaból melyik jobb?
-
elbest
csendes tag
válasz
Misi1979 #14524 üzenetére
Igen Misi.
Nagyon úgy néz ki, mintha PDA-nak vagy telefonnak azonosítana.
Csak az explorerben történik ez. Firefoxban és Operában teljesen jó.
Az explorer 9 - nél csak az origó a rossz már.
Explorerrer beléptem ide :http://whatsmyuseragent.com/
Ezt adta ki: Your User Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0) -
Misi1979
őstag
válasz
elbest #14522 üzenetére
Firefox, chrome? Az origo, freemail es iwiw az user agent-bol is azonosithatja, mivel bongeszel. Ha firefoxnal es fennall ez a problema, szedj le egy user agent switcher nevu bovitmenyt.
Elso tippem az, hogy a hp belenyult a bongeszod user agent-jebe es ezek az oldalak ezert pda-kent azonositjak a geped.
aram01: fullhdre manapsag meg az integralt csodak is boven elegsegesek..jatekra a gpu is eleg, bar en a helyedben Envy-t vennek
-
aram01
nagyúr
sziasztok guruk
kinéztem egy notit: dv7-3190ec
leginkább játékra és full hd-ra kéne a cucc megvegyem? mi a véleményetek róla? -
elbest
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy új HP Pavilion DV7-3160 EH
laptopot. Win 7 (64bit) op rendszerrel. Benne az explorer 8-al.Az első pillanattól kezdve problémám van.
Ha beütöm az origót, akkor az m.origo.hu jön be. Ugyanez a helyzet az iwiw-vel és a freemail-lel. Csak ennél a három oldalnál van ez a probléma és csak az explorerrel.
Másik számítógépemen az explorerrel is teljesen jó. (8-as)Mintha be lenne "égetve", hogy ezeken a helyeken az m. (azaz a mobilos oldalra irányítson) Ha az origot beütve megjelenik az m.origó, akkor lehetőség van a jobb felső sarokban a "teljes origo"-ra kattintani. Ekkor bejön az aktiv.origo.hu oldal, de hiányosan. Nem minden kép jelenik meg. Ha egy cikket ki akarok nyitni, az már nem jelenik meg.
(A weblap nem található üzenetet kapom, ha tovább szeretnék lépni egy cikkre. Ha váltok a témák között, az még megjelenik, de szintén néhány kép nélkül. - itthon-sport-autó stb.)
Megpróbáltam már az origo IP címét beütve is. Akkor is az m.origo-ra ugrik.
Már próbáltam az ipconfig /flushdns parancsot, a biztonság fülön a zóna biztonságot alaphelyzetre állítását,netsh winsock reset-et.
Tehát ezek nem segítettek. Leszedtem az explorer 8-at, gondoltam újratelepítem....rájöttem, hogy ezt nem lehet, hisz csak leállítani lehet a működését, avagy újraaktíválni.
Írtam az origónak, de nem válaszoltak.
Letöltöttem az explorer 9 bétát, hátha megjavul a dolog. Nem javult. Pontosabban annyit változott, hogy az iwiw és a freemail már jó, de az origóval ugyanaz a helyzet.
Próbáltam még az explorer bővítmények nélküli futtatást is.
Továbbá próbáltam a "tiszta rendszer indítást".
Nem segítettek.Egy hónapja vettem a gépet. Ha valaki vett ilyet, vagy a közelébe tud jutni egy ilyen laptopnak....érdekelne, hogy van-e ez a jelenség nála és orvosolható-e.
-
MiNiM
tag
játékra melyik envy 15-t ajánljátok? /4830, 1366x768/ /5830, 1920x1080/?? vgaból melyik jobb?
-
spyduck
nagyúr
Holnap veszek magamnak egy Elitebook 8540p-t. Amint lesz időm írok róla tesztet
-
-Solt-
veterán
válasz
SeniorTilla #14512 üzenetére
Ok, így már világos!
Köszi a segítséget!
( Új aksi brutális... netezés, és durva proci használat mentes munka közben cirka 4.5 órát tud... )
-
salieri.
őstag
8510p re van valami ventillator szabalyozasi lehetoseg? a biosban levo opcio disableden van!
-
vietnam
csendes tag
Üdv Nektek! Ma vettem egy HP Paviliont. és az oldalán, a távirányító helyén ott van még a műanyag "betét". kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom én azt kiszedni. mert nyomkodom. feszegetem fel, le. de nem jön. nem szeretném széttörni!
ezért gondoltam Ti hátha tudjátok.
üdv
-
-
-
MiNiM
tag
sziasztok!
envy 15-höz jár távirányító? -
-Solt-
veterán
válasz
SeniorTilla #14507 üzenetére
Kivett állapotban nem tudom tölteni...
Most vettem új aksit. Leállt a töltés magától, most lemerítem a géppel, aztán megint feltöltöm...
Nem tudom nélkülözni napokig amíg kisül teljesen... :S
-
-
-Solt-
veterán
válasz
SeniorTilla #14445 üzenetére
Régi hsz, de most akkor hogy is van? Miképpen tudom lemeríteni az aksit a gépen kívül?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
SeniorTilla #14504 üzenetére
Ejnye, de komolytalan itt valaki...
-
-
3.Aragorn
addikt
válasz
SeniorTilla #14488 üzenetére
Köszi
-
Misi1979
őstag
Ha már tápolunk, van egy eladó 120w-os gyárim. 18.5V 6.5A, elitebook-ok szeretik, főleg.
Ha érdekel valakit, írjon pü-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged