- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
én mindig azt mondom, a követelményeidnek, elvárásaidnak feleljen meg. amit emlitettem 3millió ft, az tényleg a legeleje (innen indul 6-7-8.. stb m-ig). most nem magyarázkodni akarok, de pl teszem azt megveszed, ezt a 2000-es évjáratú wrx sti-t. ebből a pénzből tudsz venni egy ugyanilyen korú 740-es bmw-t vagy s500-as mercit (félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy jobb, csak, hogy az is "futná" belőle, és ezek már igencsak luxus gépek, tehát nem lowend-cheap kategória).
ezzel arra akartam mutatni, hogy igenis nem olcsó, sőt, inkább a nagyon drága kategóriába tartozik. (de nagyom sok tényező közre játszik... pl a futott km-t sem árt megtekinteni).ami stift-et illeti: haver vett egy új dachia-t nem tudom mennyiért (vmi ~2,5m ft). ha megnyerném az ötös főnyereményét, akkor sem vennék olyan autót (nem hogy ennyi pénzért, ilyen helyzetben... na mindegy), de neki egy új autó kellett, nem pedig másodkézből vmi, és arra volt neki elég az anyagi háttere.
szerintem egy kicsit felelőtlen kijelentés volt a nem vészes.
ui.: megint szarrá offoltuk a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Splitgate 2 - Ma este érkezik a teljes változat
- Okos Otthon / Smart Home
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged