- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
én mindig azt mondom, a követelményeidnek, elvárásaidnak feleljen meg. amit emlitettem 3millió ft, az tényleg a legeleje (innen indul 6-7-8.. stb m-ig). most nem magyarázkodni akarok, de pl teszem azt megveszed, ezt a 2000-es évjáratú wrx sti-t. ebből a pénzből tudsz venni egy ugyanilyen korú 740-es bmw-t vagy s500-as mercit (félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy jobb, csak, hogy az is "futná" belőle, és ezek már igencsak luxus gépek, tehát nem lowend-cheap kategória).
ezzel arra akartam mutatni, hogy igenis nem olcsó, sőt, inkább a nagyon drága kategóriába tartozik. (de nagyom sok tényező közre játszik... pl a futott km-t sem árt megtekinteni).ami stift-et illeti: haver vett egy új dachia-t nem tudom mennyiért (vmi ~2,5m ft). ha megnyerném az ötös főnyereményét, akkor sem vennék olyan autót (nem hogy ennyi pénzért, ilyen helyzetben... na mindegy), de neki egy új autó kellett, nem pedig másodkézből vmi, és arra volt neki elég az anyagi háttere.
szerintem egy kicsit felelőtlen kijelentés volt a nem vészes.
ui.: megint szarrá offoltuk a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest