Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van olyan online applikáció, ami csak Chromiummal működik. Pl. a legtöbb webes driver.
Szerintem próbáld ki a Vivaldit és a Brave-et. Nagyon nem Chrome.
Amúgy meg nem egyet használok.
Vivaldi – main
Brave – secondary
Edge – YouTube, mivel ehhez frissül leggyorsabban az AdBlock
Firefox – vannak olyan képek, amik csak ebből nyithatók meg külön új tabon, más böngészőknél nem jön fel az opció + take screenshot funkció (munkánál hasznos tud lenni)
Tor – néha jól jön a beépített VPN
Pale Moon Portable – korábbi main, de alkalmasint előkerülMindenhol százas nagyságrendű fülszám. Kivéve Torral, ugye.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sima K3 vagy K3 Pro? Mert az előbbi nem QMK/VIA-s.
"mi baj lehet"
Semmi.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
drkbli
tag
válasz Synthwave #43 üzenetére
No, onnan valamelyik repo linkelt egy "offline" Electron alapú programot, ami
18:04:51.585Fetching v3 definition failedDevice: Keychron K3 ProVid: 0x3434Pid: 0x0231
Úgy látszik, nem csak a régi probléma.
Elég biztató, hogy egy tanúsítványt se adakoztak a projektnek a gyártók, de hát open source, hardware, mi baj lehet -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Keychronhoz?
VIA. Már ha nem valami régi K szériás cuccod van. Kábelesen kell a szöszöléskor a gépre csatlakoztatni a billencset. Van online verziója is, de nekem a standalone jobban bevált.
Amúgy a két legjobb Chromium alapú böngésző szerintem a Vivaldi és a Brave.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
drkbli
tag
válasz Synthwave #41 üzenetére
No, engem ott elvesztettek.
Tudsz ajánlani valami nem Chrome/Edge szoftvert a konfiguráláshoz? Amit letöltettek velem alkalmazást, az úgy nézem, tényleg csak firmware frissítéshez való (mint kiderült, BT módban PgUp, PgDown, Home, End gombok nem egészen az elvárható módon működnek, de még erőt kell gyűjtenem a resethez, meg a """BIOS""" frissítéshez )
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem pl az. Legfeljebb arra tudnám használni, hogy legyen valami, ami a perifériás látómezőből folyatja a szememet, és elvonja a figyelmemet a képernyőről, pedig nem vagyok gyors- és gépíró, csak 7-8 ujj/70-80 WPM, amit az évek alatt magamra szedtem, pusztán azzal, hogy használtam a gépet. : >
Akinek kell, az megveszi az átvilágított kupakokkal érkező verziót (merthogy van) vagy vesz rá valami nem túl épületes 3rd party átvilágítós szettet, jó drágán ahhoz képest, amit a pénzéért kap (mivel sajnos ez a tulajdonság eléggé behatárolja az elérhető kupakminőséget, a kittingről már nem is beszélve). Esetleg más billentyűzetet néz. Vagy ugye light bar/egyéb alternatív megvilágítás, ami egyébként jobb a szemeknek.
Nem kell mindennek mindenkit kiszolgálnia.
--------------------------------------------------------------------------------------
(#38) drkbli: "regisztráció/bejelentkezés a driver telepítéséhez"
Az valóban gusztustalan volt, de ez már egy jó ideje nincs.
És ahogy HThomas is írta, Keychronnál az open source QMK firmware-rel teljesen mindegy, ha csődbe megy a cég (amit egyébként a belátható jövőben biztos nem fog megtenni).
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Subi77: A billentyűzetet nem azért veszed, hogy világítson. Arra ott van ezer megoldás.
Segítek, lámpa és társai. Vitatkozhatunk azon, hogy kinek van igaza, de a szemészek az én pártomat fogják majd. Arról nem is beszélve, hogy a világítást fogják első körben elhagyni a billentyűzet gyártók (főleg az RGB-t), amint még jobban elterjednek a vezeték nélküli megoldások. Illetve ha megnézed a tendenciát a Wooting már most is visszafogja a fényeket és az effekteket, amint átállítod a billentyűzetet game módba.
Hidd el jobban jársz a szobád egy frankó LED vagy egyéb hangulatvilágításával, aminek a fényerejét tudod szabályozni, mint hogy egy billentyűzettől várod el a világítást...drkbli: Láttam a Keychron hivatalos oldalának az eladási számait és ez csak a weboldalon keresztül leadott vásárlásokra vonatkozik. Nem kell attól félned, hogy csődbe mennek.
-
Subi77
csendes tag
"A LED teljesen felesleges a billentyűzetekbe."
Kinek felesleges? Nálam alap, hogy félhomályban is tökéletes használható maradjon... Értem, hogy a WASD-t megtalálod sötétben is vagy gyors- és gépírónő vagy és azért nem kell LED, de elég sok embernek hasznos (főleg, hogy viszonylag kevesen ismerik a csak az Alt Gr-el elérhető összes karakter helyét)...
[ Szerkesztve ]
-
drkbli
tag
ennél egyszerűbb és nagyszerűbb megoldás véleményünk szerint nincs is
Amíg működik a weboldal.
-
Mephike
őstag
válasz Neil Watts #1 üzenetére
A LED teljesen felesleges a billentyűzetekbe. Max a hangulatért felelősek.
A billentyűzetet nem azért veszed, hogy világítson. Arra ott van ezer megoldás.
A billentyűzetnek a fő feladata, hogy kényelmes legyen, jó legyen gépelésben (kattogjon, vagy néma legyen, mélyebb legyen a hangja vagy magasabb, stb, stb.), vagy játékban (HE switch). Ezen utóbbi elvárásokhoz a fénynek semmi köze, sőt az átvilágítós keycap csak ront ezen.
Ez a világítani a kell a billentyűzetnek minden áron, már csak hazánkban elvárás. Persze beleteszi a Keychron és a gyártók többsége is, de a keycapekből látszik, ahogy azt Te is láttad, hogy nem ez a fő cél.
Hidd el, ha ez nem működne, nem szeretnék a vevők, akkor nem csinálnák. Annyiban különbözik a külföldi piac a hazaitól, hogy ott már úgy vannak vele a vásárlók, hogy a jó billentyűzet fontos eleme a normális falvastagságú nem fényáteresztő PBT keycap. Ha pedig látni akarja a feliratot vesz valami frankó (akár csili-vili led) világítást a szobájába, ami célzottan a normális látásért felelős. Ennyi.
De mondhatnám a Wootingot is, északi led, fényáteresztő keycap, világít, ahogy a gamerek szeretik. Aztán jönnek a "Hogyan javítsunk a Wooting billentyűzetünk minőségén?" videók, és az első, hogy keycapet cserél mindenki rajta, és hidd el nem csak az az egy videós cselekszik így. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz hohohohóó... #32 üzenetére
7. Profit.
-
hohohohóó...
tag
1.Thinkpad kijelző feletti kis lámpa, hogy lásd a billentyűzetet
2.billentyűzetet egységesen átvilágító egyszínű háttérvilágítás
3.billenytyűket egyenként átvilágító ledek
4.billenytyűket egyenként változtatható színnel átvilágító ledek, hogy gyorsan átlásd mikor melyiket kell használni a különböző programoknál
5.RGB csilvili, kupakok alattkivilágító karácsonyfa mert az nagyon menő
6.Hülye paraszt tanulj meg vakon gépelni, minek legyen még a billentyű is átvilágítva, nem igaz, hogy még erre sem vagy képes, így elrondítanád a menő, igényesen villódzó hangulatviágítást... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezért szeretjük a Qwertykeyst. Fullos, hobbista minőség elérhető áron, és sok klavijába egyáltalán nem rak LED-eket, megelőzve ezzel bármilyen problémát.
-
HThomas
őstag
A válasz szerintem egyszerű:
- a laptopoknál manapság megcsinálják a normális világítást, ezzel nem szokott probléma lenni
- az asztali billentyűzetek egy része is elérhető átvilágítós kupakokkal, jó esetben ennek a vásárló utánanéz, esetleg kipróbálja vásárlás előtt (vagy ha nem, akkor utólag panaszkodik a fórumban...)
- a gamer billentyűzeteknél kell az RGB mert az menő
- komolyabb mechanikus billentyűzeteknél a pbt kupak nem átvilágítós, mert jelenleg nem tudják értelmes áron, jó minőségben megcsinálniAz alsó két pont miatt van a piacon sok mechanikus billentyűzet, aminél nincs átvilágítás, de van RGB. Ha ez zavar, akkor lehet rá venni átvilágítós ABS kupakokat és a probléma megoldva. A kapcsolók tájolásáról lehetne még beszélni, de jó esetben aki már külön kupakokat vásárol az ezzel már képben van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Pl. szerintem lehet közlekedni biciklivel lépcsőn lefelé, gyorsan is."
Szerintem is lehet.
"Továbbra is azon kellene ellamentálni, hogy MINEK csinálnak világítós billt? És nem, nem a színes fényekért. Többnyire nem is színes, pl. a notikban. Mégis vannak, sőt terjed."
Én megválaszolom neked (de nem noteszokról beszéltünk, hanem asztali klaviatúrákról):
1) Nagyon nem mindenki tud vakon gépelni, és ha nem optimálisak a fényviszonyok, ott segít.
2) Csillogó diszkógömb gaymer hype. Ez is masszívan benne van."és le nem von semmit."
Ez nettó nem igaz. A kupakminőséget erősen behatárolja a fényáteresztés. Wirelessnél meg zabálja az akkut.
Én csak azt nem értem, hogy ha tudsz vakon gépelni, akkor minek kell nézni a billentyűzetet használat közben. Nyilván nem arról beszélek, hogy épp gyönyörködsz benne.
A világnézetem párját ritkítóan nyitott, csak jelen esetben a logikát nem látom; a vakon gépelés előnye a sebesség mellett, hogy egyáltalán nem nézem a gombokat, miközben püfölöm őket.
-
sb
veterán
válasz Synthwave #24 üzenetére
Most ez olyan, hogy te így csinálod... más meg máshogy. Én is tudok ilyeneket mondani, meg más is. Pl. szerintem lehet közlekedni biciklivel lépcsőn lefelé, gyorsan is. Akkor meg minek csinálnak rámpákat? (sőt, ugrani is lehet vele, felesleges a padkák kisimítása is. Mások szerint hülyeség minden 200LE alatti autó, merminek? Nem megy. Tolni? Van akinek meg pont elég a bölcsiig elvinni a gyereket 70LE is. Hülye világ van... vagy inkább tök mások a 'zigények. Egy rakás dolgot fel tudnék sorolni amit én soha nem használnék, soha nem vennék meg, másnak mégis ajánlani tudnám ha épp arra van szüksége a megfelelő célok miatt.
Továbbra is azon kellene ellamentálni, hogy MINEK csinálnak világítós billt? És nem, nem a színes fényekért. Többnyire nem is színes, pl. a notikban. Mégis vannak, sőt terjed.
Még random gondolatok:
- Notinál mint mondtam nem világítja meg a képernyő sokszor.
- Nálam pl. volt hogy asztalnál sem, mert kihúzható billtartón volt a fiók és az asztal árnyékolt annyit.
- Nem mindig ülök sötétben de nagy fény nincs, ha van az nem szoba szintű, simán lehet, hogy épp oda semmit nem világít (billtartóra pl. főleg).
stb, stb, stb...
- szerk: Jah, még egy igazán apróság, de fontos lehet: fehér bill nagyon kis ambiens fényben is látható, ellenben a feketével ami meg rohadtul nem a fenti, nagyon minimális fényviszonyokban. Ez biztos rásegített a dologra...
-szerk2: Majd jönnek mindjárt a plazma/oled/filmtopicból és jól meg**** mondják, hogy nyári napfényben is atomsötét szobában kell HDR kijelzőt nézni, különben szart látsz, nem minőségi képet. (Goto hsz eleje... kinek mi a világnézete és a másikét el sem tudja képzelni... )Én is 30 éve legalább nyomkodok PC-t és biztosan 0.00-nál többször volt, hogy jól jött a világítás. Lehet, hogy 95%-ban meg nem kellett? Simán lehet... ebből 25 évig nem is létezett kb. a funkció. Ettől mégis pluszt ad és le nem von semmit. Akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Vakon gépelek de azért azt sem árt tudni hol van épp a billentyűzet ha leveszed róla a kezed,"
Előtted. Ha olyan sötét van, hogy a billentyűzet sziluettjét sem látod, akkor a monitorod sem megy. Egyébként ha csak a moncsi fénye aktív a szobában, már alapból is folyik a szem. Nem egészséges, és ahol lehet, kerülendő.
30 éve PC user, az elmúlt minimum 15, de inkább 20 évben napi legalább 10-14 órát ülök gép előtt a hét hét napján, éjjel, nappal, világosban, sötétben, magas fényerejű monitorral, alacsony fényerejű monitorral, de még soha nem éreztem szükségét, hogy világítson a billentyűzet, és vakon tapogatózni sem szoktam.
Ha vakon gépelés mellett azt mondod, hogy szereted nézni a színes fényeket, mert tetszenek (tehát nem arra kellenek, hogy ténylegesen lásd a karaktereket, mikor lefelé nézve pötyögsz), azt elfogadom, mint legit indokot.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HThomas
őstag
Egyébként most indult a Keychron Q6 HE, ha valakinek 100% kéne játékra... ISO mondjuk még nincs belőle, ha jól látom.
-
HThomas
őstag
Notebooknál én is használtam néha a világítást (bár az igazi a régi Thinkpadek Thinklightja volt ), de desktopon eszembe se jutna. Utálok teljes sötétségben ülni a gép előtt. Egy sötétebb játéknál vagy filmnél még akár, na de folyamatosan úgy dolgozni az szerintem szörnyű. Nálam dimmelhető a szobavilágítás és az megoldja a problémát. De ezzel együtt persze érthető az igény a normális háttérvilágítás iránt. A dudorokat meg szerintem megtanulja hamar használni az ember, ha egyébként vakon gépel...
-
sb
veterán
Nade dudort keresni is kényelmetlenebb mint lenézni egy pillanatra.
Meg továbbvihető, hiszen dudor nélkül is ki tudom tapogatni pár mp alatt hol is van a széle.De akkor még mindig ott tartunk, hogy minek világít.
Azt mondjuk meg tudom erősíteni, hogy nem 100%-os vakon kezeléskor sokkal többször hasznos, pl. a kevesebbet használt és emiatt nem arra ráállt kezemmel a notin többször hasznos mint a rákötött/PC-n használt billentyűzetemen. Ott is vakon megy az írás, de más billeknél többet kell esetleg korrigálni. Meg magában sem haszontalan egy kis fény. De pl. noti ölben is pont nem világítja meg a billeket.Szerk: A Keychron V6 Max-ból van HU ISO, vállalható átvilágítós kupakszettel.
Húú, köszi! Elkerülte a figyelmem. -
HThomas
őstag
Vakon gépelek de azért azt sem árt tudni hol van épp a billentyűzet ha leveszed róla a kezed, stb. Ilyesmikre jó ha van világítás.
Az ilyesmire jó a kis dudor vagy bemélyedés a billentyűkön (f, j, numpad 5, esetleg a felfelé nyíl).
Szerk: A Keychron V6 Max-ból van HU ISO, vállalható átvilágítós kupakszettel.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Vakon gépelek de azért azt sem árt tudni hol van épp a billentyűzet ha leveszed róla a kezed, stb. Ilyesmikre jó ha van világítás. De fordítsuk meg: ha bármilyen okból nem látod és kell akkor arra való, nem? Ha nem és egyetlen esetben sincs rá szükség, akkor milyen célból létezik?
Azért kissé vicces mikor a világítás feleslegességére olyan érvek jönnek, hogy:
1. világosban használom,
2. más megvilágítja: monitor, asztali lámpa, stb...
Folytathatnánk a sort olyasmikkel, hogy:
3. Épp fényképeket hívok elő a billentyűzet mellett ezért szar ha világít.
4. Tigrisekkel foglalkozom, a fényre felébrednek és megesznek.Kb. ennyire valid a többi is. Ha nincs szükség rá akkor nyilván nem kell világítás. Ha kell akkor meg lehetne normális.
De nem ezért tévedtem be ide. Nulla mechanikusom volt még, de felmerült, hogy egyet megnéznék, nagyon rövid keresgélés után a márka szimpatikusnak tűnik. Teljesen kommersz felépítésben a V6 100% pl. Ilyesmiben más ajánlat esetleg? (Játék nincs, munka van. Magyarra tényleg cserélhetők a kupakok? Valami rémlik a nagy billes cikkből, hogy nem triviális, de nem tudom a részleteket. )
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #17 üzenetére
Gondolom, a fehér az egy Lemokey P1 HE QMK.
Fentebbi polcról still Meletrix vagy Sunder.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #16 üzenetére
És akkor angolul menne a kákán is csomót?
--------------------------------------------------------
(#15) realme: És ez mi? Mert nulla tipikus ismertetőjegy hiányában ránézésre csak annyi jön le, hogy valami generic 75 százalékos.
Egyébként ha költségesebb HE, akkor Meletrix BOOG75. Szerintem.
Vagy esetleg Sunder E70 HE.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
A címbe „klaviatúrát” kellett volna írni, hogy egyetlen magyar szó se maradjon.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
realme
junior tag
Értem én gyerekek de azért ez mégis más kategória, tudom az ára sem ugyanaz.
RYZEN7 7800X3D-GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE-CORSAIR DOMINATOR 2X16 6000Mhz-Sapphire 7800XT, Ajazz AK820PRO.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Neil Watts #1 üzenetére
Pedig egyszerű. Alapvetően billentyűzeteket gyártanak, nem diszkógömböket. De lásd poszt utolsó mondata.
--------------------------------------------------------
(#4) realme: Akiknek ezt szánták, azok 99,8 százalékban legfeljebb menükben való lépkedésre használják a kurzornyilakat. Továbbra is eSport, és azon belül is leginkább kompetitív FPS-ek a megcélzott terület.
Ahogy az átvilágítás is felesleges, csak kupakminőséget rontó tényező, de egyébként meg lehet venni fényáteresztő kupakokkal is.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ilor14
tag
Játékoknál szerintem pont nem zavar senkit, mert én nem láttam még olyan embert aki ne a WASD-vel mozogna (persze vannak kivételek, azoknak valóban nem való a billentyűzet), a Page up, Page down, home, end és a del elhelyezkedése egy picit valóban szokni való (a jobb felső sarokban lévő világítás típus módosítás gomb miatt), ha dolgozni szeretnél vele, de amúgy játékban tökéletes.
Még augusztus végén fizettem elő rá kickstarteren, rohadt sokat kellett rá várni, de szerintem megérte Ennyi pénzért nem nagyon van Hall Effektes, vezetéknélküli billentyűzet.
2 laptophoz csatlakoztatom Bluetooth-on keresztül, meg a gamer PC-hez a dongle-val és eddig nem találkoztam vele semmi zavaró dologgal, akkumulátora kellően sokáig bírja világítással és anélkül is.Többiek írtál a világításhoz, hogy szar az, hogy nem átlátszó a kupak, nekem nem probléma, sötétben nem szeretek sem dolgozni, sem játszani, így mindig van valamilyen hangulatvilágításom itthon.
-
hajbel
addikt
Az ok, mondjuk nekem a K4-et jobban megérte kínából rendelni (norvég kiosztású akciós), majd külön venni hozzá magyar kupakot. 15K-t spóroltam így, de persze ez egy egyedi eset és a világért sem akarom a magyar kisvállalkozókat megkárosítani.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Csandi
őstag
Mondjuk mivel a nyilakat senki nem használja kb. hanem WASD ezért ez irreleváns információ, főleg, hogy ennyi erővel a WASD-nál is mellé lehet ütni mégis ha akkora probléma lenne nem azt használná kb. mindenki.
Szépnek szép de ez szubjektív, van belőle nem fás is ha az jobban tetszik, átlátszó kupak miért is kéne, és kategóriájában pedig olcsó, nézz meg egy Wootingot pl. ami az industry standard legjobb gamer bill.
[ Szerkesztve ]
-
realme
junior tag
Gamer billentyűzetnek pont nem jó mert a le fel oldalra billentyűk egybefolynak a többi billentyűvel így könnyű melléütni, viszont a mágneskapcsoló pont a játékosoknak kedvezne, csúnya és nem is átlátszó a kupak és még drága is.
RYZEN7 7800X3D-GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE-CORSAIR DOMINATOR 2X16 6000Mhz-Sapphire 7800XT, Ajazz AK820PRO.
-
hajbel
addikt
Ez nagyon jól fest egy hasonló ház mellett, mint pl. a Fractal North. Kár, hogy nekem, munkámból kifolyólag 96%+ kell, olyan kivitelben pedig nincs fabetétes.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
veterán
Nem ertem a Keychront mostmar evek ota a ledek kapcsan. A 20k-s Satechi W1-em is meg tudja azt ugrani, hogy feheren vilagitson ejszaka, vagy akar egesz nap a betuknel. Erre ezekbe meg beleraknak south facing ledeket, nem fenyatereszto kupakszettel, ergo max hangulatvilagitasnak jo. OK, lehet mondani, hogy ne nezze az ember a billentyuzetet, de akkor meg minek a led?
Nem ertem en ezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla