Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
nem vagyok benne biztos, hogy pontosan megértetted, amit mondani akartam, tehát:
- "..még szerencse hogy cpu magok nem a szélén vannak.. " - ez pont bukó, még a kupakkal se igazán (c2d/q esetében szinte abszolút nem) érintkeznek, a magoktól akkor nagyon messze állnak azok a hp-k. vagyis kevésbé tudnak "besegiteni" a hőelvezetésében..
- az s1283-mal nem volt semmi baj (sőt, toltak ki belőle fekete változatot is - dark knight- gondolom nem hiába), ez a hűtő érte be a 4hp-s nagytesót, amivel a gondok voltak. az s1283 szvsz mai napig az egyik legjobb ár/teljesitmény arányú hűtő.
szóval én csak azt akarom mondani, hogy megnézném ezt a hűtőt, hogy teljesit a két szélső hp nélkül (igen, csak 3hp-pal). sztem nem lenne sokkal rosszabb az eredmény.. ezzel válaszolva arra az állitásodra, hogy nincs jelentősége az érintkezésnek.
(még akár azt is megkockáztatom, hogy jobb elosztásban, 4csővel jobban hűtene ez az alpenföhn cooler
)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest