- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
5@$
aktív tag
válasz
Gergo_pet #2153 üzenetére
Szia!
Remélem elhiszed , ha már igy lehurrogtad a kedves fórumtársat, hogy ha csinálok egy ugyan olyan weboldalt, és ráteszem az adott boltok illetve cégek linkjeit, meg képecskéit, attól még akár énis és akárki más is lehet akkora suttyó paraszt, hogy minden normálisan jogszabályoknak megfelelőnek tünik, és a büdös életbe nem látod többet a gépedet...
Gondolkozz mielőtt bármit is leirsz szerintem....
amugy természetesen igaz is lehet a dolog, csak jogos szerintem a kételkedés, mivel manapság igen sok a hazug csaló ember... nem hiszem hogy te nyugodtan odaadnád némi utánnajárás és kérdezősködés nélkül a saját vasad....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged