-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
hzsolee #86831 üzenetére
Bocs, ez előző kérdésem félre ment, nem személy szerint hozzád akartam címezni, hanem mindenkihez !
Az esetedben látok a panelon egy kicsi mikrokontrollert, a nagyobb vezérlő IC is gondolom, hasonló lehet, fogalmam sincsen a szabályozásáról, legalább is kapcsolási rajz kellene hozzá, de mindenképpen egy fotó a panel forrasztási oldaláról is, mi mivel van össze kötve, anélkül végképp nehéz bármit is mondani !
Ez az egy panel az egész inverter, vagy van ezen kívül még valami teljesítmény panel ?
Soványlom azt a kicsi trafót főtrafónak, ami van ezen a panelon, no persze most nem ez okozza a gondodat s keveslem a FETek számát is ezen a panelon, legalább 6db kellene legyen, plusz nagy teljesítményű diódák.
Ha ezt a csökkent feszültséget stabilan hozza, tartja, akkor a visszacsatoló hálózatban gondolnék valami alkatrész hibát.
Nem értem, hogy miért nem volt fordított polaritás elleni védelme, mondjuk egy reverz teljesítmény dióda a biztosítékok után, akkor csak a biztosítékok sülnek ki, de nem károsodik semmi.
A FETek próbáját sem teljesen értem, hogyan végezted, a reverz védő diódán kívül én nem sok mindent tudok kimérni rajta, de lehet én nem tudom jól.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- EAFC 26
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest