- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
válasz basaharc502 #84100 üzenetére
ez mennyi idő alatt?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
F-ECT$
titán
válasz basaharc502 #83860 üzenetére
Pont az ilyenek miatt találták ki a Wildot (meg a profit növelés miatt), ott minden beteg dolog megtörténhet. Mondjuk még így is kap néha balance patchet a játékmód, de nekem pont azért nem tetszik, mert ilyen nem túl fair események nem ritkák ott.
Dive ever, work never.
-
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #82639 üzenetére
Elkelt
-
Doom
aktív tag
válasz basaharc502 #81865 üzenetére
Nekem is van, küldtem requestet. Maramon #21563
-
lm83
őstag
válasz basaharc502 #81818 üzenetére
Lesz holnap, vagy jövő hét szerdán brawl kezdetével
Kell üres kveszt slot is. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz basaharc502 #81741 üzenetére
Én elvertem a kiegre a nagyját, arénázgatás mellett nehezen gyűlik sajnos. De ennyi packot szerintem gvg óta nem nyitottam kiegből, mint a mostaniból. És még így is hiányzik sok minden.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
thomeef
őstag
válasz basaharc502 #81382 üzenetére
Ismerős, netezz közbe, én azt szoktam
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
KISDUCK
addikt
válasz basaharc502 #81174 üzenetére
Február végén velem is eljátszotta ezt. Privátban írtam neki, hogy hát be kéne fejezni a cserét, akkor mondta hogy neki nincs küldije és hát félre olvasta a cserés kiírásomat és ígéretet tett, hogy felírja és majd szól ha lesz. Akkor nem akartam még beírni ide a topikba a helyzetről, mert hát régen is előfordult félreértés. Akkor néhány embernek írtam privátot aki 80g-t hirdetett, hogy legyen óvatos. De az említett fórumtárs tényleg nagyon furcsán viselkedett. Még lógott a küldivel amikor 80g nyereményjátékot hirdetett, amire rákérdeztem és azt válaszolta, hogy hát azt a haverja accountjáról intézte. Később még az egyik fórumtárs csere hirdetésére azt válaszolta hogy küldjön neki btag-t, hát nem volt túl bizalomgerjesztő. 2 hete írt, hogy jelezzek neki, ha kell még mert lett 80g-s küldije. Amit akkor pótolt is, de az is furcsa volt hogy a btagemet nem ismert fel szóval...
Akkor úgy voltam vele, hogy csak félreértés volt és pótolva lett, de hát akkor ez nem egyedi eset volt. -
rocket
nagyúr
válasz basaharc502 #81174 üzenetére
Aki egy topicba beirt 80g cserere ajanlkozik privateban/ingame az kezdjen, igy lehet kikerulni az ilyen lehuzasokat, persze az is kamuzhat aki beirja topicba, hogy 80g csere, de az a permabant kockaztatja PH-n.
Szerencsere itt nem gyakori ez, ez volt a masodik ha jol remlik, olyan elofodult mar, hogy uj userek felreertettek a csere lenyeget, de kesobb potoltak az elmaradt 80g-t.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #81172 üzenetére
Koren#2453 tipikus 80 g vadász...ráadásul a bunkó fajtából...nem ezen a 80 goldon múlik a világ sorsa bárkivel lejátszom csere nélkül is csak mondja...de ez a szerencsétlen el is tűnt egyből a meccs után szóval ha ajánlkozik akkor hajtsátok el melegebb éghajlatra...
Ahogy nézem Linde néven futott itt a fórumon, de innen is kivágták...biztos becsületes figura lehet a való életben is....[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz basaharc502 #81128 üzenetére
A pszichologiai ketrec..azert jatszok, h ne kelljen ra kolteni, pedig semmi kedvem. Remelem eljon az a pont amikor vegre torvenyileg lesz az ilyen szabalyozva, mint a szerencsejateknal is, hogy igen a fuggoseg problema. Ezt most nem direktben neked, csak en is ugyanezt csinaltam es nehez volt nem belepni. Es sokadik vagy aki ezt leirod, ugyh tok altalanos problema lehet.
-
lm83
őstag
válasz basaharc502 #81125 üzenetére
Az igen...
Ez mennyi majdnem egy év? Összes tavalyi kiegészítő? Vagy csak az utolsó kettő? -
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #80725 üzenetére
Elkelt.
-
ShadeHun
kezdő
válasz basaharc502 #80725 üzenetére
Küldtem friend requestet.
-
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #80544 üzenetére
Elkelt!
-
fogtunder
nagyúr
válasz basaharc502 #80227 üzenetére
Bárkivel beszélek ez van, mindenki rohadtul unja már, a sztrímerek is mennek el folyamatosan és a Team 5-on sem látszik, hogy gyökeresen más irányba akarnák vinni a játékot, kvázi ugyanazok a játékmódok vannak béta óta. A csapat fele lelépett, szerintem ez már a hattyúdal, nem látom, hogy menne innen felfelé. Kár, mert volt benne potenciál, de sose bírták kihasználni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
rocket
nagyúr
válasz basaharc502 #79646 üzenetére
Biztos?
Pity timer szerint "worst case" 10. es 49. packbol kellett volna kapjal Legendaryt.
-
basaharc502
aktív tag
válasz basaharc502 #79537 üzenetére
Elkelt
-
micafighter
nagyúr
válasz basaharc502 #71767 üzenetére
Windowed módban kell játszani és megy nagyjából jól, ha full screenre váltom nekem is akad.
(#71771) KISDUCK szvsz se pyros se LK must-have. Most LK nagyon jó, pár hét mulva lassulni fog a meta és akkor kicsit gyengül majd de szerintem játszható marad meg erős, de nem must-have egy deckbe se. Pyros-t én biztos nem kraftolnám, csak elemental mage-be használható, és szerintem ott se nélkülözhetetlen. Control meccsben nagyon jó value, de ne feledjük hogy a manát mindig ki kell érte fizetni ezért lassú, szóval ha lassulni fog a meta, szerintem lehet hogy nem is fog beférni a deckbe.
Mondjuk az LK az most jó craftnak tünik hosszú távon is, mert sok deckbe befér.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
+1 Nagyon rég nem játszok már rendszeresen, viszont kiegekkor mindig vissza-vissza nézek egy pár meccsre és régen ilyen nem volt. Most meg frapsal néztem, ha történik valami, konstans droppol az fps ilyen 5-10-re, baromi idegesítő. (Legfrissebb win10, 4magos proc, gtx 1050)
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem is csinálja, de ha bezárod háttérben a b.netet, az kicsit segít.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
skitzoo
senior tag
Vedd fel maxra a grafikát. Nekem megoldotta.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
KISDUCK
addikt
válasz basaharc502 #71743 üzenetére
Szép nyitás és nem is gyenge lapok.
-
F-ECT$
titán
válasz basaharc502 #67909 üzenetére
Tier 1-2 körüli a deck, de rohadt uncsi. Szóval rank 5-től (vagy ha nem szempont a ladder) okés, de ha haladni kell, akkor válassz mást.
Dive ever, work never.
-
Genji
őstag
válasz basaharc502 #67909 üzenetére
T1 deck, lehet vele nyerni.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Mister_X
nagyúr
válasz basaharc502 #67544 üzenetére
Trumpnak volt egy jóféle C'Thun priestje, még Gadgetzan előtt. Most lehet színesíteni a decket. Én például most C'Thun quest warriort próbálgatok, élvezem vele a játékot, csak amikor bejön a quest rogue-nak a dream (T4 quest) vagy jön egy quest mage, na az lelombozza a kedvem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tomazin
veterán
válasz basaharc502 #67544 üzenetére
Az oromod addig tart amig nem talalkozol pirate warival vagy beast-face hunterrel.
Jah es csak akkor gyartsd le az ikreket, ha nagyon felesleges az az 1,6k dust.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
zsuha
aktív tag
válasz basaharc502 #57260 üzenetére
Lehet visual bug volt, csak 1x kaptad meg, de 2x láttad a kártyát. A dust üvegcse meg csak más kártyák miatt villogott. Rá kellett vna nézni miket disenchantelne.
Írj a supportnak h mi történt, hátha. Lehet már többen panaszkodtak nekik ilyen bug miatt és visszaadják a kártyát. -
tomazin
veterán
Nem ez lenne az elso ilyen visual bug. Kellene amugy? Ha igen, meg esetleg supporttal megprobalkozhatsz, bar nem sok eselyt latok ra.
-
rocket
nagyúr
1x kapod meg a garantalt Legendaryt.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz basaharc502 #52097 üzenetére
mind a kettőbe vannak értelmes lapok amik alapok, igazából deck függő hogy milyen deckel játszol. pl a Revenge a BRM be most elég jó lap a warriorba a sok aggro miatt, én is arra gyüjtök többek között
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
zsuha
aktív tag
válasz basaharc502 #52097 üzenetére
Szerintem a LOE jobb lapokat tartalmaz (a mostani metához főleg), így én azt venném.
Egyébként, a BRM is elég jó, így arra is érdemes rászánni, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hálózati / IP kamera
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla