- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen asztali médialejátszót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
Végre sikerült a tízezer győzelem. Az utolsó ~két hónapban már csak ezért kínoztam a játékot, most végre jó sokáig nem kell majd játszanom, amúgy is egyre nagyobb a fiesta, az új lapok meg egyre inkább csak ezt adják, talán a következő rotánál majd visszanézek, de most nyugodtan letörölhetem a játékot.
A játékot kicsit több, mint két éve kezdtem (3. szezon - 2014. június) és naxxramas után sikerült előszőr r10 alá menni a klasszikus t1 webspinner, t2 creeper, t3 coin houndmaster midhunterrel. 2015. februárjában voltam előszőr r5, azóta meg már meglett mind a kilenc golden hős, legend is voltam már néhányszor, és ezzel az utolsó kitűzött cél is teljesült, jó lesz végre pihenni egy kicsit
Jó lapjárást mindenkinek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest