- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Miért adják fel az emberek ilyen könnyen?
Van 20+ HP-ja meg vagy 6 lap a kezébe..
Nekem a Boardon volt 1 farkas, egy keselyű meg egy 3/3as medve..nem hinném hogy ez olyan brutális board controlnak számítana..
Mindenesetre legalább meglett a 2manás minionos küldi...ezzel együtt igazán javíthatnák már a napiquest bugot mert 5ből talán 1szer kapok 60goldos küldit..oxox Engem is csak addig érdekelt míg néhány meccs alatt mentek egy szintet..mittomén talán LV23 körülig..szeretem ha fejlődnek, de már olyan lassú 25 felett is hogy hihetetlen. Nah nem mintha számítana, úgy sem ad semmit, csak megjegyeztem
-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish #5198 üzenetére
engem a "hos huzogatas" nem erdekel, megcsinalom a napi questet, es altalaban a priestel jatszogatok. probalok aranyat gyujteni.
Tegnap laddereztem is kicsit (gondoltam konnyebben nyerek, szerzek aranyat...jol gondoltamlvl 16-ig talan egyszer buktam, akkor is valami hiheteten sz.r leosztast kaptam. lvl16-ba jutaskor megint osszefutottam egy 3legendes deckel, elvertem, de kemeny volt, nem is folytattam.)
Meg mindig van lvl 20alatti karakterem vagy ketto, de a a pap warlock is mar lvl34.
szerintem pofasak a gold lapok. -
oxox
addikt
thanks all...azt a linket majd otthon megvizslatom (eross a felsobb hatalom....IT kollega). hat nekem az 1000 azert kicsit arebb van, de kozelitek (mondjuk en csak akkor jatszok gep ellen, ha nagyon keves kell a szintlepeshez, es mar nincs 8-10percem/kedvem egy partyra. A gepet meg kb 3-4perc alatt lerendezem ugy is, hogy huzom az idot, hogy minel tobb xp-t adjon....megha lenne valami nehezebb ai, vagy jarna erte valami, de ez igy tenyleg 0 kihivas.
-
-
oxox
addikt
csak 100win utan ad a rendszer extra goldot, ill. all lvl10 utan?
200-nal vartam mint a messiast, 300-nal biztam benne, de semmi....gondolom 400-nal sem lesz. -
válasz
Sirandrish #5188 üzenetére
Ja, ott szerintem már nagyon morci voltam a rossz draftok miatt, és nem volt kedvem kommentelni.
-
whitezo88
nagyúr
draftoltam egy elég harmat Druidot, 2-2, de a második win olyan, hogy a pap kb első játéka lehetett. kétszer is silencelt képesség nélküli lényt, a sebzős minionja mellett magába tolta a healt, meg az óriását inkább felszúrta az ironbarkra, pedig healelve túlélte volna. na mindegy, legalább nem annyra vészes a végs helyezés majd, mert 3 win aligha lesz meg... 3 leszedésem van, azokból is csak a swipe ami használható, persze mikor kellett, nem jött.
-
-
Loool, előbb Kripp Toughtsteal-lel szerzett egy flamestrike-ot meg egy pyroblastot. Persze a pyroval végzett a mage-dzsel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #5181 üzenetére
Én az elmúlt napokban toltam vele egy 9 és egy 10 wines szériát is, szóval már "vártam" ezt.
-
xavix13
őstag
-
-
-
F-ECT$
titán
Szegény druidát 1 lénnyel nyírtam ki: 30 -> 26 -> 20 -> 11 -> -2
Itt az utolsó előtti lépés látszik.
-
Nézz youtube videókat arról, hogy hogyan játszanak, lehetőleg olyanokat, akik kommentelik is, hogy mit, hogy, miért.
mod: lett mostanában néhány átlag alatti arena runom, mind 5:3 lett, és magyar kommentesek. Feltöltsem ezeket, érdekel valakit? Amúgy ezekkel a kasztokkal: druid, paladin, shaman, warrior
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #5169 üzenetére
nekem is így nézett ki, bár Hunterral talán nehezebb kezelni, max trap, de a 3-ast már nem öli meg, ha nem húzol lövéseket, kampó. két laphúzóst is kijátszott, de inkább nekem lett az jó
-
Sirandrish
legenda
válasz
whitezo88 #5168 üzenetére
Szerintem még mindig brutál..
Legalábbis a napokban találkoztam egy ilyennel.. -
whitezo88
nagyúr
a murloc dekkek se akkora királyok, vagy mi? 2 jött warri ellen mindkettőt szétvertem, pedig csak 1 tauntot tettem le (sunwalker). tradelgettem, ill 7-et ütő korkronnal csapkodtam. mondjuk warrinak van pár 1-et sebző spellje, képessége (taskmaster, inner rage, WW, meg a fegyverek amik ütnek stb). régen azért eléggé elvertek. meg raktam be Abo-t is, rájöttem jó az is (berserkerek mellé, executehoz, rampagehez stb stb)
-
Gyuri27
félisten
Azért nem teljesen így van.
Persze láttam múltkor Kripp is 0/3-t akasztott. Mondjuk ez a kevesebb.
Az a lényeg, hogy amit kapsz azt össze tudod-e fésülni. Nyilván vannak minősíthetetlen draftok.
Meg a lapjárás is számít. De megfelelő draftal, majd játékkal 3/3 tartható szerintem.
Ez egy átlagos játékos szintje átlagos tudással.Mint írtam az elején én is 0/3-ra szoptam. nem is egyszer.
Én viszont nem hagyom magam. Nem mondom, hogy top játékos leszek. Viszont átlagos draft esetén 4-6 win-t kihozok magamból. Egyelőre nekem ez a cél. Ennek a stabilizálása.
Később majd török feljebb. -
Sirandrish
legenda
válasz
Tyler Durden #5156 üzenetére
De ott legalább a saját ízlésem szerint összerakott paklival megyek, és nem 30 totál összefüggéstelen akármivel amit épp a gép az arcomba rak.
-
válasz
whitezo88 #5157 üzenetére
Ezt, hogy mekkora a random faktor kártyajátéka válogatja, lehet neked szar kezed pókerben ha kiblöffölöd pl az ellenfeled. Ultiban nem csak húzol, hanem ugye 2 lapos talon van amit a játékosok manipulálnak, ezáltal még bonyolultabb a szerencsefaktor kérdése. Én magicet játszottam versenyszinen ott pedig ugye a manát is lapból nyered, ezáltal az se volt mind1, hogy mennyi manát adó úgynevezett land lapot raksz a paklidba. HS-ben tény, hogy sok olyan lap van aminek random a hatása, de ennek ellenére számít a skill igencsak. Trumpnál pl ritkán látsz 0:3-at arénában /legutolsó alkalommal asszem pont priesttel volt neki ilyen/, pedig ő is van, hogy trágyát draftol, mégis vhogy 4-5 win-t általában behúz vele..
Kashim: ez sajna benne van a pakliban
Vannak kulcs lapok classoknál ami nélkül elég nehéz evezni lásd mage-nál a flamestrike vagy blizz, droodnál swipe vagy palánál a consec ill truesilver.
Sirandrish: persze, ha neked az a komfortos, akkor azt kell tolni, nincs ezzel semmi gond (: Én spec casualban tesztelgetek, ladder is mászom már amennyire időm engedi, a legtöbb időt meg arénában bosszankodom el..
-
Kashim
őstag
Na egy jó darabig nem arénázok többet az biztos. 3x próbálkoztam, 3x akkora rakás szar lapokat kapok, mint állat. Utolsó ellenfél ledob 3 hammer of wrath-al egy körben. Random szar az egész, szerencse kell hozzá, más nem...
-
Dinter
addikt
Szerintetek melyik Heroval kéne mennem? Warival próbálkozom, de nem igazán sikerül nyernem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #5156 üzenetére
inkább a HS, IRL kártyajátéknál azért kevesebb a random faktor, inkább csak a húzásra korlátozódik, de mivel ott több a pasziánsz is (lapkeresés, stb stb) ez is lecsökken. említettem korábban is, hogy sokat HKK-ztam versenyszinten is, akkor is a legkevesebb volt a lapjárás, inkább a pakli ismerete és a másik kiismerése volt a kulcs, nem az, hogy mit topdekkelek. mostanra pedig még pörgősebbé és hokizósabbá vált az is. HS-ben rengeteg olyan lap van ami randomra épít (goblin, wrath, random minionra buff, random lény leszedés, random heal, random dmg mint ragna ugye, stb stb)
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish #5153 üzenetére
Úgy igazándiból nem érzem annyira ezt a játékot. Túl sokat kell komibnálni, meg esélyt latolgatni a pakli összállításánál. Nekem akkor inkább starcraft2. Ott mindenki egyenlő pályán, egyenlő feltételekkel indul harcba. Nincs random faktor, nincs handicapt.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Ron Swanson #5140 üzenetére
0/3 W/L
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest