Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
BRM out bOyS!!!4
Vagy nem, mindjárt meglesem iPaden.
-
DaveNo1
veterán
Naxx out boys?
-
NyxNyxNyx
addikt
2 backstab, 5 evis, azure drake stb. Még jó hogy volt esélyem
-
HuMarc
veterán
Mi az az rng és mi az a rekt?
-
kohai
tag
nekem is kéne pár barát akit megleshetek
kohi#2848
-
szilva01
őstag
Az elmúlt pár héten akárhányszor beléptem bnetre mindig többen is játszotta(to)k, most, hogy megkaptam végre én is a pakkos questet senki sehol...
-
SLYM
veterán
akkor a későbbi play it-et megpályázóknak mondom, hogy ha elővételben megveszitek az 5500-ös jegyet, ahhoz még egy póló is jár, ami bent 5000-6000 között mozog. az alap jegy asszem 2500 volt, elővételben 2200. 1 órával a nyitás előtt beengednek és nincs sor (jó mondjuk nekünk úgy nem volt sor, hogy asszem ilyen dél-1 között érkeztünk meg). szóval megéri szerintem, el is fogytak már a VIP jegyek a show előtt jó pár nappal (vagy korábban). de amúgy maga a show korrekt volt, csak tényleg a tömeg és a meleg volt gáz. mi a witcher előadás, meg a póló miatt mentünk, a többi csak ráadás. mondjuk azt bánom, hogy a cosplay-eseket a végén nem vártunk meg, meg hogy a totalcaros parkoló parádé (vagy mi a neve) csak 5-ig volt, így arra se jutott idő, mire odaértünk volna kb pont vége lett volna
-
NyxNyxNyx
addikt
Servers down
-
Mister_X
nagyúr
2013 télin voltam utoljára. Előtte levő éjjel szalagavató, persze - a szórakozóhelyre már nem jutottam be
Egyik képkocka még hogy szállok vissza a partibuszra a Citadellán, a másik, hogy otthon riadok fel. Tíz másodperc kellett mire leesett, hogy mi van. Másoknak vásárolni terveztem a PlayIT-n, terv az volt, hogy buli után 5-6 körül odamegyek és megvárom a nyitást. Ennek ellenére aznaposan (3 óra alvás nem elég másnaposodáshoz) 8:45-kor beálltam a sorban és az 675-os blokkon 14:40 volt. Kúl.
-
-
SLYM
veterán
válasz
NyxNyxNyx #30420 üzenetére
amazt el is felejtettem, neki meg a nyivákolós hangja csapta ki a biztosítékot. öregszem na, vagy van minőségi műsor, vagy mást nézek, vagy semmit
. a legyen srác ő volt igen, nála az tetszik, hogy csöndben játszik kegyetlen jól
már be akartam írni, de mindig elfelejtettem, életemben először kinéztem a play it-re. sejtettem, hogy elég meleg formák lesznek, de arra nem számítottam, hogy az átlag életkor kb 16 év lesz
. dög meleg volt, ráadásul mivel csak az 5500 forintos legyet vettem, nem a 9500-asat nem volt parkoló a környéken. ezért az arénától sétáltunk el odaáig. mondjuk ahhoz képest, hogy tavaly öcsémék 2 órát állt sorba, hogy aztán feladják a sorban állást (jó kör volt érte menni 100 km-ert
), ahhoz képest én egyből bejutottam. volt dearthstone stand is, de annyira gyengék voltak a fiúk (elküszöm al első 2 körbe amit néztem 2 hiba volt), hogy inkább hagytam a picsába és mentem pankrációt nézni
-
Motyi
senior tag
válasz
F-ECT$ #30454 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hogy a játék mekkora helyet foglal nálad feltelepítve a telefonon? Csak mert nekem furcsa, hogy Note 3-on (1080p) kb. 1.5 GB, míg S6-on (QHD) csak 860 MB. Ez elég furcsa nekem, az lenne a logikus, hogy min ugyan akkora a helyigénye, vagy inkább több, ha nagyobb a felbontás.
-
SLYM
veterán
asszem behoztam a lemaradást
[link]. a BRM sokkal könnyebb és sokkal izgalmasabb, jobb minden szempontból, mint a nax. ott izzadni kellett rendesen
-
adrian94
őstag
Mi a különbség a ranked és a sima játékmód között ?
-
SLYM
veterán
én tegnap vettem egy Alcatel One Touch Idol 2 mini S-t (1 giga ram, adreno 305, de kisebb felbontás, qHD, vagy hogy hívják), azzal faszán megy minden és ami a poén, hogy megkaptam a még hiányzó android tablet packot
-
fogtunder
nagyúr
mai androidos tapasztalat: LG G3s (1GB RAM, Snapdragon 400, 720p) akad, meccs közepén kilépett, alapvetően nem ajánlott. cserébe a pakkból visszakaptam a nerf után betört Leeroyt.
-
Gyuri27
félisten
Tides streamel warlock murloc.
-
törölt tag
Annyira nem volt jó... Volt benne egy blizzard, 3 fireball, 2 water elemental, 1 pyroblast. Egy másik epic pedig a piloted skygolem. Az első bukó egy topdekkeltem-en múlott. Az ellen mage-nek már nem volt lapja, mert mindent kifosott a board-ra, épp stabilizaltam volna, erre jött neki egy flamestrike, ami leszedte a taunt-om és szabhattam. A másik vereség egy priest volt, aki a végén a fejemre nőtt, mert nem tudtam leszedni a húzóját. Az utolsó pedig egy undertaker-rel, tojásokkal és minden ratyi 1-2 death-es drop-pal telerakott warlock volt. Elég frusztráló volt egy olyantól kikapni, mert nem jött varázslat.
Egyébként arénában én javarészt ilyen agyatlanokkal találkozok, akik nem foglalkoznak semmivel, csak mennek arcba, majd vagy sikerül fognom, vagy topdikk van neki folyamatosan és úgy nyer... -
válasz
whitezo88 #30444 üzenetére
abban a pillanatban hagyta abba, amikor ránéztem
(kripp viszont arénázik éppen)ahogy nézem sok embernek eszébe jutott a hc naxxot megcsinálni, úgyhogy azt a fatique mage-t köszönöm, mert pont azzal kínlódok, de eddig freeze magedzsel.
arénával kapcsolatban: tegnap mentem sámlival 6meccset, 6db mage jött velem szembe. (és 1db flamestrikeot játszott ki ellenem a 6összesen, úgyhogy eddig 5:1
)
-
whitezo88
nagyúr
LifeCoach ladderezik, már rank25 druiddal, elég keveset veszt és rossz matchup is alig jön szembe. [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #30440 üzenetére
én tegnap mentem egy 1-3at rugóval, elképesztően garbage draft volt, pár meccset Astech is nézett, megerősítheti (le kellett volna fényképeznem a decket). spell volt benne talán 2-3. Ugyan volt Sylvanas, de sokat nem ért, ahol igen azt nyertem, de csak 50-50% rng miatt. Korábban bezzeg volt olyan hogy 8 vagy 9-0ig mentem rugóval mint a villám. (aztán vesztettem hármat...). De ha nincs jó rugó spell, si7 meg ilyenek, hajra lehet kenni az egészet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
#75376384 #30439 üzenetére
Ellenem jönnek mage-k, csak én nem kapok. Ezelőtt volt valami 9-10 körüli széria mikor nem kaptam, aztá 2-szer kaptam, most eddig 5-ször nem.
Életem egyik legjobb druid deckjével eddig 0-2.
A másik amit nem értek az a Priest class arénában. Én mindig kikapok tőlük, de nyerni nem tudok vele. Olyan draftokat ad, hogy sírva fakadok. Ha ellened van, nem lehet körbejátszani a lapjait, mert akkor veszítesz.
-
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx #30438 üzenetére
pedig tele van velük az aréna. legutóbbi mage paklimmal mentem 7 győzelmet, ott a 10 meccsből 1 priest és 1 warlock volt, 3 paladin a több mint mage... Belezőt néztem arénában valamelyik nap, szinte ő is csak mage ellenfeleket kapott, amikor mage volt. persze az egész teljesen véletlen ugyebár.
-
Mister_X
nagyúr
Srácok, hogyhogy mindenki így rákapott arénázásra? Friend listen az itteni fórumosok vannak felvéve és nem emlékezem, hogy szimultán 3-4 fórumtárs tolta volna.
@SLYM: kipróbáltam, elsőre meglett. Még egy kicsit módosítgattam is rajta, mert hiányzott ez-az és nem akartam craftolni, de bejött a mechanika.
-
SLYM
veterán
csak sikerült, összesen kb 6-7 óra lehetett, mire mindegyik nax heroic boss lement [link]
ezzel a deckel lett meg elsőre [link], azt kell csinálni, ami le van írva, tehát csak trade-elni, hero powerrel lehet face-re lőni, a végén túl fogja húzni magát, fatigue megöli. komoly agy kell egy ilyen deck megalkotásához, hogy ezt a bosst így megalázd, de így kb esélye sincs nyerni, durva tényleg, maradt vagy 4 felesleges minionom a végére ráadásnak
-
Mclovin
senior tag
Valakit tudnék most felvenni friendlist-re és spectatelni? Megkaptam a questet. Dánke in advance!
-
Gyuri27
félisten
Szivesen tesztelném a dragon pléhbánosomat.
xsmokex#2113
-
EmptyParadox
senior tag
Nekem is már csak az van vissza. Freeze mage-dzsel elvileg le lehet hozni, csak nincs ice blockom.
Meg csináltam hozzá egy charge-os hunter-t, de eddig 1 hp-ra tudtam csak levinni. Valamikor vissza kellene térnem hozzá, mert nagyon bántja az OCD-met, hogy csak az nincs meg heroic Naxxból.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #30420 üzenetére
Lothar is lengyel bár nem nagyon látom streamelni.
Én akiket nem említett senki, Strife szeretem csak lehetetlen időben streamel (EU-n éjjelre esik meg hajnalra), Koyuki (saját deckekkel megy néha érdekes techekkel - pl dupla Purifier palában -, és chaten mindenre válaszol, múltkor elkaptam Hyped-et is, az is jó (2 napja épp legendet ütötte meg EU-n, kipróbáltam a rugóját amivel sikerült és elég jó), csak még hármat említsek csak. Amaz átment HS-es Pewdiepie-ba, ráadásul az se szimpatikus hogy Archonba mindenkit felvesz összevissza lassan, fele tök ismeretlen játékos már kb. Gaara ismét streamel, ő szerintem vicces még (a héten azt ecsetelte komoly fejjel hogy ő a legjobb shaman player, de csak mert már senki se játssza
)
-
DaveNo1
veterán
Én már jórészt csak versenyeket nézek + Kripp arénát, többi stream szerintem sokkal gyengébb mint fél éve.
- Forsen túl nagy bohóc lett, és jórészt csak netdeckkel, miracle időkben szerettem
- Trump elég unalmas lett egy idő után, állandóan jön x.y-os deck verzióival ami jobbára abból áll, hogy 1 db lapot kicserél és ez a nagy fejlesztés
- Amaz túlságosan primadonna és túljátssza magát.
- Massant régen szerettem, de mostanában ő is átment ilyen bohóckodós stílusba ami nem áll jól neki szerintem.
- Kolento,Lifecoach stb számomra túl vonatott és unalmas.
- Sjow jórészt csak warriorral játszik, számomra a warrior = dögunalom.
- Mostanában Savjz-t néztem párszor, mert mutatott pár érdekes decket mint pl. saját tempó mage deck.Többi streamert meg sose néztem, esetleg még Gnimsh jó, de őt mostanában egyszer se láttam streamelni.
(Amúgy ha nem lesznek Dragon deckek, akkor elég unalmas lesz a következő kiegészítőig minden, mert marad minden a régiben, egyedül opieOP emperor kavarta fel a vizet ebben a kiegészítőben, de az a lap meg egy szokásos "miért kell megvenni legalább egy szárnyat kötelezően story".)
-
NyxNyxNyx
addikt
Én mostanában Sjow stream-jét kedveltem meg. De Zetalot a favorit(gondolom ő a "lengyel srác"). Forsen-t szeretem, de mindig unalmas deck-kekkel játszik. Frezze mage, Paladin és warrior stream-et mindig kinyomom, akárki is legyen az. Ahogy valaki írta, már Amaz se a régi.
Úgy általában véve azokat a stream-eket szeretem, ahol van kommunikáció a chat-tel. Még Savjz csak-csak ide tartozik, de egyre többen nézik és ugye a nézőszámtól nagyban függ ez. Zetalot mindig válaszol, Lea is (simán vált zenét ha megkéred), meg ugye Sjow is ilyen.Belező streamje meg azért csak összetartja a magyar HS közösséget.
-
SLYM
veterán
nekem leggyakrabban forsen megy. utána sodapoppin, ritkán egy kis tiggbar is befigyel, ő tényleg szép csaj és ráadásul rendben van a stílusa is. hafu sírása idegesítő, volt mikor néztem pár napig, de végleg beleuntam, mikor ment akkor is csak az volt benne az izgalmas, hogy sok pénzt küldtek neki. más csajt még nem néztem asszem, csak másodpercekre kattintottam rájuk kb. persze más streamekbe is belenéztem már, trump unalmas, massan is majdnem annyira, kolento 1 fokkal jobb, de vannak jobbak is, van az a lengyel srác, az is uncsi, a többiek talán ha 2x voltak betéve 5 percre. magyarok közül belezőgép sírása felidegesít, ezért őt se nézem, még volt egy roadata nevű srác, de nála többet szenvedni embert én még nem láttam. szóval mindent összevetve szerintem van 2 ember aki tudja, hogy kell műsort csinálni, a többieket szerintem ha szórakozni vágysz felejtősek. nehogymár tanulni nézzek egy streamet, hogy jobb lehessek egy számítógépes játékban
-
Genji
őstag
válasz
fogtunder #30405 üzenetére
Tegnap Trump próbálgatta 2 Dragon eggs-es Zoolockot a streamben de volt a deckben 2 Nerubian is. Szét tudja buffölni farkassal, abuval - annyira nem tűnt rossznak.
Tegnap egy warriorba futottam a ladderen aki t1 dragon egg t2 cruel taskmaster után 2/1 2/1 2/2 boarddal volt jelen majd t3-on még egy dragonn egg + cruelt küldött le ami már négy 2/1-es amiből két 2/1-es még kijön + a két 2/2-es.
20 sebzést osztott ki a 4 kör elejéig csak pislogtam, úgy legyorsulta a zoomat.
Van benne fantázia.
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyalokAA #30408 üzenetére
Alinity jó csaj. Én se a tudás miatt nézem.
Hafu, Nadia. Oszt csók. Mondjuk nekem egyik se jön be. A fentiekből én a bögyös faros bringákat kedvelem.Ekopot jó playernek tartom, de az állandó kattingatástól a fejem fájdul meg.
Trump, massan, NudeCoach-tól bealszok. Mondjuk Savjz se sok mindenre reagál.Belező nagy forma. Mostanában a frozenflame csapatot szoktam nézni magyar vonalon.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
batai15 #30409 üzenetére
azért az fontos különbség, hogy jaina hero powerje 1-et sebez bárhová, rexaré meg 2-őt az ellenfél arcába, ami bár a fachunternek működik, nem túl sok stratégiai lehetőséggel kecsegtet. szvsz a hero powerek elég jól ki vannak egyensúlyozva, de igazán csak a class lapokkal együtt van értelme értékelni őket. játszogass először az alap paklikkal, meg google-ben keress rá, hogy hearthstone basic decks, amíg nem tudod ezekkel elverni a normal AI-t, addig gyakorolj, mert élő ellenfél ellen sokkal keményebb lesz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NyalokAA #30408 üzenetére
én se bírom a csajokat, vagy nem tud játszani, vagy a hangszíne idegesít, vagy egyszerre mindkettő, a chatet meg inkább hagyjuk. én amazt is szerettem nézni, amikor még nagyrészt papot játszott, mostanában valahogy nem. trump alváshoz tökéletes, általában a második meccs közepén már horkolok, annyira nem történik semmi. belezőt szoktam én is, mert vicces, savjzt, meg néha krippet, ha arénát akarok nézni, de a nagyok közül már alig nézek valakit.
(#30410) DaveNo1: chromaggus jól hangzik, lehet kipróbálom majd.
-
DaveNo1
veterán
válasz
fogtunder #30405 üzenetére
Vagy turn1 coin-inner-keeper, akkor lehet verni huntardot meg zoot.
A démonzoo azért is erős mert van benne lategame: Boom, Mal'Ganis, és én Chromaggust is beleraktam a hero power miatt, ma 5-ből 1 meccset ő hozott le (tap doomguard volt így lett egyből 2 doomguard, és az egyik szerencsére nem dobatta el a másikat).
-
batai15
félisten
A hősök közt van a spelleneken kívül valami külömbség? Jena pl sebez alapból plusz egyet mikor meg van olyan aki még kettőt.. Így csak kellene legyen valami pozitívuma is nem? Bár nem sokat játszottam még..
Tudnátok linkelni pár streamert is?ja igen. Ugye most ott vagyok hogy unlockolni kellene az összes hőst. Normalon általában elver gép. Nincs valami nagyon base alapú pakli? Amit ajanlottatok fele nincs meg. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #30404 üzenetére
Szerény véleményem szerint az összes csaj streamer borzasztó rosszul játszik ( akik Hearthstoneoznak ) tisztelet persze a kivételnek. Twitchen akiket széthypeolnak Alinity,LegendaryLea,Blondiwondie,van valami másik bögyös akinek a neve se jut eszembe kb 0 játéktudással rendelkeznek , de kicsit pucsítanak , mélyebb a dekoltázs ne adj isten táncolnak kicsit a kamerába és pörög a lóvé befele mint állat. Viszont a chaten hatalmasakat lehet kacagni a kis szűzfiúk kommentjein már azért megéri néha-néha 20 percre odakapcsolni.
DeerNadia se nagy szám amúgy , aranyos miegymás kb ő a legkevésbé rossz a csajok közül de múltkor kontroll warriorral , midrange druiddal , shamannal láttam játszani egy hétig rank 5 ön vergődött borzasztó missplayekkel meg könnyes szemekkelÉn akiket szeretek nézni az Savjz , Trump ( ha aludni akarok egy jót
) , Massan , nagyritkán Ekop , Lifecoach ( utánozhatatlan akcentusa van meg elmagyaráz tényleg mindent JÁJÁJÁ
) hazai pályán Belezőgép elragadó stílusa van a srácnak
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #30406 üzenetére
de egy manáért kapsz általában 1db 2/1-t, ugyanúgy aktiválni kell, mint a 2 manás neubiant, és abból 4/4 esik.
és éppen most sikerült kikapnom egy warriortól. ő T5 brawl, én lerakok egy voidcallert és egy flame impet, ő T6 shieldmaiden. én T6 juggler + implosion, ő kirakja a második brawlt. mondtam is neki, hogy gg.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #30404 üzenetére
ma megint druidoztam, volt hunter és zoo is. a hunter matchup konkrétan azon múlik, hogy az első 4 körben fel tudom-e húzni a kezant. ha igen, akkor valszeg megvan, ha nem, akkor rekettyés, mert hiába rakom ki 5. körben a belchert, addigra többnyire burst határon belül vagyok és csak azon múlik a dolog, hány kör alatt húz be quick shotot vagy skill commandot.
a zoo szintén sokkal erősebb, mint régen, anno a keeper megrektált mindent benne, mióta van imp gang boss, az ember már nem tudja eldönteni, hogy megölje a knife jugglert, vagy azt silence-elje le, aztán ha elszáll a board és nem jön swipe, akkor vége. az implosion szintén elég durva benne, mindig van board, mindig van rá buff, sokkal nehezebb verni, mint régen. ma egyébként láttam egy sárkány tojásos zoo-t, nem értettem, hogy milyen esetekben lehet jobb, mint a nerubian.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DaveNo1 #30400 üzenetére
Őt én szoktam nézni
Ha HS-ezik, akkor nézik olyan 2-3 ezren, múltkor felment 10-re mert cosplay volt.
Én bírom, persze nagyon rosszul játszik, a zenéi jók és amit szeretek benne, hogy "van benne energia" így nem alszok el. Tény, hogy néha nagyon idegesítő, de nem tudok mondani olyan csajt, aki nem az egy pár óra utánHafu meg jól arénázik, cserébe mindig sír valamiért. Nadia ügyes, meg szebb is mint a többi streamer csaj, csak unalmas.
Hunterrel kapcsolatban osztottam a véleményedet, aztán valamiért eltűntek egy darabig és akkor mindenki Zoo-zott hirtelen. Na az sokkal rosszabb, nem lehet board cleart csinálni a sok DR-es szar miatt. Szóval nekem most a facehunter a szükséges rossz, hogy elkerüljük a még rosszabbat. (arról nem is beszélve, hogy a Rogue-k is előjönnek, de ez egyéni Priest probléma
)
szerk.: Ja várjál, hogy te is Zoo-t akarsz játszani. Akkor sok ropeHuntert kívánok!
-
whitezo88
nagyúr
hehe aréna, 4 winnél: FT MAX into FT MAX, én druid... jó vicc
ezért szeretem én az arénát. igaz a deckem eléggé clunky... egy 3. Kingssel aztán megölt, amit a Guardianra tett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
whitezo88 #30397 üzenetére
Hafu csak aréna. Most heartarena nevű oldalt használja. Igen érdekes [link].
Nadia a nagyoktól tanult játszani (trump, kripp). Bár ez mondjuk nem számít, mert jól tolja.SLYM: az arabok sok streamernek tolják. Van pénz. Mondjuk ha nekem lenne én is adakoznék. Jól szórakozik az ember. Tanul is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest