- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ezzel a demon zooval lehet valami csinálni?
Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz dejaris #30993 üzenetére
Tegnap midrange hunter-rel mentem freeze mage ellen. Egy kör választott el a győzelemtől erre ő behívott két secret-et. Ezekről ugye tudjuk, hogy mik, én erre topdekkeltem egy kazán-t, úgy, hogy még nem jártunk 10 mannánál. jót röhögtem, mert a nagyon random tényleg jót adott. Megmagyarázni nem tudom, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel mi alapján számol.
Egyébként ha az ellenfélnek két secret-je van bent, mi alapján húzza át a kazán az egyiket? -
DaveNo1
veterán
válasz dejaris #30993 üzenetére
Nem én programoztam a játékot, de lehet több nyilvánvaló oka is, például ha egyik játékos nagy hátrányban van akkor "kicsit segítse meg a random". Főleg azok esetében akik mondjuk lose streakben vannak, vagy még kezdők/újak, vagy totál fogalmatlanok, de mégis lelkesek.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz dejaris #30990 üzenetére
Dehogy direkt ellenem, ezt úgy általánosságban mondtam. Attól még, hogy a lapra az van írva, hogy "random", honnan tudod, hogy algoritmus is random?
Amúgy nem tudom mennyi 2 drop minion van, de ha kb 60 akkor erre az esély körülbelül 0,03% volt. Ami valjuk be kicsi
MikE008: Ja csak az két különböző minion, ez meg ugyanabból a kettő, ráadásul a legjobb ami eshet Amúgy nem toltam babyrage never luckyt, csak röhögtem és benyomtam, hogy "Well played".
Amúgy lottóban is ugyanakkora az esélye annak, hogy 1-2-3-4-5-öt húzzák ki, mint bármely más random 5 számot, de azért valljuk be őszintén, ki az aki megjátssza az 1-2-3-4-5-öt?
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz saelin #30985 üzenetére
Nekem alapból jó volt, nem tudom mi volt Mister X-nél az issue
Dave: Ugyanannyi az esélye, mint hogy az elsőből taskmaster esik, a másikból sunfury.
(én sem tartom kizártnak, hogy belenyúlnak)[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
Ha valaki még egyszer leírja, hogy ebben a játékban nincs beépített rng-csalás, akkor azt kétszer körberöhögöm.
Ellenfél mechmage 2 shredderje egy körön belül 2 Millhouset adott.
Jöhet a statisztika arról, hogy egy játékon belül, egy körön belül 2 shredder mekkora eséllyel ad 2 Millhouse-t.
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
Gyáh, letoltam egy elég epic play, kijárt már egy ilyen, persze rngesus mellettem volt.
Kezemben Dr. GG, Grom, Fiery és Taskmaster, lent Berserker, kézben Death's Bite, pala 11HP-n lerakja Consortot, megerősíti Coghammerrel meg hív dude-ot. Kicsit gondolkodok, eszembe jutott, hogy Forsen hogyan tolt warrior módra board cleart: lehívom GG-t, rárakom a Fiery-t a Death's Bite-ra, a boom botok meg kiszedték a Consortot, aztán lethal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
Lifecoach: Was? Was? It's was a bug guys... [link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz saelin #30979 üzenetére
Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó, hogy a deckekkel nincs semmi gond. A rossz, hogy azokat a deckeket én raktam össze, mert a deckbuildert linkelted Egyszerűbb 1-1 print screen a játékon belül.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
válasz DopeBob #30978 üzenetére
Kungen kicsit underrated játékos. Lehet versenyeken nem szuperál, de attól még jól tolja nagyon.
más: 2 spinner, 2 hunter legend [link] kár h el se jutottunk, hogy kijátsszam. nem tudom azt sem, facetard vagy midrange a jobb most. 2 wines volt csak, első win faceel, második loss mage ellen. váltottam erre, win, de már mennem kell el.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Belököm 3 deckkem, érdekel hogy mi a véleményetek róla. Némelyik elég fura lehet, de ennek csak az az oka, hogy hiányoznak bizonyos lapok.
Pain Warrior - saját, nagyon fun játszani.
ZooLock - netdeck átalakítva.
Anti-Aggro Mage - netdeck átalakítva.Az anti-a magen nagyon meglepődtem, hogy milyen hatásos ladderen, viszont nagyon lassú és bizonyos classok meg tudják akasztani (pala, mage, priest). A face warrior ellen nagyon kemények a küzdelmek vele, de ált. nyerek - kiéve a patron, azt nem tudom fogni.
A ZooLock-kal nagy a winrate és gyors, goldot farmolni tökéletes, de nagyon szemét deck. A pain warrior... hát nem tudom... Nagyon jó lapjárás kell ahhoz, hogy bizonyos paklikat megverjen, de ha bejön az flawless victory - is lehetne. Talán egy silence-t elbírna, de nem tudom mire cserélhetném le, nagyon össze van már rakva és ez már az 5. verzója neki. Érzem hogy hiányzik belőle valami, csak nem tudom mi.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DopeBob
addikt
Pár napja bele bele nézek Kungen streamjébe (most éppen f2p to legend. Egyelőre arénázik) azért elég durva, hogy sorozatban hozza a 12 wines arénákat, gyak mindegy, milyen hőssel megy. Általában megszavaztatja, így mehet a legszarabbal
MZ/X
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sturdiridge #30975 üzenetére
én 1 éve csináltam ilyet akkor poén volt, most nemigen, mivel SF se fér már bele, nemhogy Maly...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sturdiridge #30975 üzenetére
Legaláb lethal?
-
Sturdiridge
tag
handlockba malygod+soulfire. kiégtem
-
F-ECT$
titán
válasz pachito #30967 üzenetére
Én goldért vettem kb 100 GvG-t, meglett belőle Boom, Toshley, Neptulon, legyártottam Sneed-et, így igazán már csak Mal'Ganis és Vol'jin hiányzik a legendek közül, de priestet nem játszok már 1 éve kb. Végül is dustom van rá, így lehet lecraftolom majd az előbbit, de egyelőre nem nagyon akarok demon zoo-t játszani, így még kivárok vele. Sajnos 1-2 epic is hiányzik, de mivel többségük csak 1 deckhez lenne jó, így elvagyok nélkülük (pl Echo, Lightbomb).
Jelenleg goldot gyűjtök (4k-nál járok), és bár van néhány classic legend is (pl Malygos), ami hiányzik, de azok sem olyan fontosak, hogy feléljem a goldomat, pénzt meg nem költök egyelőre a játékra.
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
Kivétel ha nem bugzik.
Nekem most reggel belépve 2küldim volt (3nak kellett volna lennie), mondom tuti, akkor egyet kiixelek. Eltűnt a quest tab, majd ott volt rajta ugyanaz a 2 (annak ellenére, hogy az egyiket x-eltem), plusz még 1.
Meg elvileg olyat is szokott csinálni, hogyha 3 van bent és arra jön egy 4., akkor a 3ból megcsinálva egyet megkapod a 4.-et is (bár nekem ilyen eddig csak 1x volt és elég régen) -
Shamy
tag
válasz pachito #30963 üzenetére
145 pack 5 legend = 30 pack /legend (5%/packot rebesgetnek, ami 20 avg lenne)
Cenarius, Lord Jaraxxus, Iron Juggernaut, Malganis, Hogger ...egyik se golden.
Amúgy az első négy 2 hó alatt, a maradék 5 hónapban jött az utolsó. Szóval kb 90 packból sikerült 1 legendet nyitni az utóbbi időben ....
[ Szerkesztve ]
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
Mister_X
nagyúr
válasz pachito #30967 üzenetére
GvG-t már én sem nyitok, mert a fontos lapok megvannak, legendek nem igazán kellenek onnét, talán pár epic hiányzik csak. Ellenben classicból elkélne még.
Mal'Ganis broken card, ha a saját körödben játszódik ki és van demon boardod, általában win condition zoo mirror vagy face hunter ellen, de még a patron warriornak is beakaszt, jó mélyen.
Garrosh legend card? /kappa De a faterja keményen tolja, beáldoztam érte Illidant, pedig az is yolo card, de Grom keményebb.
Cenarius nálam is hanyagolva, mert nem igazán futtatok most druidot, de amúgy tisztes. Mechdruid "finishernek" pláne.
-
Tirion alap kártya, asszem csak egy paladin deckemben nincs bent, mert az is ebola.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Eddigi legend nyitásaim:
Onyxia
Sylvanas (x2)
Thermaplugg
Flame Leviathan
Troggzor
Nozdormu
Gahz'rilla (golden)
Illidan
Nat Paggle (golden)
Mogor the Ogre
Iron Juggernautez úgy 200 packból. A fentiekből jelenleg csak egy darab Sylvanasom van, ami picit elkeserít de na. Amit fentről sajnálok, az a Flame Leviathan, Nozdormu és Onyxia - FL vicces volt, mikor néhanapján eltörölte az aggro dreamet, Nozdormu fun card, Onyxia meg hiányzik. Utólag persze minden törésnek meg lett a helye és még így is van emlékeim szerint 10 szerzett (nem adventure) legendem.
-
pachito
őstag
Tehát te is classicot nyitsz. Van, aki még GvG-t vesz?
Egyébként kár, hogy nem lehet legalább class legendaryt cserélgetni...van egy rakás (számomra) useless (pl. Mal'ganis, Garrosh, Cenarius, stb) amiket nem is használok, mert nem tetszik a class, ellenben hiányzik pár (Al'akir, Tirion, Neptulon) amiből még a sz*rt is kijátszanám, ha végre lenne
-
saelin
veterán
Tegnap összeraktam a sok pofon után (warrior és mage paklival) egy zoot... Valami elképesztő, hogy egy rush deck mennyire hatásos tud lenni; 9-ből 8-at nyertem ladderen (25-17-ig jutottam vele az este).
Eddig is volt zoom, de sok lap hiányzott belőle, most a héten esett implosion, leper, floating amikkel "picit" erősebb lett a deckem. A Paladinok és a druidok szokták megfogni, és néha a hunter, ha hülyén használom az implosiont...
Ebéd után linkekem, hátha tudok pár tanácsot adni.Ritkán szoktam netdeckkelni, és ha igen, akkor is picit változtatok rajta. Nincs kedvem sosem keresgélni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pachito
őstag
Na, ma reggeli nyitás is megvolt: egy harmadik Alexstrasza meg egy Nozdormu. GvG óta kb minden 15. pakkom legendary volt, igaz, a legtöbb duplicate vagy useless (Hemet ) volt. Másnak milyen arányai vannak?
-
Shamy
tag
válasz adrian94 #30958 üzenetére
3 Quest hely van. Ha üres, éjféltől számítva hozzáad egyet, amit akkor kapsz meg, ha belépsz. Ha nem lépsz be, és megint jön egy éjfél, akkor már 2-t ad hozzá, amikor másnap bármikor belépsz. Ha az se teljesül, akkor a 3.at is hozzáadja. Ekkor tele a Quest tároló, és ha belépsz, kapsz 3 questet. Ha ezeket megcsinálod egy nap, másnapra csak 1 éjféli forduló volt, így 1 quest van a tárolóban. Azt kapod meg.
Ha egy hétig nem lépsz be, akkor is csak 3 quested lesz, és ha megcsinálod, másnap csak 1et kapsz.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
Gyuri27
félisten
válasz NyxNyxNyx #30957 üzenetére
A priestel mire elkezdesz játszani 3-körtől, rossz esetben később. Már kb fél hp-n vagy.
Szoktam menni dragon plébánossal. Innen is szoktak nézni a fiúk.
Clerik 2, cultist 2, whelp 2, taktikant. Ez ugye 8 lap. Vegyek hozzá a 2 smitét, 2 paint. Az 12. Majd a pakli fele. Ezzel is szokszor csak 4-5 körbe tudok játszani.
Mert ha van valami a kezembe nem sok minden veri meg ezt a paklit. Max engem mert nem úgy csinálom ahogyan kéne.Amd - Radeon - Ryzen
-
fogtunder
nagyúr
válasz #75376384 #30953 üzenetére
ajánlom egyéb TCG/CCG játékok kártya állományának a megtekintését, és hogy ebből mennyit használnak aktívan kompetitív jelleggel. valamivel lehet jobb a helyzet, mert a legtöbb játékban lehet a színeket keverni, itt meg nem lehet a class lapokat. viszont a kiadónak nem célja és érdeke, hogy minden lap használható legyen, sőt. ez olyan, mintha azért kritizálnánk egy fps-t, mert vannak benne fegyverek, amiket senki nem használ.
az általad felsorolt 3 pakli egyébként totál eltérő játékstílust kíván meg, de még ha a zoo-t és a facehuntert egy kalap alá is vesszük, mint aggro paklit (bár a zoo mostanában inkább mid), a patron akkor is kombó deck marad.
azt egyébként én is tartom, hogy ha unsz valamit, akkor lehet mással kellene szórakozni. én ha nagyon kiégek a laddertől, akkor megyek casualra fun paklikkal. lehet felvenni barátokat és velük játszani. ha meg bizonyítási kényszer van, mert kell a ladder helyezés, akkor ezeket a dolgokat el kell viselni és grindolni.
(#30958) adrian94: nyugi, eddig is csak egyet kaptál naponta, max nem játszottál két napig és felgyűltek.
(#30956) Gyuri27: a már sokszor emlegetett HS Deck tracker
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DopeBob
addikt
Ugyan nálam csak kényszer, de nem tudok játszani a ma "divatos" paklikkal, mert nincsenek meg hozzá a lapjaim.
Tegnap lock napit kaptam 5 nyertes meccs... na mondom, ez több óra lesz. Összeraktam egy paklit, ami egy éve menő volt kb olyat, egy két új lappal... 5-ből 5-t nyertem. Rank17->Rank15 volt kb. Fogalmuk nem lehet, hogy mi van nálam, ami azért jó érzés Utolsó kettő hunter ellen volt, az egyik feladta, mikor látta, hogy nem fog menni, a másikkal végig játszottuk, de 4-5. kör körül már egyértlemű volt, hogy nyerek
MZ/X
-
adrian94
őstag
Mostanában miért csak 1 quest-et kapok naponta ? pár napja még 3-at kaptam, de az elmúlt 2 napban csak 1-et.. hogy van ez ? : )
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz salaam #30947 üzenetére
De ez sajnos nem igaz. Priest-et egyszerűen elveri a Zoo. Akkor van esélyed ha te tökéletesen húzol. Ha a Zoo-nak jól jön ki a lépés, buktad. Hunternél jobb a helyzet ha van naaru. Patron warrior is mintha többször vert volna el, mint én őt.
Ez nem counter
-
Gyuri27
félisten
válasz F-ECT$ #30954 üzenetére
Ha ilyen könnyű lenne.
Mech sámit direkt a rákra csináltam. Mage, brainhunter, demon zoo.
[link] itt a lista és számoljunk. 15+13+10+7+4+4=53
Ehhez képest mikor váltok sámira az összes handlockot, kontroll warrit, druidot, priestet megkapom.
Ha meg épp az ellen megyek ami ellen jó a deck. Kezan meg képes az utolsó 10 lapba lenni. Mind a kettő és az aoe is.Van valami progi ami figyeli a meccseket és statisztikát csinál? Én mivel mentem, ellenem mivel jöttek és mi a win rate?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
válasz tretyak #30946 üzenetére
Ó, csak a hajnali late night gaming alatt vettem észre, hogy mekkora value is Loatheb, amikor egy annyira kiszámítható (tényleg lapra pontosan ismerhető) deck ellen játszik az ember, mint a freeze mage.
-
F-ECT$
titán
válasz #75376384 #30953 üzenetére
Ha 3 féle pakli jön ellened, akkor csinálj olyan paklit, ami veri őket, ezt nem csak én mondom.
gyerünk erőltesd meg magad és összejön harmadszorra is
Ez szerinted mi, ha nem személyeskedés?[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #30949 üzenetére
a második olyan hozzászólásod amiben normális érvek helyett csak "személyeskedsz". gyerünk erőltesd meg magad és összejön harmadszorra is..
egyébként pedig, nem az ellenük lévő winrate-m a probléma. az alapvető gond, hogy van x száz kártya a játékban, de arányait tekintve mégis az a (majdnem) 3*30 dominál mindenhol (ami ráadásul ugyanolyan stílusú játékmódot kíván). ha szerinted ez okés, ám legyen, de kímélj meg a roppant frappáns megjegyzéseidtől. azzal pedig, hogy fizettem a játékért engedtessék már meg, hogy legyen véleményem is róla.
-
F-ECT$
titán
válasz NyxNyxNyx #30943 üzenetére
Nem védem, csak a tényeket írom. A Blizz messze nem tökéletes cég, főleg ha balance-ról van szó, de én emlékszek még az alfa időszakra, azóta rohadt sokat fejlődtek ez utóbbi téren is.
Amiért a ladderen több agro van, mint control, az az időtényező és a deckek dust igénye. Agrora egyébként szükség van, különben mindenki tolná a 10+ legendes late game heavy deckeket, akkor menne csak igazán a sírás szerintem.
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
Óóó...
...rájöttem, hog melyik lap az, amit körültekintően használva counterelni lehet a nyomorult russian combo deckeket. És végig ott volt a kollekcióban egy fél éve és még el is hanyagoltam. De ma szentté avattam - izé, az még arrébb van a golden verzióig, de még kell egy legend előtte, hogy nyugodtan aludhassak. Mostantól a deckjeim 99%-ában ott lesz és ott is marad örökkön örökké.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #30941 üzenetére
Nem értem miért véded a fejlesztőket. Az a dolguk, hogy élvezhetővé tegyék a játékot és sajnos most sokunknak nem az, az agro deckek(+zoo) dominanciája miatt. Mióta elkezdtem a játékot vártam, hogy gyengüljön az agro, erre erősödött. Ezért remélem, hogy a következő kiegészítővel ezen változtatni fognak.
Egyébként Troggzor-t is sokan a helyén kezelték (pl. Trump), de ez lényegtelen a "vita" szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #30939 üzenetére
húú, látom nagyon a szívedre vetted a dolgot... nem értem miért kell egyből a másikat támadni.
teszek rá, hogy mit gondolnak a "legnagyobb játékosok" én mint egyszerű halandó unom, hogy ugyanaz a három pakli jön szembe bárhol játszom.
egyébként boom-ot szinte bármilyen s deck-be beletudod tenni, nem szűkíti le neked, hogy mivel "mehetsz", ezért nem hinném, hogy ez a hasonlat itt megállja a helyét. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #30939 üzenetére
Azért nem gondolta senki a Dr Boom-ról hogy erős lesz, mert a textből nem derül ki mit fog csinálni.
És igencsak egyértelmű hogy ha a Zoo-nak adod a játék legerősebb 3 dropját akkor még erősebb lesz. Facehunternél ugyanez. Kéne egy tech card démonok ellen, de valami erősebb mint a Hemet.nekem a patron warriorral nincs bajom és a TheRussian se lett olyan broken végül.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz #75376384 #30934 üzenetére
A legnagyobb játékosok is rohadt nagyot tévednek akár csak 1-1 új kártya előzetes megítélésekor, pl senki sem gondolta, hogy Boom ennyire OP lesz. Szerinted hogy lehetne megjósolni 30 új kártya hatását a metára?
De ha neked megy, akkor javaslom menj el kártyafejlesztőnek
Dive ever, work never.
-
Mister_X
nagyúr
válasz ígyvanferi #30937 üzenetére
Azért lehetet látni a régi videókon elég dafuq dolgokat, mint az OP Blood Imp, 8 manás Pyroblast meg Mind Control és hasonló finomságok
Minden kiegészítőnél nagy a fejetlenség, kell 1-2 hónap, mire stabilizálódik egy közel kompromisszummentes* meta.
*elérhetetlen állapot
-
DaveNo1
veterán
válasz #75376384 #30934 üzenetére
Játszottatok volna Naxx előtt egy hónappal, akkor volt az igazi: agro zoo, facehunter, midrange hunter, shockadin, agromage, face warrior, meg sok hasonló finomság. Ráadásul akkor még a pala/pap/druid rosszabb volt mint most (főleg előbbi kettő), de a control warriorban sem volt még death's bite vagy shieldmaiden.
Facehunterrel valamit kezdeni kellene, mert tényleg legalja az a deck, de a mostani Zoo szerintem kevésbé idegesítő mint az 1 évvel ezelőtti, mivel ez már inkább midrange deck mint agro. Patron Warrior meg az egyik legnehezebb deck, aki ész nélkül játszani sosem fog vele úgy érvényesülni mint egy agyhalott huntarddal.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
rank 10 --> rank 13
Azt hiszem most maradok a casualnál.
ma : portal-> sneed's --> nefarian --> time rewinder --> nefarian és ezzel bukta el a meccset mert nem ütött mikor rewindelte és a végén 8 életem maradt szerencsére nem kapott semmi op-t "csak" egy smite-ot és egy madness-t.
Zeta is 7 meccses lose streak, Priest is dead
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
na, meglett a heroic hátlap, Nefariant egy 48/48-as deathlorddal ütöttem le, elfelejtett hard removalt rakni a paklijába
-
netpeti98
addikt
válasz Sturdiridge #30928 üzenetére
Ha jól emlékszem lowon régebben is volt egy 30 FPS korlát.
-
Sturdiridge
tag
eddig low- on nyomtam a játákot de ma feltoltam high- ra és 60fps. csak néztem. ez eddig is így volt?
-
Gyuri27
félisten
Mától az összes rák rope minden körben. Nem bánom ha minden meccs fél óra.
Amd - Radeon - Ryzen
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #30918 üzenetére
én alapvetően a demonzoo miatt hagytam fel a druiddal, régen a kepper tök jó lap volt ellene, mert a legtöbb idegesítő dolgot kinyírta a battlecry, aztán még legalább egy minionnal trade-elt. most kirakja a gang bosst és nem tudod, hogy sebezni kellene bele, vagy silencelni, az implosion egyszerűen kretén és a swipe után garantáltan marad valami mindig, nem tudsz rendesen pucolni. egy MC tech segít az ügyön, de az olyan, mint a Kezan, ha nincs nálad az első 4 körben, akkor már kb. mindegy. és ugye még nagy dögök is vannak, Malgánisz, Sea Giant, amiket meg kell oldani.
a patron warriorok szintén elvertek többnyire, mert több a laphúzás, és ezért hamarabb tud kombózni, mint én, plusz még armorja is van.
(#30923) Mister_X: ez olyan dolog, hogy alapból patronra kell készülni. mint amikor warlock ellen játszik az ember, mindig zoo-ra mulliganel, nem handlockra.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
De szemét a patron warrior, nem is tudom eldönteni, hogy ez vagy a demon zoo a szemetebb. Early game, ha rossz a keze, control warriornak tetteti magát, aztán teleszüli a boardot patron dude-okkal. Előbb volt egy Toshley-t futtató (mech?)mage, aki lerakta Toshley-t meg egy Acolyte-ot, kezemben Execute, két WW, kezében 8 lap, nekem már Thaurissan lejjebb vitte az árakat: Warsong, Patron, WW, Execute Toshley, WW , Loatheb és látom, hogy elégtett két Skillstrike-ot - "You win this one"
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
saelin
veterán
Üdv újra mindenkinek!
Pár hete visszatértem a HS világába, mivel már lehet telefonon is játszani vele, így egyből egy kérdéssel kezdenék:
Két napja kaptam egy 'Nézd meg egy barátod győzelmét' nevű questet, de nem írja mi lesz a jutalmam ha teljesítem. Mindenesetre felveszek néhány embert bartának. Előre is köszönöm a visszaigazolásokat!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
whitezo88
nagyúr
válasz salaam #30915 üzenetére
épp a héten linkeltek ilyet redditre, ráadásul egyszerre kettőt is kapott ma dragon paláztam, 3/3 lett volna, ha nincs az rng-je yolowinggel. Annyira nem jön be a deck, nagyon lassú, bár fun vele játszani. Van benne Nefa próbaképp, eddig egyszer tudtam kijátszani Hunter ellen, közepes value-t adott, de szerintem Ysera jobb.
-
whitezo88
nagyúr
Meghalni egy esportalos Deathwing miatt
-
-
whitezo88
nagyúr
néha nem tudom mi idegesítőbb arénán: az 5 skillstrikeos magek, vagy a druidok akik kétkörönként teszik az ironbarkokat, meg lumberereket. egy körrel korábban húzom a kingset mint kiteszi, nyerek. 9-1nél előfordul, de na.
mod: nyertem igaz, 2 consecem utolsó 4 lapban volt, az kellett hozzá, főleg a rewindelt Lumberer után...
mod2: ez mekkora hányinger... hobgoblinos midrange hunter [link]
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Legnépszerűbb ladder deckek, ha még nem volt.(mini statisztika)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest