Új hozzászólás Aktív témák
-
vass1024
tag
-
ati888
senior tag
válasz
Kernel #40840 üzenetére
Megtaláltam, de a boot mappából a BTC.log fájlt nem engedi másolni, a többit átmásoltam az SSD-re, de nem indult így sem, utána a HDD-re másoltam, de úgy sem indult. Ha valahogy át tudnám másolni ezeket a rejtett fájlokat az új HDD-re és csak az maradna a gépben akkor vajon indulna?
ati
-
válasz
Kernel #40697 üzenetére
Uh, miket tudsz, koszi az infot, megis az ember tudja miert csinalja ezt.
kigyi_23 Igen, nalam se volt fagyas, ezert erdekelt volna miert van ez. Mert normal leallitaskor nem szabadna, hogy ellenorizzen. Lehet valamit nem ir be oda vagy a fene tudja es ezert aggodik a win7.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kernel #40697 üzenetére
Igen, de szabályos leállításkor is csinálja, ha oprendszert váltok. Szóval szabályosan leállítom a gépet windows 8.1 fut rajta, majd a következő indításnál valamilyen okból a windows 7-et indítom el és jön az üzenet miszerint ellenőrizni szeretné... Ha megcsinálom akkor persze nincs hiba, ha nem csinálom meg, hanem a következő indításnál windows 8.1 indítás van akkor ott már nem írja ki nem foglalkozik vele.
Gondolom a kolléga is csak erre kíváncsi, hogy ez miért van, mert win-win, de mégis problémás
-
Doky586
félisten
válasz
Kernel #40653 üzenetére
"elvileg 8 TB FAT32 is formázható"
hülyeséget azért nem kéne hirdetni..
A saját linkeden is és amit én linkeltem ott is egyértelműen leírják: 2TB a határ.. (de ezt nem biztos hogy az adott embedded oprendszer támogatja)liksoft: így van ahogy mondod, de -féltrértés ne essék- én nemis javasoltam...
-
DavidRose
csendes tag
válasz
Kernel #40634 üzenetére
Hát valóban nem sokat mond,csak nagyjából van sejtésem miről beszélsz,de mivel volt még 6 év gari a HDD-re így a kürt.kft-nél landolt(elméletileg,bár adatmentést nem kértem,de a csodaboltos,azt mondta,hogy oda megy).És elnézést a "pongyola" fogalmazásért. Amúgy később gondolkoztam,és arra jutottam,hogy a tápon lett rossz helyre benyüstölve a kábel,amin a molexek voltak,de most rászabadultam ideiglenesen egy hitachi 2.5-es merevlemezre az meg olyan hangosan serceg néha,hogy zárt házból is kiválóan lehet hallani...gondolom szedjem szét,aztán azt meg pár ezer hozzászólással előbb leírtátok már?
-
djculture
félisten
-
tknof1871
őstag
válasz
Kernel #31425 üzenetére
De aki nem biztos magában, kézügyességben, inkább egyiket se.
De ahhoz, hogy valaki károsodást okozzon ahhoz nagyon ügyetlennek kell lenni, ugye? Szóval kb. szándékosan kell tönkretenni. Ha valaki még is elrontja, olyankor vége a HDD-nek vagy lehet javítani és mekkora lehet a költség?
Hot Plug-módon is használhatók, aminek megvannak a szabályai: először a tápot, utána az adatot, levételkor pedig először az adatot, végül a tápot.
A Hot Plug és a Hot Swap ugyanazt jelenti?
-
spiritex
veterán
válasz
Kernel #31425 üzenetére
Kérdeznék én is egyet:
ha a házamon elöl van egy e-Sata csatlakozó, és veszek egy e-Sata-s külső HDD házat, akkor mi a módja a csatlakoztatásnak? 1. meg kell néznem a gép eleje rá van-e dugva valamelyik (bármelyik???) sata portra, 2. ha rá van, akkor ki kell kapcsolni a gépet a rack rákötése előtt vagy mehet rá hot-swap módon, mert ahci-s a win7-em? -
tototos
addikt
válasz
Kernel #31391 üzenetére
Furcsaság köbön. Kivettem a vinyót a gépből és egy usb-s átalakítóval az én gépemre csatoltam szépen látszik minden partíció és olvasni is tudom :S Nem tudom hogy miért nem tölt be a win7 normálisan a gépen. Kb 20 perc mire kapok egy teljesen fekete asztalt. Csökkentett módban is tök lassú.
-
djculture
félisten
válasz
Kernel #31330 üzenetére
Jó rosszul fogalmaztam meg a mondanivalómat, használt alkatrészekre vonatkozott. Az adott esetben szakvéleményt írni arról hogy biztos hogy az áramszünet okozta ezt az elég érdekes, laborban több órás munkával nem tudnák kimutatni hogy mi volt a fő ok. Lehet már rég elvolt használódva mikor bekövetkezett a káreseményt kiváltó ok. Az egész találgatás mert ez nem olyan mint egy túlfeszültség aminek vannak látható jelei.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Kernel #11735 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok!
Nem az én gépemben ment tönkre "tudom a szövegből úgy jön ki".
De ha max annyira fog működni hogy leszedjük róla az adatokat már megérte
a fáradozás. Ilyenekkel nemszabad szórakozni ezzel tisztában vagyok meg a szabványokkal is ismerem vmennyire.Ez a vincsi úgy jött a házhoz "ingyér" és lehet az előző tulaj gépe vágta haza a
diódát csak most jött ki rajta véglegesen.
De amúgy lényegtelen már. -
tresh
veterán
válasz
Kernel #11693 üzenetére
Igazából csak annyi az indok ha stás a winyo akkor működjön is satásként
próbáltam rájönni h mi lehet szal most ott tartok h fent van egy win7 és a raid vezérlőm is de a winyot ata ként jelöli gondolom a raid/ide beállítás miatt és így a dvd-ram om is mükszik nah mind1 már érdeklődtem az alaplom topikjában is
-
tresh
veterán
válasz
Kernel #11690 üzenetére
ez oké de én sata-an szeretném használni ezért kérdezem ide sen megy fainul
csak most feldobtam egy xp sata-s driver fent van csak éppen az ide-s cd.rom meghajtómat nem látja :S
szal ezért kéne vmi ötlet hogy most akkor lehetséges az h satásan kezeli a winyot nem pedig ide módba ha már satáserre kéne vmi beállítás
bootolni tudok róla újra indításnál de windowsba semmi:S
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Kernel #11678 üzenetére
Nem életbevágó, de több megoldás is lehet, vagy valaki aki segítene pont nem olvassa azt a topicot. Hogy felejtkeznék el róla, azért ez elég zavaró sztem, amúgy meg tudni akartam h meg lehet-e oldani másképp partíciók törlése nélkül. Ha sikerül megoldani úgyis ott lesz a válasz utána...
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Kernel #11661 üzenetére
Hali!
Valószínűleg az lesz, hogy még megnézem ezt a GetDataBack-ot aztán ha semmi megnézi egy rendszergazda ismerős.
Valami komoly gondja biztosan van a winyónak, úgyhogy garanciásan nem akarom annyiban hagyni, de előtte még amit tudok kimentek róla.
Ha lesz valami fejlemény megírom, hogy hogyan alakultak a dolgok.
köszönök minden segítséget. további szép napot!
-
lacibacsi
addikt
válasz
Kernel #11655 üzenetére
Na szóval. Megoldottam a kérdést. Ez a PIO-mód volt a kulcs. Köszi az iránymutatást. Valóban így működött az eszköz. Ez a Windows egy nagy szemétláda, ha csak így simán letiltja az eszközök gyors működését... Visszaállítani meg úgy tudtam (egy öt éves fórumon akadtam rá a megoldásra), hogy az IDE vezérlő eszközt letiltottam az eszközkezelőben. Két újraindítás után minden eszközöm UDMA5 módban megy...
Csak egy dolog nem lett kerek: az a sárga kérdőjeles PCI eszköz továbbra is ott van. Csak mostmár nem zavar (talán) semmit...
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Kernel #11631 üzenetére
Szia Kernel, először is köszi hogy reagáltál!
Ezt úgy érted, hogy 4 gépen szintén lefagy, míg a DVD-lejátszó viszi?
Igen úgy! Pontosítva az egyik cimborám azt mondta nála ment csak azt vette észre, hogy lassú, nem tudom mihez képest, annyira nem ért a gépekhez. (Neki egy régebbi gépe van)
Nemtudom nála hogy mehetett, lehet csak utána romlott el.Ha ez USB és nem eSATA, akkor kiszerelném, bele a gépbe közvetlenül, SMART-ot kellene nézni valahogy, már ha nem fagy le.
Ennek 2 akadája van.
1, még garanciás, csak legalább 1 hónap mire pesrte visszamennék és a garanciát érvényesíteni tudnám.
2. Nem tudom szétszedni, félek, hogy valamit eltörök. Első körben olyan lehetőségeket akarok kipróbálni, amivel nem kell szétszedni.
[link] Itt látszik, hogy egy U alakú kaszni közé van betéve az egész. Próbáltam felnyitni kicsit és kicsúsztatni a winyót tartó részt, de hihetetlenül tartja valami és látom, hogy feszül a kaszni.Ezt a SMART-os dolgot, csak akkor lehet nézni, ha kiszerelem?
Nem láttam még a csatolófelületét, a laptopomba biztosan belemenne, de akkor miről indulna a gép? Ezt nem egészen értem. -
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Tehát akkor az az xcopy-s másolás, amit itt írnak pl. [link] nem is jó, hiszen felülírja azokat is, amiket írtál, hogy nem szabad módosítani, igaz?
Tegnap megnéztük ezt a leírást, és a végén az ntlrd-t hiányolta... a gyökérben pedig úgy láttam, ugyanazok a fileok vannak mindkét lemezen, lévén mindent átmásoltunk. Próbáltunk utána fixmbr-t, fixboot-ot, a bootcfg látta is a telepített windowst.
Lehet tényleg az lesz, hogy feltelepítünk egyet, és utána másolunk... ekkor a gyökér fileok nem kellenek, csak a Win, Progra, DocSet?
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11609 üzenetére
Virtuálisan találkoztam már ezzel, hogy beléptem, és egyből ki is jelentkeztetett... Aztán egyszer egy ntldr hiányzásig is eljutottunk, de amikor ránéztünk a lemezre, ott volt a sys32-ben...Akkor hogyhogy nem találja, vagy ezt hogy értsem?
"Kritikus lépcsőfok itt, hogy a bootszektor-kód megtalálja az ntldr-t"
Nos igen... és ezt hol lehet állítani? Próbáltuk, amiket írtam, de nem jártunk sikerrel.Az mennyit számít, hogy a cél lemez dinamikus-e, vagy sem, és így elsődleges partíció, vagy alapvető kötet? A forrás lemez basic-dinamikus.
-
harry
veterán
válasz
Kernel #11607 üzenetére
Nekem a célom, hogy a jelenleg dinamikus lemez első, hibás, alapvető rendszer kötetét valamilyen módon át tudjam menteni egy másik lemezre úgy, hogy utána tudja bootolni, és a második kötetet is áthelyezni.
Eddig szerintem maga a másolás ment többször is, de a boot-nál mindig gondok voltak... próbáltunk indítani egy win telepítőt, hogy az talán helyre rakja a boot sectoros dolgokat, és ezután tükrözni a partíciót, teljes lemezt átmásolni, kötetet így-úgy, utólag fixboot, fixmbr, meg valami bootsetup, stb., de nem sikerült.
Remélem ezzel a registrys hackkel meg lehet oldani... Ez lehetett a gond eddig?
-
Binda
tag
válasz
Kernel #11603 üzenetére
Pont ez az. Nem töröltem le és nem is szeretném. Az egyik partíciót csutkára töltöttem és kövire nem indult el a vinyó és egy bios sem látja. Nekem ez a bajom.
Volt régen egy 250 GB-s Maxtorom, ami kattogás után megadta magát. Az is tele volt, de azt felismerte legalább a gép. Bár 10 program sem tudott semmit sem lementeni róla. Nehezéknek tök jó, de ez nem vígasztal. Nem szeretnék még egyetEzért kérdeztem, hogy találkozott-e valaki hasonló gonddal.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kernel #11553 üzenetére
Megnéztem azt a hsz.-t amit linkeltél, az alapján csináltam mindent a Runtime's DE for NTFS-sel. Most 1%-nál tart, remélem még ma befejezi...nem valami gyors, de nem is ez a lényeg. Ha végez vele, akkor, hogy lehet megnézni, hogy a winyónak semmi baja? Bad sector és, hogy rendesen müxik ez után is?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kernel #11550 üzenetére
Letöltöttem számos programot, közte a a te általad készített screenshotos progit is. Az lenne a kérdésem, azt hogy kell használni? Nem akarom tönkre b**ni a winyót, mert eladom. Így nagyon vigyázok rá.
Közben észrevettem, az egy backup progi... Akkor mit ajánlasz, ami egyszerű, gyors és megbízható? felh barát felület.
-
Kernel
nagyúr
-
GReddy
tag
válasz
Kernel #11490 üzenetére
Kösz, de szinte bizonyos hogy nem. Szerintem (és holnap kiderítem!) ahogy gondolkodtam rajta, inkább az lehet, hogy egy driver nem ürül ki memóriából, és nem tud bootolni tőle a rendszer. A táp egy új Chieftec delta, a lemez egy vadiúj Samsung, ráadásul ment rendesen, a cucc nem a teszkóból van, nem hinném hogy ezek a bűnösök. Holnap kimegyek, leszedem a gyanúsított drivert (az nforce raid drivere a fő gyanúsítottam egyébként) és meglátjuk. A fixboot, és fixmbr ezt biztos nem oldja meg. Ha az lenne, akkor mindig csinálná, és nem csak software-s rendszer-restartnál. Holnap már okosabbak leszünk, legfeljebb tanulunk valami újat.
Kösz a segítséget.
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
Kernel #11496 üzenetére
Tudom, hogy nem vág témába, de erre nem tudnál vmit mondani: Van egy 6 éves LG DVD ROM-om meg ASUS CD-RW-m de ezek hibásnak találtak olyan lemezeket amiket a néhány éves NEC ND4571A DVD-RW-m gond nélkül beolvasott. Ez most a régi ODD-k számlájára írhatók vagy más a gond? IDE-s vagy SATA-s ODD a jó?
-
Grass
aktív tag
válasz
Kernel #11482 üzenetére
Ez egy teljesen új winyó, most lett feltelepítve minden. A 100 gigás win partíción is van még több mint 60 giga szabad hely. Viszont van egy régi 250-es maxtor, ami majdnem teljesen megtelt. Most azt lehúztam, és így nem tapasztalom ezt. (Everest elindításával tesztelem
. Egy ideig nem dugom akkor vissza, megnézem így megszűnik ez az akadás. Nagyon úgy tűnik igazad van. Nagyon szépen köszönöm.
És ilyenkor mi a teendő? Szimplán kezdjek el törölgetni róla? Vagy van valami beállítás amivel ez kiküszöblhető? -
Kernel
nagyúr
válasz
Kernel #11428 üzenetére
A teljesebb kép kedvéért azért hozzátenném, van egy Vistával kapcsolatos kellemetlenség is, sőt állítólag az is előfordult már, hogy valaki egy ilyen meghajtót berakott Vista alá és ott varázsütésre megjelent minden adat. De ebből akár probléma is lehet, ha belefirkál a Vista, még ronthat is a helyzeten.
Erre már csak azért sem tértem ki előzőleg, mert azt írtad, hogy "egyszer csak", vagyis Vistáról nem volt szó.
-
abéla
senior tag
válasz
Kernel #11311 üzenetére
Tápcsat-cserén kívül nyomtam neki egy formatot, majd másolgattam néhány 100 gigát (tegnap), hdd priority-t, sata alaplapi csatlakozást változtattam (disk0-ból ez lett disk1, tároló), minden más változatlan. Esetleg a kábelnyomorgatás okozhat sensor-info változást
, vagy csak egy vén fos most meg megfuttatam azt' megmacskult
...de megnézem átalakítóval, hátha
-
Kernel
nagyúr
-
Zeratul
addikt
-
gabid
csendes tag
válasz
Kernel #11243 üzenetére
Köszönöm a kimerítő magyarázatot, de ezzel még mindig nem értem, hogy miért nem indul el a windows telepítés
, amikor ez az új vinyó van benne a gépben. A már leírtak alapján osztottam fel annó az előző vinyóimat is, (250gigás SATA, 250 gigás ATA, 80 gigás ATA, 20 gigás ATA...)
és eddig még mindig minden működött.
Tudom, hogy windows telepitéskor is lehet particionálni (a notebookomon ezzel csináltam), de a Partition Magic-kkel sem volt még semmi gondom.
Nekem az a furcsa, hogy ha bent van a gépben a régi 250es sata vinyó, akkor elindul a windows telepités, és fel tudom telepiteni az új 500-asra, működik is rendesen amíg ki nem veszem a régit...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kernel #11265 üzenetére
ok. így már értem. akkor nem kell a synk. nagyon tetszik. egy régi problémámra látszik megoldás.
nem is értem, miért nem jártam rendesen korábban utána. nah, mind1.már csak egy átalakított, kapcsolós sata tápkábelt kell gyártanom. (vagy kettőt, mivel 2 sata adatkábel jön ki a gépből, hogy tudjak külső másolást is csinálni.)
nagyon köszönöm, bearanyoztad a mai napom!
én nem tudtam, hogy létezik ilyen hotswap. azt hittem, hogy a lap vagy tudja, vagy nem...
már keresm is a haverjaim, akik ugyanebben a külső adattárolási problémával küzdenek. (csak az egyik inkább veszi a drága, külső usb winyókat.)
az usb / esata külső dokkolók is jó megoldások, de én a winyóimat a cooler master 690 hdd keretekbe rakva tárolom, így minimális fizikai védelemmel ellátva. és így az aljára élre állítva vannak aszekrényben, felmatricázva: csak benyúlok, a fülénél megragadva kiveszem.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Kernel #11260 üzenetére
ez ahotswap progi nagyon jó!
hdd rádug, csan, és ennyi. és látszik awinyó!
a leválsztást még még nem egészen értem.
a másik linkről leszedtem a synk nevű alklamazást, (paranssot?), ahol a futtatáskor feljön egy fekete ablak. és csak ennyi?
majd tálca hotswap bal klikk, aktuális hdd katt.
utána csak le kell húzni az adatkábelt?igazából azt nem értem, hogy a cach kiürítésre mi szükség van, miért nem elég csak a leválasztás a hotswap-pel?
de ez még a winyót is lekapcsolta....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kernel #11257 üzenetére
tovább gondolkoztam, próbálkoztam.
állandó tápellátás mellett próbáltam a sata adatkábelt rádugni a winyóra.
win-nél nem lett látható, sehol. tehát a vezérlő tojik rá...
akkor lehet, hogy az esata-n is ez lenne? vagy arra dugva máshogy reagálna? mert, ha ugyananz a reakció, (vezélés nem tsz különbséget), akkor felesleges elvonszolnom magam a boltba az átalakítóért, minden marad a régiben. (legfeljebb akkor, ha kevés lesz a 3 db. sima sata, kell a 4. is....)emlékszem, még régebbi lapomnál a tálcán ott voltak a sata eszközök, leválasztható módon, mint az usb-k. itt ugye alapból nincs ilyen...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kernel #11257 üzenetére
feri1979: thx
Kernel:
neked meg nagyon thx.már tudom mit teszek: megveszem az esata -> sata kábelt. folyamatos tápellátás mellett lehuzogatom. ha a win megeszi, akkor egy molex -> sata tápkábelt, (nem kár érte, és nem tápalkatrész ugye), "megkapcsolózok"
még1x thx mindenkinek!
-
Eskimoka
tag
válasz
Kernel #11011 üzenetére
Hello!
Eddig csak IDE-s vinyóim voltak és egyszer elég nagy gebasz volt két egyformára jumperelttel, ezért kérdeztem. Ezek szerint nem kell egyáltalán jumperelni, és a gép tudni fogja, hogy az IDE-s a boot-vinyó? A WD honlapján nem találtam utalást arra, hogy kellene-e korlátozni essetleg...
Kösz a választ! -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Kernel #11011 üzenetére
Hejj!
Na sikerült. Nem programmal hanem ilyen fondorlattal. Raktam egy új Xp-t és láss csodát, megvannak a particiók! Egyébként ez az aktiv partíciós dolog kiidegel állandóan. Mikor windows-t telepítek, akkor mindig ki kell vennem ezt a winchestert ugyanis ha benn van, mindig ezt akarja C: meghajtonak a telepítő! Én a kis egyszerű agyammal azt gondoltam, hogy azért, mert ez a vinyó PATA a windows-os meg SATA. És ugye a BIOS is előrébb sorolja a PATA-s vinyót, és ezért a telepítő is úgy rendezi. Ezért mindig le kell kössem a PATA-st. Hogy a másikat lássa csak a megfelelő sorrendben. Remélem érthető volt.
És bocs a sok írásért, csak kétségbe voltam esve egy pöppet. Mondjuk most se vagyok nyugiba.
Szerintem senki nem szereti, ha 160 giga csak úgy huss, és elszáll...
De azért ez mégis csak egy örömhír.
Köszönöm hogy segítettél!!
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Kernel #11003 üzenetére
És azt hogyan tehetem meg? A killdisk és amivel nullázni kell az látni fogja attól hogy semmi más nem.
Azt egyébként írtam ám hogy amin felcserélődött és ami nem működött az 2 különbözö vinyó. Arra rájöttem én is hogy ha aktivvá teszem visszaáll, mert utána vissza lett cserélve, csak nem a PM-el hanem egy másik programmal. Ezt csak azért írtam hogy kiderüljön miért jártam a PM-ben. Mondjuk akkor is hülyeség volt, de hát mostmár mind1.
Addig azért megprobálok rájönni mivel nullázhatom le.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kernel #10915 üzenetére
Ha így közelíted meg, akkor igazad van. Valóban annyit mutat, hogy nem tökéletes előrejelző a SMART. Az viszont már nem jön ki, hogy az esetek legalább 80%-ban igenis tud előre jelezni, persze NEM a szabvány szerinti küszöb átlépésével.
Számomra azért az gond, hogy milyen fontos és pontos "lett" az a felmérés. Pláne nem tetszettek (ha jól emlékszem), a grafikonok.
Sokkal fontosabbnak tartanám annak tudatosítását, hogy bármilyen berendezés tönkre mehet. Legyen az autó, winyó, mikró, stb.... Ezt nem képesek elfogadni az emberek. A szemlélet, hogy én kifizettem, tehát annak jónak kell lennie, mert különben..... Na itt van a gond. Az már más lapra tartozik, hogy valami "békebeli" minőségű, vagy mai "gagyi". Ezt örömmel boncolgatnám.....
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kernel #10894 üzenetére
Na ezért utálom azt a cikket!
1. Teljesen mezei a gépparkjuk, desktop winyókkal.
2. Ahány gép, annyi konfiguráció.
3. Ahány telephely, annyi különböző terhelés.
4. Ahány telephely, annyi különböző hőmérséklet, és környezet.
5. A SMART-ot a szabvány alapján használták!Az első pont nekünk jó, mert mi is ezt használjuk.
A 2-4-ig csúnyán "adtak egy pofont" a vizsgálatok egyik alaptételének. Mégpedig, hiába vizsgálunk valamit több eszköz használatával, egyszerre csak EGY változó lehet a rendszerben. Itt pedig más winyók, más hőmérsékleten, más terheléssel, más...... Mivel első munkahelyem alkatrész és gyártmányvizsgáló osztály volt állami nagyvállalatnál (BHG), így "pici" rálátásom van erre. Ki merem jelenteni, hogy bulvár cikknek tökéletes, de tudományos elemzésnek csapnivaló, szakembereket riogató lett az elemzésük.
Az ötödik pont logikai hibás a hibafelderítés miatt. Ezért!Azzal viszont tökéletesen egyetértek, hogy a SMART segítség, de nem mindenható!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Kernel #10894 üzenetére
köszi a további információkat. igazából nekem jó dolognak tűnt, de ha ennyire rossz a hatásfoka...
alapvetően a feszegetés stimmel.
18 pcs év alatt volt pár vinyóm, de eddig a legrosszabb széria is kibirt 2-3 évet (átlag 5 év körül). most meg 6 hónap alatt ez már a második elvesző HDD... és mindez minőségi tápokkal és nagyon jó szellőzéssel (ilyen pár éve még nem sűrűn volt, kazán vinyók annál inkább).
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest