Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz Digital #11816 üzenetére
Szerintem nagyobb a rizikó mint az árkülönbözet. Ráadásul az új minimum egy évig garis, és a nagyobb felületi adatsűrűség miatt a sebessége hasonlíthat egy mai 5400-as egy régi 7200-ashoz. Ráadásul kis kapacitásban egy lemezt kapsz (160GB-ig), így a melegedése is minimális.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
-
Kernel
nagyúr
válasz Digital #11786 üzenetére
...lassan 20 perce megy, de 0%-on áll, igaz a vinyó folyamatosan forog
Még jó, hogy forog, kell is neki. Vagy ha a "daráló" hangra gondoltál, az megint más. A programnak pedig legalább szép lassan haladni kellene.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Digital #11783 üzenetére
Persze, mert biztos nem az a gond. Ha már egyszer fent volt az XP, ő megformázta magának, ahogy kell, mellesleg a formázásba beletartozik a partíció első szektorának (bootszektor) felülírása is, úgyhogy nem volt azzal gond, ilyen szempontból.
Vinyóval lehet valami, meg kellene próbálni végigírni az egész lemezt a KillDisk-kel vagy bármi hasonló zero fill programmal. Hibás szektornál el fog akadni, esetleg hátha a felülírástól rendbe jön a vinyó.
Egyébként XP-nél a gyorsformat nem nézi végig a lemezt, míg a "rendes" formázás végigolvassa a szektorokat és csak utána formáz.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- THOSIBA 1TB os HDD 3,5 1órát ment